Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat a az kaldı !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
a yettin ama baliklarin yüz karasi!!1 seni demin aldattim zaten yine balik yiyerek (nihahahaa!!!)
sen almazsan öbür sevgililerim alirlar. cok mu zor sdfffs . hem ben o mickey mouse'lu yüzügü begenmemistim. kandirdim seni das das das.
Mesaj tarihi:
hediyenin miktarı değil sevginin miktarıdır önemli olan karşındaki kişi senin aldıgın hediyenin mali değil manevi değerine bakması lazım...Orda senin ona verdigin aslında hediye değil sevginin bir göstergesidir sevgide dünyadaki en kutsal ve değerli şeydir miktarları takma kafana o yüzden :)
Mesaj tarihi:
ya bahçelide bir yer vardi da tam sokağı unuttum,yarın bir bakayim,birazda lükse kaçıyor ama senin istediğin o tarz sanırım değil mi? :)
Mesaj tarihi:
@fede cok romantik olsun diyorsan alacan kızı gidecen Fransa'ya yada İtalya'ya..

o da olmadı mı ? gelin bana 2 adet yumurta kırayım size. =P

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:24 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
1.5 yıllık kız arkadaşımdan yeni ayrıldım . Gururluyum mutluyum . 14 şubat tamamen bir para tuzağıdır diye düşünüyorum , sevmiyorum , sevdirmiyorum . Geride kalanlara başarılar . thxbye
  • Yeni Oluştur...