DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya saten o dediğiniz saçma. kocasının karşısına çıkıp ben senin karınla şaaptım diyen adam ya o an hayatının dayaını yer ya da sonradan yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 boyz anılar. soytarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bide Kafir var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyla alakalı olduğundan değil, insanların gün geçtikçe kaybolan Türkçe'yi tamamen unutmaması için, TDK'nın sitesine bir göz gezdirmekte yarar var. Bakire Bakir Bekâr Öğrenelim, bilmeyenlere öğretelim. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:05 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nUKİ alakası var nuki erkek niye evlenmeden ilişki yaşamasın.Bayanlar sonra iyi sevişmiyor diye adam boşuyor tecrübeli olmak lazım.hEM ayrı şeyler bunlar bi kadın karıma kocanla çatır çatır yattım demez! biride erkekler masturbation yapınca bakirliği gidio yazmış.Ne alakası var 8 yaşındaki veletler bile yapıyor artık.Herkes uzman cinsolog o zaman.Kızlarda en geç 10-12 yaşında başlıyor bu masturbationa özellikle büyük şehirlerde.Diğer yerlerde çok eitimsizlik var masturbation yapınca kızlık zarım gidermi veya hamile kalırmıyım diye düşünenler oluyor kızlarda ama yinede çoğu yapıyor hatta o yaşlarda erkekler gibi evlerde toplanıp yapıyorlar kızlar..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 uyuz oluyorum beyinsiz insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lol Grup MAst! OMEFEGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 said: [spo id=4317716][/spo][url=http://hıı]] said: h [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:05 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir][smal [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:06 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende sana fist.MUCKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tiki sen savunma ya toplu mastercılara kadar getirdin olayı ben burda gülmekten yarıldım napıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pikachu sen mayhem misin? stiliniz aynı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 peki bülent ersoy bakire mi? he cinsologlar söleyin bakiim.. yoksa bakir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ahahauaha evlerde mast. partisi. off yarldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 mayhem? aman uzak kalsın benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 valla aslında kızı alan aileye göre değişir heralde o durum ama bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gaya bu daş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 aha birde bülent girdi meseleye tamamdır ben uzaklaşıyorum ortamdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 milyon kez konuşuldu... Kimseye Bekarete onem verdigi icin geri kafalı denemez, Kimse de onem vermedigi icin ayıplanamaz tamamen tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 haftaya bizdeyiz dildolarinizi unutmayin gibi muhabbetlerde donuyodur, ya da ben yeni bi tane aldim tek pille 3 hafta gidiyo, benimki darbeli, benimki tirtikli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 isterse muz sokar gider diyosun düğüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 heh nae özetledi. hadi sıradaki konu gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dildo var bide tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bakir olcak ama çok da bakir olmıcak abü. iğrençleştirmeyin ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pikachu ya anal yapıyorsa demiş zaten çoğu kişi o yöntemi kullanıyor dostum bende türk amatör videolarda var bu konular hakkında bu gerçeği açıkça yüzümüze vuruyor çok komikçe.. ama o farklı demogoji yapıyorsun o zaman kız adama oral sekte yapmışşsa ne yapcaz öpüşmeyecezmi eliyle yapmışşsa elinimi tutmayacaz !! yani bu alakasız bi konu zaten normal adam arka tarafla ilgilenmez!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 küfür ediyom ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar