Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hahah... paralari ben cebimden oduyorum.. kullanici adini birakirsan incelemeye alayim senin takimi ona gore davet yollarim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kullanıcı adı : siyahbuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kupaya katilan kullanicilarin bu thread altinda aktif olmalari zorunlulugu vardir. maclardan sonra maclarla ilgili yorumlar, neden kaybettin neden kazandin aciklamalar , yapilan transferler vs vs... bilgilerinize arz edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ahuaha ''nie kaybettim lan'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 biz oderdik katilim ucretini yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende katılıyorum takımın ismiyle oynııcam ve böylece hiçbir şekilde kuralın geçerliliği olmayacak. Yaşasın hukuk sistemindeki delikler! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Trasty adlı kullanıcıyı davet etmişsiniz fakat kendisi ile arkadaşım oynuyor.. darrklorrd kullanıcısını davet ederseniz sevinirim.. FC Sönmez Republic adında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olurda bi delikanlılık yapasanız tutar beni davet edersiniz diye ben veriyim adımı cismimi Siyahbeyaz Fc sinad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hazirlik maclarimi ayarladim vallahi simdi , yedek takimima fazla mac yaptiramadigim icin formum dususlerde gozukuyo isallah takim olarak kendimize gelicez . Ligde isler tikirinda , pati ligine kabul edilirsek yonetimce bundan gurur duyacagiz ;p . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 iyi o zaman bizde davet edelim siz de gurur duyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ay teşekkür ederim almışsınız benide =) buarada katılım sanki az mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eski katilimcilarla beraber su anda 16 yi tamamlamis bulundum.. davetler kabul edilirse bu p.tesi baslicak turnuva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 paticige giren cikan insan sayisi azaldi bu arayla beraber.. bu yuzden katilimda az su anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende katılcam gecen sefer lololo yaptınız pyasha takımım beşikyaşjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bende yeni kayıt oldum. Kullanıcı Adım : ecz_fj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Geçen Sefer Yarı yedek kadroyla çıkıyodum maçlara Kadromda Fazla Revizyon yaptım 13 kişiye fln düşürdüm kadroyu busefer Tamamiyle As Takımla oynicam bilginizze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 prekazi daveti kabul etmemeye devam ederse pazar günü listeden cikarip bi yedegi almak zorunda kalicam.. bu p.tesi baslicak cunku turnuva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çok iddialı geliyorum haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Gecen kupalarda oldugu gibi bu kupadada ust sıralara talibim. Mz Team: Bahcelievler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 geçen haftadan beri bilgisayarla ilgili sorun yaşadığım için anca demin girebildim managerzone'a davet için teşekkürler, yine güzel bir lig olması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tamamdir.. p.tesi basliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 özel mesaj çalışmıyor, şike tekliflerimi burdan yapmak zorundayım: şimdi bana kimler yenilir 2 maçındada ve karşılığında ne isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 mac saatlerini sabah 9 diyorum itirazi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben uyanamam :P 9 uygundur güsel güsel =) bu arada ligdeki rakibimi 4-0 yendim. deli gibi giricem bu kupaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benden başka 1 kişi var galba 5. ligden. çok merak ediyorum nolucak halim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar