Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Anladıım kadarıyla Rage of Wookies i yüklediimizde Jump to Lightspeed yüklememize gerek kalmıor çünkü ztn içinde var.Bende ztn An Empire Divided var ama dier 2 si yok.O zmn ben şimdi sırf Rage of Wookies i alsam JTL ye gerek kalmazmı? Ona göre total xp yada sırf RoW siparişi vercem... madem oyun geri dönüyor hazırlıklara başlayalım!
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya artik JTL herkeze veriliyo...o yuzden jtl almak gibi bisi söz konusu degil...rage of the wookies ve trials of obi-wan al....jtl herkeze beles biz eskiden alanlar keriz yerine koyulduk yani...
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 baba sakin alma oyun geri dönüyor mu daha belli değil.Zaman var şimdilik para verme.Zaten Pre-cu olacak ama ek paketler geçerli sayılacak mı bilmiyorum ama ben gidip tekrar Mustafar'i bile alırım yani pre-cu olayı gerçek olursa :)
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Abi nasil pre-cu olacak yaw?Monster-server olayi ile karistirmis olmayasin
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende ona diyiyorum zaten :D moster swg yi dedim de ben galiba virgül eksikliğinden kaynaklanan anlatım bozukluğu olmuş bakayım :D :)
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu monster dediğiniz fan ların açıcağı server mı hani 1500 kişilik
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet o server yanliz fanlar destek oluyor serverin basinda eski developerlar var
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Developer olayı spekülasyondu en son. Gerçek miymiş? Dikkat tahmin değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 adamlar hacklenmiş o yüzden kapalıymış site :D
Öne çıkan mesajlar