vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 a yettin ama baliklarin yüz karasi!!1 seni demin aldattim zaten yine balik yiyerek (nihahahaa!!!) sen almazsan öbür sevgililerim alirlar. cok mu zor sdfffs . hem ben o mickey mouse'lu yüzügü begenmemistim. kandirdim seni das das das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hediye mediye yalan işler sevgini hediye edebilicegin kimse olmadıktan sonra...(ne dedim ben yaw?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 açmayın abicim şu başlığı artık yaa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 param yok ve kız arkadaşıma ne alcaaamı bilmiyorum... :( ozamana kadar biraz biriktiririm... 30 milyon kadar...ama ne alabilirim bilmiyorum....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hediyenin miktarı değil sevginin miktarıdır önemli olan karşındaki kişi senin aldıgın hediyenin mali değil manevi değerine bakması lazım...Orda senin ona verdigin aslında hediye değil sevginin bir göstergesidir sevgide dünyadaki en kutsal ve değerli şeydir miktarları takma kafana o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 al 2 milyona oyuncak ayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sevgililer gününde hediye almayın hatta kutlamayın. (en azından ben yapmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 14 $ubat'ta Stuttgart'ta COB konseri var belki son anda mucize olur da giderim. heheyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya bahçelide bir yer vardi da tam sokağı unuttum,yarın bir bakayim,birazda lükse kaçıyor ama senin istediğin o tarz sanırım değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 benziyo aslında biraz hatuna benim cihaz,belden kavrican ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Evet aslinda benim gitarin üstüne biraz kil serptin mi tam olur di mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben su an icerde uyuyan hatunla giricem 14 subata bi ihtimal, belki baskasi olur. belki de icerde uyuyan adamla girerim kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ^içerde uyuyan adam belli etmesede dunden razı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ikisi de izmirde olucak ama, amcamla tanismaya da gelmiycek hatun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben 13 şubat kutluom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 evet chagy. böyle romantik bi ortam olsun yeter. fiyata katlanırız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @Vanille dory'nin buldugu çatı deniz manzarasız.. Dağ manzaralı =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @fede cok romantik olsun diyorsan alacan kızı gidecen Fransa'ya yada İtalya'ya.. o da olmadı mı ? gelin bana 2 adet yumurta kırayım size. =P [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:24 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yine sapım 14 şubat'ta. sapım , mutluyum. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Benim derim kalındır ama öyle kolay kolay mermi işlemez.. domdom kurşunu lazım :) ilk defa kapitalizme esir düşecez bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ilk defa 14 şubatı kutliycam.. okulda ders işleyerek bi güzel. neyse. dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sanırım bende yalnız olucam 5 aydır cıktıgımdan ayrılıcam daha ayrılmadım ama oyle gozukuyo.. pff ne yapıcam ya acı koyucak bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1.5 yıllık kız arkadaşımdan yeni ayrıldım . Gururluyum mutluyum . 14 şubat tamamen bir para tuzağıdır diye düşünüyorum , sevmiyorum , sevdirmiyorum . Geride kalanlara başarılar . thxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 para tuza ama işe yarıo bazen buluşmak için falan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Nefret ediyorum bugünden ama kutlayacaz mecbur... Hertürlü fikre açığım bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar