duende Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ablama gösterdigim anda inanmiyoroooom muhteseeeeem lui vitoooooooooon dedi...[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 10:32 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir]
arian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gerçekten güzelmiş gitar ne alaka tiki gitarı?
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 aynı desende birtakım elbise, gömlek, kravat, ayakkabı, çorap hatta aynı desende suratını boyayıp öle çıkacan bu gitarla sahneye. :)
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 öncelikle bahsi geçen marka louis vuitton'dur. adını 1821 yılında doğmuş olan kurucusundan alır. ilk olarak seyahat ekipmanları(bavul, çanta vs...) üretmeye başlayan louis ilk mağzasını 1850li yıllarda paris'de açar. louis vuittonun ölümünden sonra şirket oğul vuittona geçer ve büyük bir terakki gösterir. kısa sürede kalitesi ve tasarımlarıyla ünlenir. bir süre sonra giyim piyasasına giren şirket bu alanda da büyük başarı kaydeder. ayakkabı ve kıyafet tasarımları dünya modasının başını çeker hale gelir. günümüzde takı ve saat gibi aksesuarlara kadar varan bir skalası vardır. hatta defter, ajanada ve teddy bearları satışa sunulmaktadır. resmini yukarda gördüğümüz gitarın üstünde olan doku ise louis vuitton'un en çok kullanılan desenlerindendir ve adı monogramdır(bu desen louis vuitton hastaları üzerinde hipnotize edici bi etki gösterir). bu deseni damier gibi başka desenler izler. louis vuitton dünya çapında binlerce mağzaya sahiptir. bu mağzaların biri avrupa biri anadolu yakasında olmak üzere 2 tanesi türkiyededir. ancak türkiyedeki mağzalarda sadece ayakkabı, çanta, bavul ve bir takım aksesuarları bulunur. marka fiyatlarının yüksekliği dolayısıyla her "tikinin" sahip olabileceği türden değildir. bu nedenle pek ayak olmamıştır. ancak sahte üretimlerine çok sık rastlayabiliriz. ülkemizde üretilen merdiven altı louis vuitton çantaların ihracatı bile yapılmaktadır. neyse kusura bakmayın bir louis vuitton hastası olarak kendimi tutamadım, açıklayayım dedim. konuyu biraz saptırdım bununda farkındayım. ama burdan bu muhteşem gitarı bizle paylaştığı için duende nickli arkdaşa teşekkür ediyorum ve ablasına saygılarımı iletiyorum:P:) louis vuittonla ilgili ayrıntıları(tarihçe, ürün kataloğu, fiyatlar vs.) www.louisvuitton.com adresinden ulaşabilirsiniz (bu arada teddy bearın resmini upload edecektim ama beceremedim, isteyenlere yollarım)
mistermasterrr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 daha ne olacak yaa LV işte boktan bişey
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 böle bi gitarım olmasını istemezdim..
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benim elbiseme uygun renkelri var mı evladım?
Zehirsiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Echoes_From_Hell Abi nekdr para veriolar sana :) ii reklam yapmışında :D
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bence hoş. kurukafami olmasi lazim illa ahah
Öne çıkan mesajlar