Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oluyo bazen öyle ya. ben 4milyonluk en iyi kadromla 1. lig süper lig takımlarına kök söktürürken 1.6m lik silphatos'un takımı geldi yendi beni geçen hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya anlamıyorum yalnız ciddi terslik war 2 hesabım var fc sönmez republic'in kadro yapısı şu bu feci üst derecede bahcelievlere 1-0 bu haftada 1-0 yenildi.. fc batallı'ya bakıorum oyle kral denicek bi kadro yok deplasmanda bahcelievleri yeni dün birini yendi harbi garip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 butun takimim dinlenmek istiyo. kesin arada hazirlik maci unuttum fazla geldi cocuklara.. gg oldum arkadaslar gazamiz mubarek olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bak formlarada baktım.. hepsi full form'da nerdeyse antreman kampından gelen bi oyuncum hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 lidere çelme taktım !!!!! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya ben nasıl yendildiğimi düşünüyorum hala. abartısız 1 saat taktik hazırladım sırf bu maç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 voys takımın neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 pehlivanköy jk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 said: lidere çelme taktım !!!!! :p allah belani versin black =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 simdi bu pati ligi maclari hazirlik maci olarak geciyo dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende cukurcaya yenildim.yeni simulatorden sonra sunu kesin yenerim demek mumkun olmadi.hic beklenmedik zamanlarda yenilebiliyorsun.biraz rahatsiz edici tabi ama gercek hayattada olabiliyor boyle seyler oyuzden buyuk bir olay degil.sadece bunun sikligi biraz fazla olmus , sanirim duzeltilir daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 forza cukurca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sen kendi takimina tezahurat yap fistan yoksa sike iddialari sizdiririm basina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 olm cukurca gidişat iyide defansı biraz daha kapat çok açık kalmış. kalecin mucizeler yaratmış london maçında. soulless senin forvetlerde maşallahı var yani kazma desem ayıp olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oyle deme iyi cocuklardir hepside iste tek sorun gol atmayi beceremiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ligin supriz takimi cukurca evinde oynadigi london ravens macindan 3-1 lik galibiyetle ayrilarak taraftarini sevince bogdu (hayirsiz taraftar, maca 35 adam gelmis), onumuzdeki zorlu antalya macindan beraberlikle donsek bize yeter, sonra voyikin eline vericem topu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 olamaz fistan yenmiş beni, ne büyük sürpriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben böle lig maçının ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 üstün oynadığım maçlardan galibiyetle ayrılamıyorum bi türlü.bu sorunu çözemedim. forvetim iyi, kalecim rakip kalecilerden kötü değil.suçum ne benim anlamış değilim.şu anki liderle berabere kaldıgım maçtada tek kale oynamış ondan 2 kat daha pozisyona girmiştim. çok kızdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 . [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 14:51 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 2-2 berabere bitti lig maçım.artık şampiyonluk başka bahara kaldı.alt yapılarda pek ümit vermiyor açıkçası.geleceğimiz pek parlak gözükmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 5.ligde olmama rağmen 3. ligden fc sönmez republic 'i yenmişim. de nasıl oldu bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben 2-0 kazandım lig maçımı ne mutlu bana :) yarın için sabah akşam hazırlık maçı tekliflerinizi bekliyorum bu arada. pehlivanköy jk takımın adı. kullanıcı adı voys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 fistan bende ustun oynadigim maclarin sonuclarindan memnun degilim.benzer surprizlerle karsilasiyorum ama henuz ligde puan kaybetmeme sebep olmadi.buyuk ihtimalle aktif managerlara karsi bu surpriz sonuclar daha cok ortaya cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar