Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hahah... paralari ben cebimden oduyorum.. kullanici adini birakirsan incelemeye alayim senin takimi ona gore davet yollarim =)
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kupaya katilan kullanicilarin bu thread altinda aktif olmalari zorunlulugu vardir. maclardan sonra maclarla ilgili yorumlar, neden kaybettin neden kazandin aciklamalar , yapilan transferler vs vs... bilgilerinize arz edilir..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende katılıyorum takımın ismiyle oynııcam ve böylece hiçbir şekilde kuralın geçerliliği olmayacak. Yaşasın hukuk sistemindeki delikler! =)
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Trasty adlı kullanıcıyı davet etmişsiniz fakat kendisi ile arkadaşım oynuyor.. darrklorrd kullanıcısını davet ederseniz sevinirim.. FC Sönmez Republic adında
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olurda bi delikanlılık yapasanız tutar beni davet edersiniz diye ben veriyim adımı cismimi Siyahbeyaz Fc sinad
perfi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hazirlik maclarimi ayarladim vallahi simdi , yedek takimima fazla mac yaptiramadigim icin formum dususlerde gozukuyo isallah takim olarak kendimize gelicez . Ligde isler tikirinda , pati ligine kabul edilirsek yonetimce bundan gurur duyacagiz ;p .
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 iyi o zaman bizde davet edelim siz de gurur duyun =)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ay teşekkür ederim almışsınız benide =) buarada katılım sanki az mı ?
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eski katilimcilarla beraber su anda 16 yi tamamlamis bulundum.. davetler kabul edilirse bu p.tesi baslicak turnuva..
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 paticige giren cikan insan sayisi azaldi bu arayla beraber.. bu yuzden katilimda az su anda..
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende katılcam gecen sefer lololo yaptınız pyasha takımım beşikyaşjk
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bende yeni kayıt oldum. Kullanıcı Adım : ecz_fj
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Geçen Sefer Yarı yedek kadroyla çıkıyodum maçlara Kadromda Fazla Revizyon yaptım 13 kişiye fln düşürdüm kadroyu busefer Tamamiyle As Takımla oynicam bilginizze
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 prekazi daveti kabul etmemeye devam ederse pazar günü listeden cikarip bi yedegi almak zorunda kalicam.. bu p.tesi baslicak cunku turnuva..
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Gecen kupalarda oldugu gibi bu kupadada ust sıralara talibim. Mz Team: Bahcelievler
nameless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 geçen haftadan beri bilgisayarla ilgili sorun yaşadığım için anca demin girebildim managerzone'a davet için teşekkürler, yine güzel bir lig olması dileğiyle
Voys Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 özel mesaj çalışmıyor, şike tekliflerimi burdan yapmak zorundayım: şimdi bana kimler yenilir 2 maçındada ve karşılığında ne isterler.
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 mac saatlerini sabah 9 diyorum itirazi olan?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben uyanamam :P 9 uygundur güsel güsel =) bu arada ligdeki rakibimi 4-0 yendim. deli gibi giricem bu kupaya
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benden başka 1 kişi var galba 5. ligden. çok merak ediyorum nolucak halim :P
Öne çıkan mesajlar