Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıyırmak üzereyim. içimde ölen biri var!!!

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

allah'ım bugün onunlaydık. bütün gün. ama ben ona sevdiğimi söyleyemedim!!! üstelik biraz önce ondan çok büyük bir azar yedim msn'de. artık çok geç diyordu. ölecem içim daraldı iyicene. napçam ben. akıl verin lütfen. o da beni seviyor ama söyleyemedim işte. offff içimde ölen biri var. evdeyim sigarada yakamıyorum. sıyırıcam offf...
Sosyal ağlarda paylaş

abi o zaman hemen msn den soyle ya da telefon et soyle.. önce özür dile.. utangaç olduğunu da söyle ki biraz daha yumuşasın kız. utangacım bi türlü söyeyemiyorum ama bu sefer tum cesaretimi topladım seni seviyorum falan de.. acele et.. ben kaparım kızı ona göre :D
Sosyal ağlarda paylaş

ah, eskiden aynı sorun bendede vardı nasıl söylücem nasıl açılcam fln her zmn düşünürdüm tam böyle evde cesaretimi toplardım yapcam lan etcem fln daha sonra yanına gidince piss diye sönüyor insan. Kafana sunu koycaksın söylersem ne olur söylemezsem ne olur. Söylemezsem hayatım boyunca keşke söyleseydim v.s diye kendini yiyip bitirceksin, söylersen rahatlıcaksın tamam işin iiçinde üzüntü olcak red duygusu ama artık onuda kabul edmen gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

umarım biran önce tekrar onunla olursun...
ve tüm cesaretini toplayarak söylersin. seninde beni sevdiğini biliyorum felan sakın deme yalnız hani çok cesaretlenip boşboğazlık gibi bir hata yapma :) kendi duygularını söyle gelecek cevabı bekle ya dibe vur ya dipten çık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...