Masteis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 olaydan haberim yokta öyle birşeyde dememiştir tahminen hem abi atatürkün manevi kızı dionuzda kaç yaşında sorması bu? Atatürk öldüğünde 1938 değil miydi? ee? aradan 68 sene geçti be insaf kaç yaşında bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 paraya ihtiyacı vardır ondar böyle yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 mesaj atarken haddinizi bilin biraz cok dusunup az konusun azcik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben bir artniyet goremedim. ataturkun degerlerini bilen bugunlere tasimaya calisan birinin istekleri cok degil gibime geldi. ayrica devlet 5000ytl odemiyor ataturk oduyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 olay haberturkun yazdıgı gıbıyse pek de haksız gıbı gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yahu zaten dedi basın açıklamasında, "aylık 5milyar maaş alıyorum" diye. daha ne arabası, ne koruması istiyorki ? onuda kendi tutsun artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 "yapılmaz artık bu. terbiyesizlik ve hatta densizlik yani. ben muytafa kemal atatürkün yerinde olsaydım bu insanı(insan değildir bence ama) evlatlıktan red ederdim. " ben de mustada kemal atatürk ün yerinde olsam adimi muytafa kemal diye yazan adami hapise attirirdim . birde o maasi ataturkun devlete bagisladigi mal mulk karsiliginda gene ataturkun vasiyetinde belirttigi uzere devletten aliyor . ataturkun kizi olmasindan degil ataturkun devlete biraktigi tasinmazlarin bedeli yani o maas . [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 04:01 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hmm... ataturk'un bagisladiklarinin karsiligini manevi kizi aliyor gozuyle bakarsaniz bence bi terslik yok. ancak sorun su; bu kisi cumhuriyetin simgesi durumunda. yani ataturk onu evlat edinirken insanlara yol gostermeyi amaclamistir; yurt ici dayanismayi koruklemistir. simdi boyle bi sembolu haline birakip sokaklarda surunmesine izin vermek yanlistir elbet. amma velakin bu sembol gun gelip "ben sembolunuzum, besleyin beni" derse bu da yuzsuzluktur. yaptigi ayipla oturur yerine, alir/almaz bu gazetelerin abartmasina bakar. yalniz bu bayanin temsil ettikleri bu hali ve tavrinin tam tersi. tabi butun bunlarin yaninda sanki daha once ortalarda yokmus gibi gundem yaratiyolar. bu bayan bundan 2 sene once de vardi, kriz sirasinda da vardi. o zaman napiyodu merak ediyorum. "sureyya kizim, ise de gundem degissin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben bu kadının yerinde olsam tayyipe değil mektup yazmak muhattap bile olmam ve gerçek yüzünü yansıtmak için elimden geleni yaparım hata yapmış...Koruma konusuna gelince de son derece haklıdır dinci veya pkk tarzı bi örgüt gidip bunu vursa da bakın Atatürkünüzün kızını öldürdük huaaaa dese napıcaz?Bi korumadan daha mı değerli?Necati Şaşmazın 4 korumayla gezdiği bi ülkede çok mu mantıksız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yazıyı sanırım tamamen okumadınız ben böyle ağır eleştirmeye ve laf atmaya gerek birşey görmedim yazıda. Başbakana mektup yazmanın nesi tiksinç? Nedir yani bürokrasiyi sen mi belirliyorsun ülkede paspatur? arenda kimi kılıçla doğruyorsun? ne biliyorsun ki bu kadın hakkında da, açılan saçma(evet saçma çünkü mahalle kahvesinde değilsiniz bir forumdasınız topic açmanın bir adabı vardır. Ciddi konularla ilgili topic açarken bazı gereken bilgileri yeterli seviyede verip sonra yoruma geçin) bir topic neticesinde böyle bir karara vardın? Kişiler hakkında yorum yaparken medyanın size yansıttıgı gibi aynen alıp kafanızda hiç filtreden geçirmezseniz koyunluga devam edip önünüze geleni asıp kesersiniz ta ki insanların farkının düşünme ve yorum yapabilme olduğunu kanıksayana kadar... Yahu baktımda simdi atılan mesajlara vazgeçtim herkese teker teker yazmaktansa eski usul Wendigo +1 diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yazdiklariniz komik sadece, 5 yil sonra bunlari tekrar okusaniz utanirsiniz kendinizden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 burasının forum olmasının dışında küfretmemek için hiç bir neden bulamıyorum. kızı kesecekmiş kılıçla ben o kılıçla sana yapacaklarımı anlatırdım ya nese. ben biraz uzak durayım forumlardan bu aralar. hoş görme becerim mi köreldi nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Wendigo güzel söylemiş. +1 diyim ben de uğraşamayacağım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Atatürkün manevi kızı arkadaslar lütfen biraz ciddi konusallım Tarkana suna buna saygı gosteriyorsunuz bu kadınada saygı gosterin ayıp ya bi arkadas susturmamıslarmı demis yazık cidden Ata yı yasamıs olan canlı sahitlerden biri az bile yapılıyo bir fatih terime 100 milyar aylık veriliyorsa bu cok sacmadır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fatih terimle veyatta bir başka çalışanla karşılaştırmak saçma.Okudugum yazılara göre koruma ve araba istemesi normal,tehtidler alıyorsa [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 11:18 tarihinde, ocean tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 cok sacmalamissiniz, daha dogrusu bunda da ilk yazan arkadasin saptirma payi oldugu icin siz de haklisiniz. direk böyle bir ifade asla gecmiyor ilk olarak. kadin kendi hayatini tehlike altinda görmüs ve böyle bir basvuru yapmis. ha, ben ölecek olsam o adamdan günahini istemem de, sonucta eger gercekten yardim gerektiren bir durumdaysa, bu konuya gücü yetecek tek adam da Recep Tayyip Erdogan ve ülkemizin basbakani, böyle de aci bir gercek var, ondan sert karsilamiyorum bu hareketini kendi adima. burada da yardimdan bahsederken asla maddi yardimdan bahsetmiyorum. aldigim maas yetmiyor gibi bir aciklama göremedim, tam tersine bu maasla gecinip, yükümlülüklerimi yerine getirip gikimi bile cikarmadim demis, ki haklidir. ASGARI UCRETLE GECINEN INSANLAR VAR SDADASDDADA demissiniz de, asgari ücretle gecinen insanlar bu kadinin yaptiklarini yapmiyorlar. tüm yurtdisi gezilerini, gittigi konferanslari, bir yerde sonucta Atatürk'ü temsil ettigi icin sik giyinmesi gerektigini unutmayin, ve bunlarin hepsi parayla oluyor, sayin basbakanimiz gibi hanimefendinin arkasinda 50 tane yesil sermaye kurulusu veya cocuklarinin okullari icin bues verecek kuruluslar yok. Cok edepsizce seyler yazmissiniz, Atatürk konusundaki duyarliliginiza bagliyorum. Ama bu kadinin agzindan cikanlar cok carptirildi ve haksiz bir yere insan sucluyorsunuz, yazik yani yapmayin.Dünyanin en cok makam arabali ülkesi bizken, sacma sapan bakanliklara son model mercedesler cekilirken, bu kadinin istegini ne güzel saptirdilar. Recep Tayyip Erdogan Bush'a özenip motorsikletli korumalar bile egitirken, Atatürk'ün manevi kizinin, kendisinin de söyledigi gibi sokak ortasinda kursunlanarak öldürülmesi olayi onu neden rahatsiz etti acaba? Ya allah askina bir saniye düsünün, Atatürk'ün manevi kizi bir konferansa giderken vurulup öldürülüyor. Olur mu bu, yakisir mi bize? [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 11:33 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ülkü Hanım, hepimize Ata'mızdan yadigar bir isim. Onu, Ulu Önder'le mutlu mutlu oynarken gösteren görüntüler, Atatürk'ün hepimizin belleğindeki 'kurtarıcı, komutan' imajını 'babalık'la süsleyen, manevi değeri çok büyük emanetler. Bununla birlikte, dışarıdan bakıldığında bir geçim sıkıntısı çekmediği kolayca görünen - hele Atatürk'e bağlılığı tartışmalı bir iktidara şikayet için başvuracak kadar- Ülkü Hanım'ın neyi niye yaptığını anlamakta güçlük çekiyorum. Şimdiye kadar profesyonel bir iş yaptı mı, bilemiyorum. Araştırdım, bu konuda bir bilgiye ulaşamadım. Kendisi Pera Palas'ta yaşıyor. Evli. Baykal'ın açıkladığına göre ayda net 5 bin YTL maaş alıyor. Türkiye için 'şikayet edilecek' bir gelir olmadığı konusunda hemfikiriz sanıyorum. Bence, yetmeli... Sizce? Ayda 5 bin YTL ile yapılacak olduğu kadar, yapılamayacak şeyler de var elbet. Daha iyi standartlarda yaşam, herkes için amaç olmalı, kabul. İğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batıralım. Ben de kendimin ve ailemin daha iyi koşullarda, daha