Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anemi

Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buraya koydugunuz konser kaydimi bilmiyorum ama onda bide vokalin seyircilerle dertlesir gibi konusmasi varki harika bisey en sonundada sizi üzenin taaaaaaaaaaa a.q. diyor ben sevdim sarkiyi...
Mesaj tarihi:
buyrun size yazym adamin söylediklerini

bi programdayken birsey söylemistim arkadaslar köpekler için üzülmeye degmez köpekler burnlarinin ucunda bile olsa renk körü oldukari için gökkusaginin o güzel renklerini göremezler.
Bizde zamaninda bir köpege gökkusaginin renkerini gördügümüzü anlatmaya calistik ama hiç bir köpege inandiramadik arkadaslar.
sizi üzenin, sizi üzenin, sizi üzeni TAAAA A........... K............ (Çok içli bagiriyo orda)
Mesaj tarihi:
Yazmanıza gerek yok anlıyoruz ne söylediğini de... Bi manasıy yok... Saçma sapık bişey
Orada seyircilerin arasından adama bağırarak "bende senin!" diyeceksin,ne olur acaba :)

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 23:38 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
duende in yorumuna ;

o gtarıslerı şarkıyı söyleyende o konuşanda esas vokellerı değil

eğer bunları görmeye gidicekseniz gtarın sahnede ne hale geldini görrün direk rezillik ilk parçada acayıp triplere giriyor ikincide saçlarını islatıyor üçüncüde tşört falan çıkarıyor tepinmesinden ha şimdi baterinin üstüne düşecak ha şimdi diye diye sahneden iniyorlar zati :)
  • Yeni Oluştur...