RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aldırma bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bir tanesi neyine yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bi tane daha olsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Lazım olur diosn yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 he ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 abartmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oba kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ahahahah topic gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oha adam fatality yapmis hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 OF CRIT . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 TEK ATMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tikican sana uzayda bir seyehat versek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve zydar, sen haksizsin ****. seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 estetik dinimizde yasak olan birşey yanılmıyorsam ek olarak allah yüzü özel ve güzel yaratır derler yani benim tercihimlerim arasında böyle birşey yok tasvipde etmem saygılar posta geçen konuşmalara +rep. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:49 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Estetik ameliyat dinimiz de yasak mı? Aşın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zydar banlanacak yakında ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Nesini aşayım arkadaşım yazan bunlar kendince aşarsın aşmazsın seni ilgilendirir. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:57 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @dev: neden? o densizin söylediğine hiç bi admin bakmamış. şikayet olanaığı koyulmamış. gerekli cevabı vermişim olay kapanmış. nerde saygısızlığım olmuş birine bea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zaydar cok asabiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sen orta açmışsın oda vole vurmuş durup dururken söylememiş bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve zydar, sen haksizsin ****. seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. LOL süper ayriyetten estetik nasıl dinimizce yasak olabilir ? 7.yüzyılda estetik cerrahi gelişmiş miydi ? dur bu burnu beğenmedim hele bi kesiyim şunu mu diyodu insanlar ? ayrıca kimin dinince ? herkes müslüman mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bedenin emanet ya aldıgın gibi geri veriyorsun ona göre estetik günahtır demek istiyor.islama göre evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Benim bildiğim insanın psikolojisini bozacak kadar ciddi bir durum varsa islam dinine göre estetik yaptırılmasında sorun yok. Ama keyif için yaptırmak uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @daesu, kolun koptu diyelim savaşta. o da mı günah bu hesaba göre abi? boş işler bunlar ya. (sana diil sözüm bilgi vermişin sen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bir üstteki mesajımda belirttiğim gibi böyle bir olayda sorun yok islama göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar