BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben bir girebilsem adamlar halen cvp vermedi nedir bu soeden cektigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ebonlore a girin bu arada eq2 parası ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 14.99 dolar oyunun kendi 30 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 off kartı aldık taktık 5 saatlık patch çıktı karşıma :d dün bunlar bitmiş play butonu bile çıkmıştı sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hmm bana 16 saat çıkmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 acaip derecede bir lag sorunu yaşıyorum us - nagafen de gunun her saatinde boyle us da herhangi bir yere ping attigimda 250ms civari reply aliyorum . serverda da lag olmadigini dusunursek 250ms cok kotu bir ping degil bu oyun icin ama acaba sorun sadece bendemi lag sorunu yaşayan başka kimse varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nagafen us 'de dark elf level 6 nickim nath birde ya assasinler sevilmiyor mu ne 12 den beri oynuyorum 35 kez lfg yazdım millet baktı baktı gitti davet ettiklerim ise hep reddetti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 darathar uk de guild ımızı kurduk, " the myrmidons ". evil side'dayız. İlgilenenler oyundan arnavisca , schattenjager, sadness veya kayra 'ya ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 the myrmidons , efsanevi swg guildi rip'in üyeleri tarafından kurulmuştur..pingden dolayı darathar uk seçilmiştir.dayanışma içinde pvp yapmak isteyen herkesi bekleriz.. üyelerimiz; arnavisca, guild master (aka arnavisca in swg ) schattenjager, kurucu (aka edo in swg ) sadness, kurucu ( aka sad/sadness in swg ) revhas, kurucu ( aka revhas in swg ) sgecca, kurucu ( aka sgecca in swg ) kayra, kurucu ( aka kutadgu in swg ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 us-nagafen evil sidedayim ben de. shyla - 19 half elf warden. : ) pvp serverlari acilmadan once eu'da oynuyodum, us'de latency daha iyi eu'ya nazaran. acildigindan beri hic lag problemim olmadi. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 12:07 tarihinde, thanatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 artık us-nagafen dekiler olarak biz de bi guild kursak diyorum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 böyle ayrı kötü oldu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 darkrider ve way e sorum olacak. bende simdi alacam oyunu bilgisayarimda kingdom of sky yuklu tek eksigim key kingdom of sky i almak istiyorum dogrudan parayi oder odemez dl yapmadan bana key i yollayacak bir site varmi? siz hangisini kullandiniz diger bir degisle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ac.cuna otomatik ekleniyor key yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben direct2drive'dan aldım 3 sayfada sanırım link var. oyunu satın aldığında zaten site hesabına ekleniyor.oradan download'a tıkladığında karşına cd-key çıkıyor ve altında cd1 cd2'yi yükleyebileceğin 2 ftp adresi geliyor. ayrıca cd-key'ini mail olarakta adresine yolluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 us serverlarındakiler dibindeki adama "too away " çekmeye alışsınlar..us pingleri 400ms.. pve de pek farketmez ama pvp sunucularında ölümcüldür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 us serverında 50-60 kişilik hadiselere girdik tek sorun bilgisayarlarda bilgisayarın fps 0 a inmezse hiçbir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 server durumu heavy iken mi? sanmam... darathar'da us sunuculardan kaçan çok player var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya nagafen'de grind olayı yok ya.sabah 1 kez girdim o da boş boş blackshield kestik 10 levellik. nagafen'dekiler :d alın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben insan görmüyorum runnyeye a zaten girebilecek bizimle birlikte 2 grup var desteğinizi esirgemeyin sabaha pvp serverlarının en yüksek inq oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yaw benim olmadı ben bu hafta sonuu felan yeni ac.cacıp gelcem admalar mail attım cvp bile vemrdiler kınıyorum soe yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu akşam 2 full raid grubuyla qeynos a daldık insanların kaçışmalarını görmeniz lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu arada RIP evil mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eveeet hepimiz chaotic eviliz =p [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:09 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bizde nagafen'de guildimizi 2 gün önce kurduk :d ama kimse yazmamış hayret ben yazayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar