Sharp Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Arkadaşlar realm başlıklarında Dentarg var ama oradan yazışamıyoruz sanım yada ben giremedim.Dentarg oynuyoruz üç arkadaşımla elf charımız var guild arıyoruz acaba Türklerin oluşturduğu bir lonca var mı yoksa bildiğiniz iyi bir lonca (yabancı da olur) var mı öneriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Charları Sılın Hord Acın Hordlarda Anatolian Guildindeyiz Mutluyuz Sayımızda 150yı gectı sanırım ama ally lerde turk bır topluluk yok beyazkarga karakarga dıye 2 kısıyı gormustum sadece bg lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkaan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet arkadaşım dentarg horde kısmında anatolian guildindeyiz sayımız geçti 100ü. senide bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 grim batol dan buraya ve xavius a migrate açılmış. Nasıl acaba bu server ? horde allie dengesi, başarısı, kalabalıklığı vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Xavius'a gitmeyin. Çinliler bile kaçtı oradan, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Xavius'un oldugu BG grubunda realmim, son 1 haftadir hicbir battleground acilmadi.. Gitmeyin oraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 dentarg i düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 horde alliance'ın 2katı civarında, bgler ortada genelde, pve istiyosan hordeda iyi sayılabilcek guildler var. popülasyon olarakda heryerden adam var nerdeyse Buraya bakabilirsin daha ayrıntılı bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar