Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "nutella yerim" said: her dogana sallican bi parmak ortada sorun kalmicak ulusca feraha ericez off abi bu ne ya,çözüm bu kadar basitmiş meğer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bella said: gayet güzel yazmıştın neden sildin ki? neyse ben yazayım. ilk olarak kendi kızınızdan başlarsınız artık. Şimdi böyle saçma birşeyden ona birşey olmaz, bn BAN yerim diye. Belli olmuyor baz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bunda ban yicek bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Valla erkek olarak kasıyosan, kızı da öyle isteyebilirisin. Ha sen erkek olarak bir şeyleri yaşamışsan, karşında ne çıkarsa bahtına :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Tabi önüne gelene çakıp bakire istiyom diyeni temiz bi dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 khalad said: biz bu adama o kadar laf ediyoruz ama bunlar sayesinde adamın topicleri en üst sıralardan inmiyor popülaritesi almış başını gidiyor bence post atmasak daha iyi böyle topiclere gerçi benim hoşuma gidiyor gülüyorum eğleniyorum bu adam sayesinde ama fazlasıda zarar yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bella said: gayet güzel yazmıştın neden sildin ki? neyse ben yazayım. ilk olarak kendi kızınızdan başlarsınız artık. benim yazdıgım olayın yuzeysel teorisi sunnet gibi hijyenik ve siteril bir sekilde olursa neden olmasın uygulanabilir hem belki bekaret takıntısı olan bayanlarda daha cok gorulen vajinismus gibi hastalıklar onceden onlenmis olur halihazırda mevcut zar kadın dogurgan olana kadar yumurtanın iltihap kapmaması icin vucudun kendi kendini koruma mekanizması zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sene 2009 dünya üzerinde angutlar gitgide artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bence de artıyo. hayvanlık günümüzün çözümü bulunamayan problemlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hükümetin buna bi çare bulmasını bekliyor ve sözü hava durumu için Nuri Özkök'e bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 @nutella yerim; özrü kabahatinden büyük denen şey de bu olsa gerek lol. tamam hadi o yazdığın yüzeysel teori de devamı beni benden aldı cidden.zihniyeti değiştirin de bekaret takıntısı olan kızlar kalmasın ortalıkta, sonra her şeyi yapıp bekaret diye gezenler de biter belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Archangel_ said: @nutella yerim; özrü kabahatinden büyük denen şey de bu olsa gerek lol. tamam hadi o yazdığın yüzeysel teori de devamı beni benden aldı cidden.zihniyeti değiştirin de bekaret takıntısı olan kızlar kalmasın ortalıkta, sonra her şeyi yapıp bekaret diye gezenler de biter belki... su koyu yer ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bekaret takıntısı olan kızları bitirmek için kızlık zarını ortadan kaldıracağına, bekaret takıntısını onlarda oluşturan zihniyeti bitir diyorum.bu sayede de bakire kalmalıyım diye hiç bir cinsel bilgisi yokken bodoslama ters ilişkiye girip hastanelik olanlar vs biter diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Archangel_ said: bekaret takıntısı olan kızları bitirmek için kızlık zarını ortadan kaldıracağına, bekaret takıntısını onlarda oluşturan zihniyeti bitir diyorum.bu sayede de bakire kalmalıyım diye hiç bir cinsel bilgisi yokken bodoslama ters ilişkiye girip hastanelik olanlar vs biter diyorum abi ben onu kızlara ithafen demedim ki hatta tam tersi takıntılı erkeklere karsı soyledim nerden boyle bir cıkarım yaptın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "nutella yerim" said: Bella said: gayet güzel yazmıştın neden sildin ki? neyse ben yazayım. ilk olarak kendi kızınızdan başlarsınız artık. benim yazdıgım olayın yuzeysel teorisi sunnet gibi hijyenik ve siteril bir sekilde olursa neden olmasın uygulanabilir hem belki bekaret takıntısı olan bayanlarda daha cok gorulen vajinismus gibi hastalıklar onceden onlenmis olur halihazırda mevcut zar kadın dogurgan olana kadar yumurtanın iltihap kapmaması icin vucudun kendi kendini koruma mekanizması zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sizin ananıza bacınıza yapılsa hoşunuza gidermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yoo dostum yoo. bunu söylemeycektin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Archangel_ said: "nutella yerim" said: Bella said: gayet güzel yazmıştın neden sildin ki? neyse ben yazayım. ilk olarak kendi kızınızdan başlarsınız artık. benim yazdıgım olayın yuzeysel teorisi sunnet gibi hijyenik ve siteril bir sekilde olursa neden olmasın uygulanabilir hem belki bekaret takıntısı olan bayanlarda daha cok gorulen vajinismus gibi hastalıklar onceden onlenmis olur halihazırda mevcut zar kadın dogurgan olana kadar yumurtanın iltihap kapmaması icin vucudun kendi kendini koruma mekanizması zaten iyi de burda sadece bu islemin kadınların takıntısına karsı yapılması gerektigi yazmıyor sadece kadınların takıntısını giderebilecegini soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/?t=her%20sevgilim%20bi%20kere%20versin%20ama%20kar%C4%B1m%20bakire%20olsun yada http://www.uludagsozluk.com/k/her-sevgilim-versin-ama-kar%C4%B1m-bakire-olsun/6/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "nutella yerim" said: Bella said: gayet güzel yazmıştın neden sildin ki? neyse ben yazayım. ilk olarak kendi kızınızdan başlarsınız artık. surda da klasik "o mini etegi ilk once bacına giydir" muhabbeti yapıyonuz ya ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 of be güzel kardeşim tamam işte anladım senin o dediğini ve ben de diyorumki kadınların takıntısını gidermek için zarı ortadan kaldıracağına kadınlarda o takıntıyı oluşturan zihniyeti ortadan kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://deconstructingthoughts.mlblogs.com/Soccer%20Fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bence bütün kızların canı cehenneme kızlar olmasaydı kulak zarı ve tavla zarından başka bi zar olmazdı hayatımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Archangel_ said: of be güzel kardeşim tamam işte anladım senin o dediğini ve ben de diyorumki kadınların takıntısını gidermek için zarı ortadan kaldıracağına kadınlarda o takıntıyı oluşturan zihniyeti ortadan kaldır nasıl yapayım abi tek basıma kadınların kendi mucadele etmeleri gerekiyor bunun bu cografyada olmasının sebebi de feodal duzenin hala var olması mulkiyet kavramında toprakla kadının bir arada bulunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 önce güldüm sonra sustum.nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar