ravencroft Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 su 19 hane olayı için size yardım : su numarayı arıcaksınız 02122278043 ondan sora dahili numara gibi bişey soracak ordan 13 u kodlucaksınız ondan cıkan kişiye durumu izah edin yardımcı olur ben ole yapmıstım bide bole deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eq2 almak isteyenler şu sıralar directdl den alabilirler, sadece online ödeme yapıp oyunu dl ediyorsunuz.. http://www.direct2drive.com/225/product/Buy-EverQuest%C2%AE-II-Download [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 19:55 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 19:56 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bugun ya da yarın bikac oyunla beraber eq2 i de siparis etmeyi dusunuyodum sendit ten..daha once hic sorun olmadı tam denilen zamanda geldi kutular zarar gormemis vs vs..o yuzden sendit te ısrar ediyorum :) mail yolladım sattıgınız sadece exp mi diye ama sanmıyorum ole bisi olacagını..ama sole bi celiski var..eq2 nin dagıtıcısı ubisoft ubi soft sitesine girdigimde eq2+exp 19.9 pound diyo..sırf eq2 e 10 pound diyo..sendit e bakıyorum aynı goruntu hersey aynı fiyat ta sole bisi yazıyo.. 19.9 un ustune cizgi cekilmis 17 pound(galba) diyo..toplamda getireceklerim baya pahalı oldugundan tekrar tekrar kargo odemek sacma geliyo.. direk sifre ve dl olanagı saglayan siteleri de gosterdiginiz icin tsk ederim ama sırf cd key alınca kazıklanmısım gibi bi hisse kapılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ama ubisoft'un sitesinde kargo parası veriyorsun ki o da çok pahalı Soe Store'de Eq2 19 milyondu dolar üzerinden unuttum alayım dedim baktım ki kargo masrafi 40 dolar :) De get dedim çıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bende aynen ole dedim sonucta kutulu cd li almak istiyorum oyunu senditten 3 tane oyun siparis edicem 4. oyun olan eq2 e de ayrıyetten kargo parası vermek acayip sacma..gorunen koy klavuz istemez gibi gorunuyo sendit eq2 satısını kaldırmıs bi tek eq2 exp varmıs gibi gorunuyo ve ubisoft fiyatında..onunda ubisoft ta satılan gibi eq2 key cd ve eq2 exp key ve exp i dl etme olanagı verdigini dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 darkrider nerde oturuyorsun? anadolu yakasındaysan cdye çekebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Istanbul Beylikdüzü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 darkrider tanışıyormuyuz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oha. yarın akşam üzeri şehire filan inme ihtimalin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 heahae :D yok ama Helcaraxe dedi Bellow b.düzü'nde diye :D Hatta tüm Mmo'cular Beylikdüzü'nde dedi :) Toplansak firma kurtarırırz burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet b. düzündeyiz biz :P ben destek sağlıyordum buralara eheheheh =P nese forumu bombalamıyalım bir ara görüşelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 malesef gla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hala arayıştayım ben cd. anadolu yakası avrupa yakası fakat makul yerler. ben trakyadayım cd vereyim olmasın:) downloada koydum her ihtimale karşı gerçi arakdaş 113 saat diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 oyunda eu us server ayırımı falan var mı? onu da unutmadan soriim :) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 23:31 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya bu oyuna Objektif olarak bi eğlence unsuru puanlaması yapsanız ? 10 üzerinden kaç verirdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bu oyun tek başına oynanmaz kesinlikle oynanmaz hayatta oynanmaz imkanı yok oynanmaz ama yanında 5 tane kafa adam olursa mevcut hiçbir oyunda yanına yaklaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hmm Eq2 strikes back... benim'de RE'de bi lvl 34 inquistor'um wardı ama onunla oynamaktansa sizinle baştan başlamayı tercih ederim ayrıca Mighty'e katılıorum bu oyun yalnız oynanmaz,oynanamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya benim kart hala gelmedi 5 gündür gecikiyor başlayamıyorum :D En iyisi böyle 5-6 kişi birlikte 1 den kasalım :D Herkes birbirini beklesin sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 splitpaw'da mı oynıcaksınız bide hangi taraf qeynos,freeport? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 1gb lık patch i yaptırdınız yani bana illa, bakalım ne değişmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Light Side :) Ranger veya Berserker olmadı Paladin düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bak ne güzel söylemişsin light side hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 level 23 iksar inquisitor, nick Namessar, splitpaw. healer lazim olursa bir /tell atarsiniz. ama 20 gunde 1 level falan aliyorum, 3. gunu oyunun gecip gitmis olursunuz benim leveli zaten. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 inq kötü ya bende inq de var templar da var templar çok daha iyi bir healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 benim eski sk yımı kullansam diyorum, sk ların hala ne olduğu belli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar