Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the paticik cup =o= 3 [managerzone]


Jedi

Öne çıkan mesajlar

ve beklenen kupa kapilarini aciyor.

The Paticik Cup =o= II sonuclari :

Ilk 3 :

I- Prekazi United FC
II- Istanbul Tomahawks AFC
III- Myth Busters FS

Son 3 :

FC Antalya United
Holigan Team
Siyahbeyaz Fc





evet. son kupada ilk kupanin sampiyonu FC Antalya United paflariyla beraber ancak 14. olabildi.Muthis bir cekismeye sahne olan ilk 4 sira, son iki haftada alinan skorlarla sekillendi.Prekazi United FC bu kupayi müzesine götürmeyi basardi.Bakalim bu kupada isler nasil olacak..

heyecanla beklenen an geldi catti.ManagerZone'da 17.sezona girildi ve ayni zamanda da The Paticik Cup =o= III kapilarini siz antrenörler icin acti.

Ilk 3'e giren takimlar(Istanbul Tomahawks AFC yani ben bu kupanin kurucusu olacagim icin otomatik katiliyorum o yüzden II. kupada 4.olan takım yani bahcelievler bu kupaya direk olarak katiliyor) III. kupaya katilma hakkini kosulsuz olarak elde ettiler.Son 3 sırayı alan takımlar ise bu kupada yer alamayacaklar.Evet...Paticik Cup yeniden basliyor ve yepyeni bir heyecan doguyor.. Katilimlar icin buraya mesaj atabilirsiniz.



Not: Kurallar cok yakinda bilgilerinize arz edilecektir.Bu yüzden kurallari beklemeden katilmayi düsünen varsa hemen basvurabilir fakat bizim tavsiyemiz beklemeniz yonundedir.


[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 13:35 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 13:40 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun bu sistemde iyidir.Son uc seklinde dislamayalim elbette ama cok buyuk guc farki olmamasi gerek yoksa tatsizlasiyor.Ilk 3 un belli oldugu bir ligde okadar keyifli olmaz oyuzden lancelot fistan horu ve vimpir icin gene ufak sinirlamalar getirmek gerek.Ama gecen sezon gibi degil belliki.
Ne diyorsunuz ? Hersey serbestte uyar ama nasil fistan gecen sezon keyif almadiysa bu sezonda digerkiler keyif almaz diye dusunuyorum

Genede sinirsiz katilma karari cikarsa uyariz. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlık maçı konusunda;
as takımımda 4 kişi hariç hepsi yorgun. yedekler ve o sağlamlarla 2. bi takım yaptım lig maçlarına onlarla çıkıyorum. hazırlık maçı yapmıyorum bu hafta. perşembeden itibaren başlıyacagım tekrar antrenmana.


lig'e gelince;
bi tek aquilayı yenebilcem galiba o_O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...