Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Anladıım kadarıyla Rage of Wookies i yüklediimizde Jump to Lightspeed yüklememize gerek kalmıor çünkü ztn içinde var.Bende ztn An Empire Divided var ama dier 2 si yok.O zmn ben şimdi sırf Rage of Wookies i alsam JTL ye gerek kalmazmı? Ona göre total xp yada sırf RoW siparişi vercem... madem oyun geri dönüyor hazırlıklara başlayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya artik JTL herkeze veriliyo...o yuzden jtl almak gibi bisi söz konusu degil...rage of the wookies ve trials of obi-wan al....jtl herkeze beles biz eskiden alanlar keriz yerine koyulduk yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 baba sakin alma oyun geri dönüyor mu daha belli değil.Zaman var şimdilik para verme.Zaten Pre-cu olacak ama ek paketler geçerli sayılacak mı bilmiyorum ama ben gidip tekrar Mustafar'i bile alırım yani pre-cu olayı gerçek olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 nası yani precu olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Abi nasil pre-cu olacak yaw?Monster-server olayi ile karistirmis olmayasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende ona diyiyorum zaten :D moster swg yi dedim de ben galiba virgül eksikliğinden kaynaklanan anlatım bozukluğu olmuş bakayım :D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu monster dediğiniz fan ların açıcağı server mı hani 1500 kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet o server yanliz fanlar destek oluyor serverin basinda eski developerlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Developer olayı spekülasyondu en son. Gerçek miymiş? Dikkat tahmin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 adamlar hacklenmiş o yüzden kapalıymış site :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar