Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlilikte bekaretin önemi

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

gayet güzel yazmıştın neden sildin ki?

neyse ben yazayım.

ilk olarak kendi kızınızdan başlarsınız artık.

benim yazdıgım olayın yuzeysel teorisi
sunnet gibi hijyenik ve siteril bir sekilde olursa neden olmasın uygulanabilir hem belki bekaret takıntısı olan bayanlarda daha cok gorulen vajinismus gibi hastalıklar onceden onlenmis olur halihazırda
mevcut zar kadın dogurgan olana kadar yumurtanın iltihap kapmaması icin vucudun kendi kendini koruma mekanizması zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

@nutella yerim;
özrü kabahatinden büyük denen şey de bu olsa gerek lol.
tamam hadi o yazdığın yüzeysel teori de devamı beni benden aldı cidden.zihniyeti değiştirin de bekaret takıntısı olan kızlar kalmasın ortalıkta, sonra her şeyi yapıp bekaret diye gezenler de biter belki...

su koyu yer ne alaka ?
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

bekaret takıntısı olan kızları bitirmek için kızlık zarını ortadan kaldıracağına, bekaret takıntısını onlarda oluşturan zihniyeti bitir diyorum.bu sayede de bakire kalmalıyım diye hiç bir cinsel bilgisi yokken bodoslama ters ilişkiye girip hastanelik olanlar vs biter diyorum

abi ben onu kızlara ithafen demedim ki hatta tam tersi takıntılı erkeklere karsı soyledim nerden boyle bir cıkarım yaptın sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Bella said:

neyse ben yazayım.

sunnet gibi hijyenik ve siteril bir sekilde olursa neden olmasın uygulanabilir hem belki bekaret takıntısı olan bayanlarda daha cok gorulen vajinismus gibi hastalıklar onceden onlenmis olur halihazırda
mevcut zar kadın dogurgan olana kadar yumurtanın iltihap kapmaması icin vucudun kendi kendini koruma mekanizması zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

"nutella yerim" said:

Bella said:

neyse ben yazayım.

iyi de burda sadece bu islemin kadınların takıntısına karsı yapılması gerektigi yazmıyor sadece kadınların takıntısını giderebilecegini soyledim
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

of be güzel kardeşim tamam işte anladım senin o dediğini ve ben de diyorumki kadınların takıntısını gidermek için zarı ortadan kaldıracağına kadınlarda o takıntıyı oluşturan zihniyeti ortadan kaldır

nasıl yapayım abi tek basıma kadınların kendi mucadele etmeleri gerekiyor

bunun bu cografyada olmasının sebebi de feodal duzenin hala var olması mulkiyet kavramında toprakla kadının bir arada bulunması
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...