rahat bir hayat yaşamasını isterim. Ama bunun için çalışmak lazım diye düşünüyorum. Belki de Ülkü Adatepe'nin bilmediğimiz finansal sorumlulukları vardır. O zaman onun da kalkıp bunları bir bir açıklaması gerekir. Madem bu kadar konuşuldu hatta; Adatepe'nin de bir mal beyanında bulunması uygun olur. Ülkü Adatepenin, Atatürk'ün partisini, AKP Lideri'ne şikayet etmesi...??? Defne Samyeli yazmış bunu Güneş gazetesindeki yazısında. Kimin yazdığı önemli değil ancak benim düşüncelerimi birebir dile getirdiği için c/p yapıyorum... Şahsi kanaatim:Her ne şart altında olursa olsun Ülkü Adatepenin, Atatürk'ün partisini, AKP Lideri'ne şikayet etmesini hazmedemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Biz patiler hep boyleyiz yaw :D.İlk once birisi kendi dusuncelerini atesli bir sekilde yazar yaziyi okuyanlar gaza gelir konu hakkinda fazla dusunmezler sonra birisi cikar olayi dusunmustur mantikli cevabi yazar birden herkes olayi anlar :P neyse sonunda gercegi buluyoruz ya olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ülkü Adatepe'nin en güzel şartlarda yaşadıgına inanıyorum ülkemizin %70'inden fazlasının alamadıgı bir maaşı var evli ve pera palas gibi bir yerde yaşıyor,gidipde manevi babasının adını kullanarak bu tür bir açıklama yapmasını bir türk olarak kaldıramadım ancak atalarımızın dedigi gibi insanlar çiğ süt emmiş varlıklar herşey beklenir.Manevi babası bu ülkeyi bir hiçten kurmuşken,hertürlü zorluklarla başa çıkmışken onun adını kullanarak lüksün üzerine lüks katmak isteyen kızını bir yerden görüyorsa kemikleri sızlıyordur.Yazıklar olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 valla ben bu olayi anlamadim gitti. hadi burdaki patiler neysede kose yazarlaridami boyle yazar aklim almiyor. bir kere manevi kizi kiz degil kadin. ulku hanim devletten hicbirsey almamaktadir. 5000 ytl de chp tarafindan ataturkun tasinmazlari karsiliginda verilmektedir. ulku hanimin istedigi tek sey bir araba ve koruma. koruma simdiye kadar tutulmadiysa ayip zaten. koruma tutulacaksa zaten arabada sart. taksiyle gezecek degiller korumalarla. seminerlere katilan ve burdaki herkezden cok ataturk ilkelerini bilen taniyan ve anlatmaya calisan bir insana cokmu gordunuz bunu? Ataturkun manevi kizi inanin bu kadarini hakediyor. Ayrica basligin ve sacma sapan ifadelerden olusan ilk mesajin editlenmesi dogru olur. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 17:13 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Eğer bu kişi, Atatürk'ün partisini , Atatürk'ün kurduğu laik rejim düşmanı akp'ye şikayet edebiliyorsa bunu herkes eleştirir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 demokratik bir ulkenin iktidar partisi hakkinda atip tutmak az gelismis demokrasinin gostergesidir. Dogru olan muhalefet yapmaktir. Bunun da bir adabi vardir diyecegim de su forumu basindan bir daha okuyunca burada adaptan falan bahsetmek yersiz dusecek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dün sadece burdan okuduklarımla yorum yazdım ama bugün gazetelerde falan yazıyordu konu,Atatürk hakkında seminerler verdiği için falan bazı Atatürk (doğal olarak vatan düşmanları) tarafından tehdit ediliyormuş bu nedenle koruma ve arabasının olması gerektiğini dile getirmiş.Ve bunları devlet vermiyor devlet sadece kendine kalan mirası almasına aracı oluyor.Çok abartılmış burda konu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 konuyu ne kadar ciddiye aldığın ve asıl saçmalayanın kim olduğu, "Atatürkün manevi kızı kız değil kadın" diyerek yaptığın abuk yorumdan belli oluyor... Bence sen kendini editle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya kadın ben tatile çıkarken bile tatil masraflarını odeyecekler demişAtatürk çok şık giyinirdi bende şık giyinmeliyim demiş.... Ulan madem Atatürk ü bu kadar örnek alıyosun be kadın neden çalışkanlığını biraz olsun örnek almıyosun...yattığın yerden 5milyar.biraz biriktirseydin fıstık gibi de araba alırdın zaten.Sen Atatürk ün manevi kızı falan olmayı hak etmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar