Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elderone pvp2 - path of the massacre

Regalya

Öne çıkan mesajlar

Kısa süreliğine biraderde kalmışdım e güzel makina bulunca bi pvp moviesi yapayim dedim. :p
Moviede, BG savaşları gerçi diğer mage movielerinden biraz farkı 10 lu 15 li gurupları kesiyorum,Düellolar,biraz Outdoor birazda honor conc un ilk ve ikinci haftasinda çektiğim görüntüler vs

Umarım hoşunuza gider.

Link;

http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=14474

Movieden Screen shotlar.

Raid/party olmadan honor kazancı

Kurbanda toplu kesime girdim. ^_^

Av statları

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 07:19 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Invalid Key or in use or Missing File

Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server.

Additionally this error may be caused because the file was not found on the server.

If you need help starting your download, please contact FileFront support.

hmm başka bir yerde falan var mı video
Sosyal ağlarda paylaş

en sonunda şifremi hatırlayabildim. saatlerce çektim dosyayı hırs yapıp sorada izledim. çok eğlenceli olmuş bide ara sahnelerde pvp dışı şeyler olması da eğlenceli olmuş baya. ayrıca windfury kullanan birini indirmişsin eer yanlış görmediysem, öeh dedim.

edit: son şarkılardaki bi adam pure pwnage in başrolundeki dallama dimi? süper bişi o.

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 13:28 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...