Soulless Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 7 top ve ustu ozelligi olan her oyuncuya , ozellikle kalecilerin hepsine cinliler saldirmis durumda.Bogdular transfer piyasasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 kafaya koydum alıcam ben o adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aküla , senın takımın adı neeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 benim adam fırlamış fiyatı.en az 400k bekliyorum ben o adamdan. @voys; cukurca takımının ismi.kullanıcı adı tarkhun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yabancı kontenjanı dolu olmasaydı almak isterdim Kim Berglundu. Ayrıca Fistan,senin Rafet Kayaalp'te satılık galiba.Ama 500 bin euroya koymuşsun.:).Ancak birkaç sezon sonra alabilirim.Parası olan varsa bir düşünsün.8 şutluydu yanlış hatırlamıyorsam.Diğer özellileride fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Rafet'i fahiş bi fiyata koydum.Bakalım alan olcakmı diye. yedekte bekliyor garip.Hız, dayanıklılık çalıştırsam 2 sezon baya bi iş yapacak ama sabredemiyorum.maaşıda yüksek kampa göndersem baya masraflı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 fistan b@b bana oyuncu satsana 100bin eurom var ilerde öderim :( bu arada wendigo insanı sadece kendi sahasında maç gönderiyor bana ! uyanık çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Kim Berglund bu adam tam benim aradığım adam ama bu olur bi 300 euro :( yeter lan bu parasızlık canıma tak etti. Zaten transferde yapılmıyor oyuncum var satıyorum 47bin euroda bakın bi Fehmi Oksal (34878398) iyi golcüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 atlamış biri . max etceği o zaten o oyuncunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 öyle deme :( ya fistan rica etsem 6 şut 4 hızlı 2 saat içinde biticek adamlara bakarmısın alsammı ? acil transferler yapmam lazım olmııcak böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yabancısız mı çıkıcaz maçlara? :(( bende bi iddialı olmak istiyorum şu kupada. yabancısız çıkarım peki tamam da benim 2 yabancım zaten normal kalitede.orta sahadakini çekicem yerine adamım yok.kaleci falan koyucam artık napalım... /Hörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 günahlan bu çocuklara ::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hay allah kaçtı pati cup 3 :d futbol bölümüne bakmayanları da düşünün ya biras hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 su antreman kampindaki oyunculara hergun heyecanla bakiyorum da umdugum gibi degil , bu arada 15 yasinda 4 sutlu bi topcum var almak isteyen varsa soylesin satisa koyayim , ilerde cok can yakar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 18- satılamıomuş. bu arada benım antrenman kampındada 1 hafta doldu hala bi gelişme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 eaueha jedi 4. kupada heralde bizde tamam oluruz =p artik 4. kupada biseyler yapicaz da jedi sen yabancili oynada o taha ozlu muydu onu oynatma yeter =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ve evet paticik cup yarin oynanacak dev maclarla basliyor.. gercekten tam bir güc gösterisi olacak maclara ev sahipligi yapacak. said: london ravens - prekazi united fc göztepe tigers fc - siyahbeyaz fc hörü - fc antalya united myth busters fs - istanbul tomahawks afc fc sönmez republic - bahcelievler fc batalli - cock football club pehlivanköy jk - altınova spor klubü brotherhood of the ball - cukurca london ravens - prekazi united fc hörü - fc antalya united myth busters fs - istanbul tomahawks afc fc sönmez republic - bahcelievler brotherhood of the ball - cukurca bu haftanin dikkat ceken maclari.. guzel bi lig olucak gibime geliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 derbiyle basliyoruz ustelik , horu-antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o yazdigim 5 macta derbi bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 biz fistanla as kadroyla çıkıcaz yarınki maça.ben aynı taktiğimle çıkıcam ama fistan çok pis taktikler yapıyo deli oluyorum. daha sonraki maçlara nasıl çıkıcam şimdi ben anlamadım :( defansa koyacak adamım yok yabancıları çıkarırsam.yabancımın biri 19 yaşında çalmadan başka yan özelliği yok.diğeri normal 22 yaşında.87k ya aldım.herkes alabilir öyle bi oyuncu.taha ozluyu çıkarırsam hurcan var ama takım göçer.kadrom çok kısıtlı tüm altyapılarımı sattım diyebilirim.2 taneside kampta.napıcam bilmiyorum. ben yinede ayarladım bi yabancısız kadro nolur nolmaz diye.koydum defansa 2 çalmalı bi 18 lik. bana kalırsa fistanda bende normal as kadrolarımızla çıkalım ama tabi çok farklı yendiğimiz maçlarda olabilir bu zevki kaçırır diyosanız bi fikir birliğine varırsak yarından sonraki maçlara hep o şekilde çıkarım. iyi oyunlar /hörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya evet sizde zor durumda kaliyosunuz farkindayimda o taha ozlu mesela milli olucak bi adam yani.. parcaliyo bizim defansi. 87klik yabanciyi oynat yani aslinda yani soyle bi olay olabilir degeri 200k nın üzerinde olan yabancilari cikarin seklinde olabilir.. bide hörüye özel taha ozlu engeli =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 london ravens - prekazi united fc 2 göztepe tigers fc - siyahbeyaz fc 1/0 hörü - fc antalya united 1/0/2 myth busters fs - istanbul tomahawks afc 0/2 fc sönmez republic - bahcelievler 0/2 fc batalli - cock football club 1 pehlivanköy jk - altınova spor klubü 0 brotherhood of the ball - cukurca 1/0/2 tahminlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya bende diyecegim full kadro cikin diye ama ilk turnuvadan cok farki olmayacak haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yawww :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 basa oynamaniz degil sorun sorun 10 luk maclar olmasi ihtimali.ama yarin basliyor yani bir mutabakat yok ortada istiyorsaniz cikin full kadro. tekrar soyluyorum ama bazi takimlar arasinda ucurumlar olacak korkarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar