Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ninja

ForgottenRealms

Öne çıkan mesajlar

Geçen Sylvanas forumlarında dolanırken bi ninja forumuna bakayım demiştim. Ninjalayan arkadaş Made in Turkey diye bir guildden. Açıkçası çok üzüldüm Türkiye'nin böyle bir topicte ismi geçtiği için. O yüzden ülke isminizi verecekseniz guilddeki insanlara da çok dikkat etmeniz gerekiyor arkadaşlar veya kullanmayın Türk ismini daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ilk ninjalığımı WC'de yapmıştım büyük bir şey lootlamadım ama üzülmüştüm öğrenince :D Roll atmayı vs. bilmiyordum direk gittim ninja.Sonra gcden öğrenince olayı itemleri dağıtmak istedim adamlara ama almamışlardı "öğrendin işte" demişlerdi :) O anlayışlarına karşılık devam ettiğimiz sürece hiç bir şey lootlamadım hepsine pass çektim :) adamlar en sonunda niye katlmıyorsun dediler eheha
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım anlamadınız, roll de kazanan arkadasta, ıtemı alan arkadaslarda bızım guıldımızın uyelerı, o yuzden onların arasındakı sorunlar bızı ılgılendırır dıyor zai. Ha eger guild uyelerı dısında bı olay olsaydı tabıkı raiddekileride ılgılendırırdı ama olay ole dııl...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu adam ninjalık olayını yapmıştır guildin olayla yakından alakası yoktur herkim olursa olsun zarara uğrayan biri var vede küstahca karşılık vermesi o adamın yanına kar kalmayacak.Guildin içinden değilim. ForgottenRealms

Aynı guildden kazanan kişi itemi kullanabilecek olan arkadaşına vermiş ve siz kalkıp bu olayı ninjalık mertebesine yükseltmişiniz.. Yane rollde kaybedip te, kişilere iftira atmaya, guildlerin isimlerini karalamaya, burda başkalarının haklarını koruma adı altında çocukça ağlamaya!! gerek yok.. Herkes kendi hakkını savunabilir; kaldı ki guild dışından birinin guild içi olaylara karışması ne cürrettir...
Sosyal ağlarda paylaş

üstün zekalı arkadaşlarım, bu düşük zekam ile affınıza sığınarak tekrarlıyorum, raidde kim var kim yok umrumda degil, diyorumki "item icin rollda kazanan ki bu itemı hakeden kisi ve itemı alan kisi bizim guildimize mensup oyunculardır" ve gerisine karışmak kimsenin haddi degildir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...