ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ben Mageim bana ui ve addon tavsiye edin aha da gayet açık konuştum arıyorum bir ton şey çıkıyor ama ben karar veremedim bilen gören tecrübeli arkadaşlar şimdiden allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sticky topiclerde yeterince bilgi var. zaten öle çok bişisi yok. ben şahsen mage'e özel bi addon kullanıyorum (auto buff veya sheep watch felan). herkesde olan şeyler: titan, ayune player frame, mob info, sct, cooldowncounter, allinoneinventory, sell value, mozzfullworld, honor in percent, atlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 zul'gurub gibi bazı instancelarda çok imba guildleri saymassak magelerin sheepleyerek teker teker mob çekip keserek ilerlenilen taktikler kullanılıyor, eh tabiiki ortalıkta 5 tane koyuncuk dolaşırken kendinizinkini kaybetmemeniz, veya arkadaşınızın targetını falan almamak için sheepsafe kullanılabilir. sheepwatch zaten bence olmalı, hep doğru sonuç vermiyor ama countdown falan güzel yani. onun dışında grind yaparken novawatch kullanılabilir. 10+ instance raidlerine gidiyorsan kesinlikle decursive olması gerekiyor, hatta bizim guildimiz ct_raidassist ve decursive addonlarını herkese zorunlu tutuyor. onun dışında abinfo sct selfcast hitsmode inspector raidroll dismount equipcompare fishingbuddy flightpath ct_raidassist ct_rabossmods ct_unitframes atlas titan kullanıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 legbra öeh baya kullanıomuşun :D neyse pve mage olmadığımdan bişi deyemicem ama evet sheep watch ile nova watch doğru sonuç verio, bilmiom biraz eski kafayım herhalde. büyülerin yerleri bile fil tarihinden kalma olduğu için kullanmıyorum watchları :D gene instanceye girmediğim için decursive kullanmıom hoş kaç defa curse büyüsünü kullanmam gerektiyse zaten :D zaten onu da makro yaptım deirkt kendime atıom. benim kafama şu takıldı, bu self cast ne iş yapar. tamam dielim hedefin var, o hedefi kaybetmeden kendine curse veya buff büyüsü yapmak gerekio, sadece bunun için mi şimdi bu selfcast. eğer öleyse gereksize benziyor. tabi kim bilir nerelerde kullanıonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Raidlerde işini kolaylaştırıcak addonlardan başka birşey kullanmanı tavsiye etmiyorum... Bırak elin hızlansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar