axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şaka maka evlilikte bekaret çok önemli. Siz bakire olmayan bi kızla evlenir miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 GERGE said: Türdeşlerimden iğreniyorum. yanlız bu sözle kız tavlamak yasaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kimse "patlak mal" almak istemiyo ama düzenli seks hayatım var demeyi biliyo patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ardeth said: GERGE said: Türdeşlerimden iğreniyorum. yanlız bu sözle kız tavlamak yasaklandı yalniz. yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yalnış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 22 sayfadır neyi tartıştınız olum seviyosan delik melik bakmıyacan senin ilişkin olabiliyorsa onunda olacaktır. Bekaret bekaret diye tutturen kadınların çoğuda kendisi her gün çıtır çıtır hatun yerken evleniceği kızı bakir isteyen dallamalara yaranıp evde kalmama derdinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Arkadaşlar saçmalamayın, evleneceğiniz hatunun başka bi erkekle birlikte olmuş olmasını kaldırabilir misiniz? Bak kız arkadaşınız demiyorum, evleneceğiniz hatun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o seni kaldırıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Tabi ki kaldıracak. Ben erkeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aha balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://i484.photobucket.com/albums/rr209/freakdog19/obvious_troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın, evleneceğiniz hatunun başka bi erkekle birlikte olmuş olmasını kaldırabilir misiniz? Bak kız arkadaşınız demiyorum, evleneceğiniz hatun diyorum suya batırınca kabarcık çıkıyosa bırakıcaksın kardeş çok doğru demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Saeros said: axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın, evleneceğiniz hatunun başka bi erkekle birlikte olmuş olmasını kaldırabilir misiniz? Bak kız arkadaşınız demiyorum, evleneceğiniz hatun diyorum suya batırınca kabarcık çıkıyosa bırakıcaksın kardeş çok doğru demişsin AHAHAHAHAH OF BU NE LAN AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 laaastek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Saeros said: suya batırınca kabarcık çıkıyosa bırakıcaksın kardeş çok doğru demişsin asdfa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 axedice said: Tabi ki kaldıracak. Ben erkeğim.yürü be koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın, evleneceğiniz hatunun başka bi erkekle birlikte olmuş olmasını kaldırabilir misiniz? Bak kız arkadaşınız demiyorum, evleneceğiniz hatun diyorum herkesin geçmişi kendisine aittir. bundan sora öle bişey yaparsa çeker vurursun. hem sen bakir misin de bakire olcak BEN ERKEĞİM YAPARIM EDERİM yok arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ayriyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 KIZ OLMADIĞIMA ŞÜKREDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gaza gelme lan sende aynı anda iki ciddi mesajı kaldırmaz bu topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yok ben ciddi postun ardından hemen garbıc olduğunu hatırlattım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_omnTE9FChWc/Sj3eOSM8IoI/AAAAAAAAA5w/w9XVpb6mp1w/S1600-R/258Troll_spray.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o spreyle ölcek troller anca balonlular. bizim immunitymiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar