Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 lütfen geldim şu kadar patch kaldı demeyelim.alınıyorum birazdan gidip ağlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Runnyeye - Karakter adı : Melih friendse ekleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 things you can not do across alignments: group with members outside of your alignment join a guild that is not of your alignment send /tells to characters not of your alignment view /auction, /ooc, /shout from characters of another alignment join chat channels created by characters of another alignment view members of another alignment in the zone with /who send mail via the norrathian express trade items or coin /duelbet (/duel still functions) kaynak:everquest2.com eh burdan da anlaşılacağı gibi pvp server'ında başlıyacaksak oyuna, önce bir aligment seçmeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abi iyi olalim ya çirkef freeportlulardan olmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çirkef freeportlulardan olmayacaksanız kendi iyiliğiniz için us serverlarında oynamayın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya bir türk sitelerinden alışveriş yaparsam kuşum aydın'dan beter olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abi EU da oynayalım da raidlere katılma layı falan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bencede eu oynayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben eu pvp serverinda dark sideda warden oynaticam, baska dusunen varsa pmden haberleselim beraber baslayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 oha karar vermiş millet böyle :) keşke birlik olsak eğleniriz be hepimiz bi tarafta başlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 oyunda saçma bulduğum bir husus var her karakterde stun ve root var. rangerın bile stunı var pvpde dengeleri çok bozar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pvp serverını rule set i değişik birşey olmaz bide eq da raid yapmak wow da raid yapmaya benzemez raid yapmak ne herkesin nede her guildin harcı bu iş için özel guildler özel kuruluyor [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 03:38 tarihinde, Mighty_THoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hepimiz aynı tarafta olalımda bi zevki çıksın ben normalde freeport'u tercih ederim ama çoğunluk hangi tarafta oynamayı tercih ederse onlara uyucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 şu yazıya bakıyorum da 1 ay önce başlıyorum demişim ama soktumun weblebi.com'u yüzünden hala sürünüyorum. neyse herkes 50 level olunca ben başlayacağım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben de başlayacam pvp serverlarından birine, şimdi en ucuza nereden bulurum eq2+exp, mümkünatı varsa kutulu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sanırım senditte en ucuza var ardından türkiyedeki d&r larda var 54milyon ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu paketten alan varmı bilmiyorum da ben bundan almayı dusunuyorum station access collection sony online entertainment inc. (soe), a global leader in the online games industry, today announced the station access collection, a bundled anthology that includes the top online pc games published or developed by soe to date. the station access collection is scheduled to be available at retail on march 14 and will carry a suggested retail price of $39.99. included in the package are everquest® evolution, everquest® 2, the matrix online and planetside® aftershock, as well as star wars galaxies ®, developed in conjunction with lucasarts. the collection will include 30-day trials for new players of each of the five games, allowing them to play with hundreds of thousands of other people around the globe. the station access collection will only be available on dvd -rom. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 03:47 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sendit'te sadece everquest ii: kingdom of sky var, bu da preorder. d&r'dan alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 eq2 uk pvp server inda 7 kisi baslıyacagız oyuna ve bir guild kuracagız. guild kurucumuz arnavisca, ve bu bahsi gecen 7 kisi yıllardır mmo oynayan kisiler. eq2 i de bunlara dahil. beraber oynamak hepimizin icin iyi olur. gorusmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 başlayabilsem kim isterse yanina gideceğim off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 draedan hangi tarafta başlayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bir de kurucağınız guild sadece türk guild imi olucak yoksa ingiliz japon ayırt etmiyecekmisiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 selamlar yeni pvp server ları acıklandı, darathar (uk) de oynayacağız. gece 12 de server lar acilacak umarım. simdilik sirf bizler aramızda türklerle oynamaya baslarız, gerisini oyun ıcınde hallederiz :d pardon soylemeyı unuttum evil side 'dayız biz, freeport da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 obaaa :d dark elf olmak istiyordum tam oturacak :d ama off salak alışveriş sitelerinin nimetleri yüzündne hala mx64le sürünüyorum off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaslar senditte satılan eq2 ler sizi yanıltmasın..kingdom of sky diye satılan olay eq2 ve 2 exp i..yani aldıgınızda 3 oyunu da almıs oluyosunuz..fiyatı da cogu yere gore ucuz..desert of flames i cancel edip kingdom of sky i aldım ben sahsen..almısken hepsini alıyım diyerekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar