Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ve beklenen kupa kapilarini aciyor. The Paticik Cup =o= II sonuclari :Ilk 3 : I- Prekazi United FC II- Istanbul Tomahawks AFC III- Myth Busters FSSon 3 :FC Antalya United Holigan Team Siyahbeyaz Fc evet. son kupada ilk kupanin sampiyonu FC Antalya United paflariyla beraber ancak 14. olabildi.Muthis bir cekismeye sahne olan ilk 4 sira, son iki haftada alinan skorlarla sekillendi.Prekazi United FC bu kupayi müzesine götürmeyi basardi.Bakalim bu kupada isler nasil olacak.. heyecanla beklenen an geldi catti.ManagerZone'da 17.sezona girildi ve ayni zamanda da The Paticik Cup =o= III kapilarini siz antrenörler icin acti. Ilk 3'e giren takimlar(Istanbul Tomahawks AFC yani ben bu kupanin kurucusu olacagim icin otomatik katiliyorum o yüzden II. kupada 4.olan takım yani bahcelievler bu kupaya direk olarak katiliyor) III. kupaya katilma hakkini kosulsuz olarak elde ettiler.Son 3 sırayı alan takımlar ise bu kupada yer alamayacaklar.Evet...Paticik Cup yeniden basliyor ve yepyeni bir heyecan doguyor.. Katilimlar icin buraya mesaj atabilirsiniz. Not: Kurallar cok yakinda bilgilerinize arz edilecektir.Bu yüzden kurallari beklemeden katilmayi düsünen varsa hemen basvurabilir fakat bizim tavsiyemiz beklemeniz yonundedir. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 13:35 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 13:40 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Katılırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 adminlerden ricam bu thread sticky olursa ve digerinide stickyden kaldirirsaniz guzel olabilir =P [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 13:55 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kupanın formatını sampiyonlar ligine cevirmeyi düsünüyorum.. 32 takimin katilimiyla olusturulacak 4erli 8 grupta oynanacak 6 mac sonucunda ilk iki sirayi alan takimlar playofflarla sampiyonluga kosacaklar.. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Öyle son 3 falan filan diye şekiller yapmayın kırarım kafanızı ne var ala ala mali durumumuz kötüydü. Ayrıca niye son 3 katılamıyor ? insan değil mi onlar! Loser ligi kurucam bende =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @black eger format degistirilirse zaten cok takima ihtiyac olacagindan o kurali kaldirmak zorunda kalabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nası katılamıyor lan son 3. paflarla oynadık belli bişey sonlarda yer alacagımız. valla dalarım tekme tokat adamı hasta etmeyin =P ben bu kupaya katılıcam yoksa satışa oyuncu koydugunuzda 1 milyon basar banlatırım bak ahahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kupa formati degisemiyo.. katilim ucretlerini kurucu odiyemiyo cunku kupa olarak acilirsa.. ayni sistem devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Olsun bu sistemde iyidir.Son uc seklinde dislamayalim elbette ama cok buyuk guc farki olmamasi gerek yoksa tatsizlasiyor.Ilk 3 un belli oldugu bir ligde okadar keyifli olmaz oyuzden lancelot fistan horu ve vimpir icin gene ufak sinirlamalar getirmek gerek.Ama gecen sezon gibi degil belliki. Ne diyorsunuz ? Hersey serbestte uyar ama nasil fistan gecen sezon keyif almadiysa bu sezonda digerkiler keyif almaz diye dusunuyorum Genede sinirsiz katilma karari cikarsa uyariz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya evet yani knights teamin aslariyla ciktiini düsünsenize bi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @silphatos kullanici adini yazarsan davetiye yollarim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende katilmak isterim , kurallar ne zaman belli olur ? arasyuksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 silphatos kullanıcı adı silphatos un euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nereye basiyoruz? benim kullanici adim ne? takimin adi Cukurca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 katılmak istiyorum, istiyorumda istiyorum, isterimde isterim, hatta istedim takım : Pehlivanköy JK kullanıcı adı : Voys [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 02:55 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @aquila abi oyuna girerken login oldugun yere kullanici adi olarak ne yaziyosan o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardening Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bende katılmak isterim banada yer varsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 o zaman tarkhun olmasi lazim, Fistan'in secimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 katilmak isteyenler username biraksinlar direk incelemeye alalim.. arkadaslar katilmak isteyenlerin haftalik olarak hazirlik maclarini düzenli olarak yapiyor olmalari sarti var oncelikle. yani formunuz her zaman iyi olmak zorunda ki lig zevkli olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 perfi hazirlik maclarinda ki duzensizlik nedeniyle su anda kupaya alamiyorum seni. ama haftaya p.tesi baslayacak muhtemelen kupa o yüzden düzenlemek senin elinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hazırlık maçı konusunda; as takımımda 4 kişi hariç hepsi yorgun. yedekler ve o sağlamlarla 2. bi takım yaptım lig maçlarına onlarla çıkıyorum. hazırlık maçı yapmıyorum bu hafta. perşembeden itibaren başlıyacagım tekrar antrenmana. lig'e gelince; bi tek aquilayı yenebilcem galiba o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ortalikta mod olmadigina gore biz ayakta tutucaz bu threadi bi süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 katılmak istiyorum bende ama en ufak bi bilgim yok napıcam ne edicem ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 takımın var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hayır managerzone nedir? :P yaw var heralde de anlamadım . benim bildiğim paralı turnuva fln yapmak o yüzden sordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar