khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Benim kasamda tekmelenebiliyor (ne alaka?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Donanım bölümünde tartışıldı diye biliyorum. www.thebestcasescenario.com 'a girin, güzel bi mod sitesi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi kartondan anca bu kadar uyduruk bişi yapılabilirdi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bnde HL2 kasasında istiom. adamlara söleyelim seri üretimlere falan geçsinler :))) bide Legodan yapılmış kasa görmüştüm ama bulamadım resmini *ortalığı birbirine katar ama bulamaz ve üzülür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 vay be bayağı uğraşmış, helal. ama bence üstüne at pislemiş gibi duruyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohaaa yaaa bu kadar da olmazz.. süper yapmış adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 logitech klavyeye çok acidim.. ama kasa falan uçuk olmuş. karton kasaya ise koptum dagildim bittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 legolu olan http://img387.imageshack.us/img387/4269/legopc8mt.jpg [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:12 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://sperone.free.fr/extraz5.htm buradada süper pc resimleri var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bnm monitörün etrafı bide klavye flaan hep yazılarla doldu ,:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohoo bu yuzyillik sey nerdeyse yeni mi gordunuz walla soyle soyliyim piramit seklinde wardi birde alien kafasi seklinde kasa var ben ona bitmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yeha kasa süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 abi adam harbi saglam kasmis ayrica olayi bitirmis ben yapmaya kalksam sanirim en son bilgisayarciya giderim =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar