Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Dün fragmanı izleyen bir arkaşımla geçen konuşma:) ----abi metafizik ögeler hareketi geçti!! ++++Ne diyorsun olum metafizik öge dediğin ne? ----Damarlarıııııııım çatlııııııyor ++++Lan kafayı mı sıyırdın sen ne diyon ----Bunu yapan Dappedir dappedül arzdırrr. ++++Allah belanı versin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 kesinlikle gideceğim türk filminin adı.. DABBEEEEEEEEEEEE die böğürmesi ayrı ettn hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben beğendim bu filmi.Hollywood bile korku filmi yapamazken bu kadar kısıtlı imkanlarla oldukça başarılı bir iş yapmışlar.Türkiye'de bundan ii korku filmi çekerse gene bu adam çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 filme gittm bugun igrenç bir film. kimseye önermiyorum. konu bütünlügü efektlerden kamera açılarına ve en önemlisi oyunculuk igrenç. tek akıllıca yanı dabbenin 388@0 olarak ölen kişinin bıraktıgı yazı. buda dabbenin tersten yazılısııymuıs :) DABBE>388@0>0@883 olarak :) filmde en akıllıca olay bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 d@bbe deki @ işareti isede bu varlık oldurecek kişileri nette buluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Oyunculuklar gerçekten iğrençti filmde ara verildi salon kahkaha atiodu ama film bittiginde millet sessiz sessiz tiris tiris cikti ya korkunc mu fazla degil belkide ama ben altima zictim gerci daha cok ani atlama saneleri korkuttu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Neon söylediğin şey spoilerin allahı. İnsanların gülmesi oldukça normal korku filmi izlemekten aciz bir toplumuz çünkü .Halka , halka 2 veya birçok efsane olan korku filminde , korku filmine değilde komedi filmine gelmiş gibi herkes , sonra bi bok anlamadan çıkıyorlar salondan.Gülüncek ne vardı bu filmde fazla tırsınca gülmek moda oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 korkuyla komedi arası çok ince bi çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tırsma psikolojisi olsa gerek insan korktugunda bunu üstünden atmak ister en kolay yoluda gülmektir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Çok kaliteli "drama" filmleri yapıyoruz Sadece kendimizin katıla katıla güleceği, kaliteli komedi filmleri de yapıyoruz, ama kimse bana Türkler iyi korku filmi yapıyo demesin arkadaş. Bariz bi şekilde "Aaaa!!! Ayağım kaydı!!!" "Aaa!!! Ayşe yere düştü!!!" muhabbetini aşacak korkunçlukta filmler yapamıyoruz... İnşallah zamanla geliştiririz kendimizi, ama Türk Sineması'nı korumak adına kendimizi kandırmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ç0k l4m3r b1r f1lm 0l4c4g4 b3nz1y0r.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Sn. -NeoN- , Topluluk içinde insan olmayı öğreniniz. Neden spoiler koymuyorsun ? [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 14:01 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bagırıs cagırıs ile korku filmi olmaz. kalitesiz bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 az önce filden geldim,salon tamı tamamına doluydu demekki insanlar merak edip gelmiş,hatta aralarında kara çarşaflı diyebileceğimiz bir çift bile vardı öncelikle hakikaten film izlemesini bilmiyoruz,film başladı milletin kendi arasındaki konuşmasından filmdeki diyalogları anlayamadık,neyseki sonra sesler biraz azaldı da rahatladık filmin en büyük sorunu atmosfer yaratmaktaydı,oyunculardaki aman sözleri tamı tamına okuyalım olayı ve tonlamalar atmosferi bozan öğelerden bazılarıydı,ben özellikle "büyü"nün atmosfer yaratımını falan beğenmiştim,filmde güzeldi bana göre dabbe aslında türe hiç bir yenilik katmıyor,hatta "garez"le "feardotcom"un türk versiyonu bile diyebilirim,ancak farklı olarak olayları bir temele dayandırıyor ki orası işte güzel,ben garezi hiç beğenmedim,ringler güzeldi ama mantıklı değildi,(düşünsenize televizyonun içinden kız çıkıyor),dabbe'de hoş yerler var mesela(spoiler değildir) ölüm şekilleri güzel,adamın kadınla arasında geçenler harika kollarım birbirine adeta yapıştı. sonuç olarak baktığımızda ben filmi beğendim,benimde güldüğüm beğenmediğim çok yer var(özellikle teyzem bitirdi olayı),ancak bu kadar bütçeyle daha iyisini hayal edemiyorum, gitmeden önce azcık cin nedir öğrenin okuyun,o dabbenin geçtiği ayeti de okumanızı tavsiye ederim çünkü gerçekten olabilir olmuyacak diye birşey yok,filmin ikinci ve üçüncüsü de çekilecek,verdiğiniz parayı hak eden bir film gidin ve destek olun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ne cekiyorsak bi isvicreli bilim adamlarindan bir de cinlerden cekiyoruz zaten aylak cinler : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oyunculuk berbat,sadece efektle korkutuolar insanıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya korkutucu diildi çok fazla,bitek sonuna dooru tırstım biras ama benim üç harflilere karşı bi korkum olduundan(en büyük fobim) ve film de bunla alakalı olduundan bihayli etkiledi beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 korku filmlerindede mantık aramayın ya:d ring'e mantıksız diyip korkmamak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dini kullanarak insanlari korkutmakta kotu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gidin butun turk filmlerine ayirt etmeden . para kazansin yapimcilar ki daha iyisini yapabilsinler ve dahi bu isten para kazanabildigine ikna olsun ki para babalari butceler tavan y apsin daha iyi filmler yapilsin . daha iyi filmleri garanti etmez tabii bu bu sebeple ben turk filmlerine gitmiyorum sinemada ama idealist bir yaklasim oldu o sebeple turk sinemasiyla ilgili hayalleri olanlar yapsin dedigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 insanları öldüren dabbedir ! :p komik bir fragmanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hunn bu yaklaşımı 3-4 yıl önce uyguluyordum ben.ama günümüzde biraz saçma , türk filmleri , türkiyede oynatılan hollywood filmleri kadar hasılat yapıyor nerdeyse.adam gibi film yapacak her şekil yapar bkz. " babam ve oğlum " .bence türk filmleri konusunda seçici olmak lazım herkes geliyor diye iyice seviye düştü çünkü.dabbe ise bence güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 biz daha korku filmi çevirecek seviyeye gelmedik ama böyle filmler çevire çevire o asamaya da geliriz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 zaten korkuyla ilgili pek kültürümüz de yok, olan da köreldi. o yüzden ayrıca bir zorlama oluyor. varsa yoksa aşk, acı, keder, hede hödö... (ama bu hede hödö içinden iyi şeyler çıkabiliyo zaman zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 "gidin butun turk filmlerine ayirt etmeden . para kazansin yapimcilar ki daha iyisini yapabilsinler ve dahi bu isten para kazanabildigine ikna olsun ki para babalari butceler tavan y apsin daha iyi filmler yapilsin . " "Nasılsa bizimkiler izler hadi filim yapalım." olayına dönecek. Devletten teşvik alıp apartman diken yönetmenleri falan çok oldu bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar