camoka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bu yeni pub ne zaman açılıyor ne zaman yudumlucaz ahsiralarımızı..şubat dediler bugün cuma varmı bi gelişme? yada varmı forumda okuyanlar ne zaman gelio yeni publish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 subat dediler ama yil vermediler.. arkadaslar 2007subatinda gelcek pub27 beklemeyin bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Doğru düzgün bir şey olsun tek istediğim o ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 boşuna bekleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 O da var tabi... Alante sen napıyosun buralarda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ulan sabah akşam küfrediyom bu sersem soe önce pub 27 soledir boledir dedi ocak da cikacak dedi sonra ertelendi şubat başında çıkacak dediler gene yediler. şimdi bi hotfix le avutuyolar ama dinleyin howfixle herifler kaldirdiklari ui yi getirmeye çalışıyorlar ama o da tam olmuyor. yarilaca yazarken zuahah aceh mesa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Abi oyle demeyin ya adamlar o kadar ugrasiyor Pre-Cu code'dan copy paste yapmak icin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tuh 2007 dedim tutmadi.. pub27 test center a gelio bugn itibariyle tc de heavy weaponlarinizi kullanabilirsiniz :) http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=19103 edit: yanlis link :) [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 12:21 tarihinde, nuwanda tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 super uyduruk oldugunu soylemek zorundayim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eveet bugn denedim.. oyunun yeni oyuncu kitlesine (10-12yas) cok uyuyo bu heavy weaponlar.. bole patlamalar fln herkes durdk yerde bunlari patlatm eglenio.. sonuc? bnde lag olmadi ama goz gozu gormuo.. force run hos olmus, cloak isinde sorun var arada you must be standing diip deli edio, sweep hos ama animasyon yok.. bi de oyun cok fazla cakilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ne kadar hoş , oyunu hala niye oynuyorum diye kendime soruyorum , cevabını bulamadım. Star Wars atmosferi'nin S'si kalmadı ki oynuyoruz. Ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 keymap ı eskisi gibi yapma çalışmalarına başlamış soe, tam olarak olmasada keymap eskisi gibi sayılar, ama target lock olayı hala tam olarak eskisi gibi değil yani o konudaki rezillik devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 SOE SWG'yi pre-cu'ya döndürmediği takdirde artık bu oyunu kurtaramaz. Başka yol yok gibi görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 adamlar kısaca tükürdügümüzü yalamayız diyorlar, yeni patchler cıkartarak oynanabilirligi artırdıklarını söylüyorlar lafta ileri gidiyorlar ama cıkan patchler pre-cu özelligi tasıyor eh tükürdügümü yalamam derim ama kimse görmeden yaparım mesajı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 elinde flamethrowerla duel yapan jedi olmaz ola.. bu mu daha "star warsy"?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yeni pub la güzel silahlar geliyor.. Ben jedi olarak o silahla da pvp duel yaparim valla. güzel silahlar. no skill de olanlar var.. hehe... pub 9 dan öceki jediler gerçekten iyimiş. vay be o zamanlar bilemedik swg ..mmorpg. online oyunu. tüh. şansımıza küseceğiz.. insaşşah yeni publa oynanacak hale gelir... ve beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 linki silmişler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ...... lava cannon'unuz varmi? oyunda kralsiniz....olay bundan jedi blockluyo ama soe herseyi abarticak illa ya...silah guclu block takmiyo 10 vurusta indiriyo....ayrica jedi bi **k goremiyo o silah kullanildiginda kafanizda burn oluyo...jedi cloak combatta calismiyor bugli...daha fazla söze gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 olay bitti.. tc de her gördügüm jedi yi indiriyor. hele medic ler herkesi.. mele ile dövüstüm bir medic le .. cok iyi dövüstü. hatt nerdeyse iki jedi ile basa cikabiliyor. jedi olayi bitti bence.. (zaten her tarfta jedi kaynadigindan bitimisti ya) bundan sonra jedi olmak oyunda bir artiisi yok. güc bakımından. belki elder robe olanlar biraz daha güclü olurlar o kadar. gerisi boş... aceh olm.. çıka yolu yok .. respec yapip biraz daha iyi bir proff yaparız.. respec kaldığından güzel bir şey olursa jedi oluruz. yin.. ha bh missionlari çıkarsa ben hemen bh olmayarazıyım.. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 olm bhlarin durumu nedir.. ben bh dogdum bh ölücem..jedi olmadan bu oyunu birtek ben oynıcam glb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 insanlar insan olsa şöyle bi oyun olurdu: herkes istedii gibi her hedefe saldırabilir, duvarlarda decal ler çıkar, serbest atış, yere serbestçe item bırakma,gemileri gezegen atmosferinin içindede kullanabilme vs. ancak yukarda arkadaşında yazdıı gibi, insanlar "hebelöö ne gözel ateş yaw" diye oraya buraya daldıı için oyun(lar) bu halde ha bide millet loot lanınca aaladıı için.. yoksa saydıım özelliklerle bi oyun olsa fenamı olurdu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ultima online oynadın mı :d gelmiş geçmiş en iyi mmo'dur şüphesiz.aksini söyleyeni ezerim forumda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 zaten jedi olayı nge çıktığı gün bitmiştiki. jedı açmayı serbest yaptıktan sonra jedi ı normal bir class ile aynı seviyeye çekmekten , hatta daha da düşük duruma getirmekten yapabilecekleri fazla birşey yoktu. eğer jedi pre 9 dan onceki dönemdeki gibi güçlü olsa idi , oyunda bu sefer herkez jedi olacaktı. bunu engellemenin yolu jedi yı çelimsiz yapmaktı ki , bunların hiçbirisinin olmaması için nge nin gelmemesi , hatta cu nun gelmemesi , pub 9 un da hiç çıkmamış olması gerekirdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar