Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 grup anemi... ta a.. koyim şarkısıyla akıllarda yer eden grup...şarkıyı dinlemeyenler bir an edinmeliler!
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 adamların menezerliğinimi? aldın yoksam
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eet dinledim -vanil gosterdi valla dasdsa- komik bi şarkı, 1 saatte 5den fazla dinleyince bayıyo ama:P
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 nerden bulurum ben bu şarkıyı, ismi hoş görünüyor... mongolların dinazor şeyi tadındadır inş..
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 http://rapidshare.de/files/10618169/Sensiz_gecen_gunlerin_ta__m_na_koyay_m_0001.mp3.html nihah buyrun..
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bi gün bornovaya görmeye gidicem bunları =D
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 müzikal olarak çook bişi ifade etmiyor ama bildiğin içimi okumuş şerefsizler... tuttum ben bu şarkıyı... süferrr saol vanille
duende Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 buraya koydugunuz konser kaydimi bilmiyorum ama onda bide vokalin seyircilerle dertlesir gibi konusmasi varki harika bisey en sonundada sizi üzenin taaaaaaaaaaa a.q. diyor ben sevdim sarkiyi...
Famy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 İSİM olarak ilgimi cektı dınledım fen dııl
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 lol bu ne ya :) Seyirciler bağırıyo falan taaaa a......
duende Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 buyrun size yazym adamin söylediklerini bi programdayken birsey söylemistim arkadaslar köpekler için üzülmeye degmez köpekler burnlarinin ucunda bile olsa renk körü oldukari için gökkusaginin o güzel renklerini göremezler. Bizde zamaninda bir köpege gökkusaginin renkerini gördügümüzü anlatmaya calistik ama hiç bir köpege inandiramadik arkadaslar. sizi üzenin, sizi üzenin, sizi üzeni TAAAA A........... K............ (Çok içli bagiriyo orda)
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Çok hoş ya. Tercuman oldu yahu. Helal. İlk defa duyuyorum =)
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Yazmanıza gerek yok anlıyoruz ne söylediğini de... Bi manasıy yok... Saçma sapık bişey Orada seyircilerin arasından adama bağırarak "bende senin!" diyeceksin,ne olur acaba :) [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 23:38 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir]
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Benim favori şarkım :D uzun zamandır severek dinlerim :)
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 duende in yorumuna ; o gtarıslerı şarkıyı söyleyende o konuşanda esas vokellerı değil eğer bunları görmeye gidicekseniz gtarın sahnede ne hale geldini görrün direk rezillik ilk parçada acayıp triplere giriyor ikincide saçlarını islatıyor üçüncüde tşört falan çıkarıyor tepinmesinden ha şimdi baterinin üstüne düşecak ha şimdi diye diye sahneden iniyorlar zati :)
Öne çıkan mesajlar