LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 allah'ım bugün onunlaydık. bütün gün. ama ben ona sevdiğimi söyleyemedim!!! üstelik biraz önce ondan çok büyük bir azar yedim msn'de. artık çok geç diyordu. ölecem içim daraldı iyicene. napçam ben. akıl verin lütfen. o da beni seviyor ama söyleyemedim işte. offff içimde ölen biri var. evdeyim sigarada yakamıyorum. sıyırıcam offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 abi o zaman hemen msn den soyle ya da telefon et soyle.. önce özür dile.. utangaç olduğunu da söyle ki biraz daha yumuşasın kız. utangacım bi türlü söyeyemiyorum ama bu sefer tum cesaretimi topladım seni seviyorum falan de.. acele et.. ben kaparım kızı ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Söyle gitsin kaybedicek birşeyin yok en fazla üzülürsün bir süre... söylemezsen daha çok üzülüceksin emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ztn kızın reddi bile seni şu ankinden daha çok üzemez. Ama msn den bile yollayama diyorsan, o zmn telefonuna msj at. Daha az yüzyüze olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 msn den kaçtı teli kapalı allahım başlicam sigara lazım evdeyim. keşke tuzla'da olsaydım şimdiye alkolümü bile temin etmiştim. offf... nerde şu benim emanet allah'ım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sen en iyisi güzel bi uyku çek. Mümkünse rüya görme; büyük ihtimalle kötü bi rüya olur. Rahat uyu; sabah ola hayrola. Elbet msn'i veya telefonu açacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ekşın yaratma akşam akşam,bekle sabırlı ol telefonunu açıcaktır elbet trip yapıyordur... emanet olayı ne anlamadım bizim buralarda bir söz var ondanmı seninkide (çekerim emaneti s... adaleti)? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 uyku? bu kafayla ben firar etmeyi düşünüyorum bu yarı açık cezaevinden birazdan. en azından bi sigara içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Neyse, sigara da içki de içmediim için; anormal yollardan sakinleşmek nasıl bilemem. İyi yolculuklar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 aynen öyle ama vazgeçtim emanet olayından sadece sigara olayına gircem. yarım pakedim var içiyim çıkıp dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Loney b@bım bence ne hissettiğini hemen sölicen.Yoksa kaybediyorsun gerçektende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 koş söle.. acı çekmen azalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ah, eskiden aynı sorun bendede vardı nasıl söylücem nasıl açılcam fln her zmn düşünürdüm tam böyle evde cesaretimi toplardım yapcam lan etcem fln daha sonra yanına gidince piss diye sönüyor insan. Kafana sunu koycaksın söylersem ne olur söylemezsem ne olur. Söylemezsem hayatım boyunca keşke söyleseydim v.s diye kendini yiyip bitirceksin, söylersen rahatlıcaksın tamam işin iiçinde üzüntü olcak red duygusu ama artık onuda kabul edmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ya bırak bişey söyleme, o söylesin boşver sen takıl evinde bu soğukta napcan dışarda. Zate nsbah olmuşl bile tüh mannak mısın altı üstü bi yaratık için... cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bugün konusmani bekliyoruz genç hadi güzel haberler gelcek bugün senden telefonuna msj atmalisin bence en az yüzyüze olan en iyisidir su anda hatta olmadi arkina söyle msji o yazsn atsin fln... bol sans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 başım köpük köpük bulut, içim dışım deniz... teli hala kapalı ve msn e gelmiyor. ve ben böyle şeyleri yüz yüze söylemeyi tercih ederim ki o da böyle olmasını ister. ya nasip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 umarım biran önce tekrar onunla olursun... ve tüm cesaretini toplayarak söylersin. seninde beni sevdiğini biliyorum felan sakın deme yalnız hani çok cesaretlenip boşboğazlık gibi bir hata yapma :) kendi duygularını söyle gelecek cevabı bekle ya dibe vur ya dipten çık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar