khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Evet sevgili sap patiler 13 veya 12 şubatta İstanbul'lu sap patilerle Kadıkoy Dem'de bir buluşma hedesi yapalımmı? Hem saplığımızı kutlarık hemde güzel geyik ortamı v.s olur gelebilicekler buraya kendilerini şettirirmi acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet bendee geliyorummm.saplığımızı kutlucazzz..butun sap ve sap kalanları bekliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ilginizi çekerse şöle bişi var ama .P http://forum.paticik.com/konu.php?id=171228 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ortaköy çok uzak kalıyor ya kadıkoy tam ortada bizim için o yüzden kadıkoy diyoruz,birde nargilesi falan çok güzel Dem'in ortamı falanda iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bence BeIlowun dediğide olabilir.nolcak gidebiliriz ortakoye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 gelin gelin... single and proud hareketini ortaköyde yayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kadıköy'de olursa varım. sapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tamam ben bir unacla yüzyüze konuşayım ondan sonra kararımızı acıklarız... Ama kadıkoy daha iyi olur bence ortaköy pek sarmıyor beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende varım kad. olursa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hymnofsnuk varsa bende varım desem mi..ya da sonra derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sevgililer gunu o kadar erkek bır arada atraksıyonu hos karsılanmayabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @Apache: ondan önceki pazar günü yani bu pazar olmasını düşünüyorum ben çünkü gelicek olanların okulları olabilir hem zaten insanlar için pazar günleri sıkıcı oluyor aile bireyleri evde bütün gün oldugu için bir kaçış noktasıda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sap olmadan gelsem olmamı? Basarsam demi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 o iş yaş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bu pazarsa ben yalan olurum , öğlenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bende gelirim sapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bnde sapım ama bi o kadarda öğlenciim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar