Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 photoshopla yapıldı bence bu. zaten bir kediye bu şeklilde bir muameleyi asla bir kediye yapamazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ilki fotoşop değil bence ama kediye tulum gibi bişi giydirmişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yapmayın ilk kedi peluş oyuncak. Kedinin sol bacağında dikiş katlantısı bile var :D gece gece kimse görememiş, sabah dinçliğiyle bakınca oluyor. Kafa da fotoşoptur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1 tane de ben koyiim kusura bakmayın resim olarak bi türlü koyamadım... [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:37 tarihinde, LonelyWolf tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ahaha 2. bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 birinci fotoda kedinin bedeni peluştan kafası ise fotoşopla oturtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 niye illaki bir reswim düzenleme programının ürünü olsun ki bu resim? arkadaşımın kedisinin cildinde problemleri vardı o kediyi de böyle traş etmişlerdi hatta kuyruğunda da hatrı sayılır bir kıl topağı vardı o da kedinin psikolojisi bozulmasın diye bırakılıyor. bu şekilde traş edilen bir kediye söylenecek iki şey var 1- geçmiş olsun 2- sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 LonelyWolf yardımcı oluyim... [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 14:17 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 wtf omfg O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu kedi undead la :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 abi bu beyaz kedi kremaya düşmüş etkisi yararttı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 nası yaa oha ne yapmışlar lem kediyi öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 traş etmenin de bi adabı olması lazım bölede olmazki canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hepsi de ebeni bakışı atmış. 3.den korktum ya... ne biçim göz onlar öle... sarı sarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ulan 1.si bariz kolpa siz de.. kedinin ayakları öylemi olurmuş, birisi bariz kostüm giymiş kafayıdad photoshop ile eklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kedinin bi sorunu var olabilir, ondan yapmiş olabilirler.. Bizim kedinin çok ( aşiri çok ) tüy dökme sorunu vardi, veteriner traş edelim normale dönmesi 1.5 ay falan sürer sonraki 6-7 ay kıl dökülmesi minumum seviyeye düşer falan dedi.. Yani olasılıklar tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hepsıde bırbırınden süper gercekten 1.sevdım ben 2.çok kucuk 3.bucuk attım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 uhhh ilki baya saglam olmus >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 korktum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yazık hayvana!!! aaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Yuhhhh neyapmışlar minnoşha öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yazık be... yıkanmaktan nefret ediolar... ilk foto içinde gerçekse irençler....photoshopsa da komik değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 süper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 omfg oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar