Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

everquest 2?

Lethious

Öne çıkan mesajlar

nagafen(us)(evil) frf guildi orda rip nerde bilmiyorum ama keske onlarlada aynı guild icinde olsak acayip sevinirdim frf nin sınaw haftası oldugu icin pek online kisi yok benimle sowhard sun 24 saat online denilebilcek durumda ama guzel ortam felan gel bekleriz

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:27 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

başlangıç adasından çıkarken inventory e bir not eklenir onu okursan başlangıçta craft için gidebileceğin yerleri yazar her kasabada 3-4 tane craft yeri bulunur bunlar belirli lvl aralıkları içindir ve mensup oldukları aralıkların temel kitap ve malzemelerini satarlar

kasabada dolaşırken mahsen kapakları göreceksin başlarında bir adam durur gidip konusursan kendilerine katılmayı isteyip istemediğini sorar istersen kapılı clicklenebilir hale gelir

içeri girdiğinde wholesaler haricinde bir npc göreceksin buradan know your tradeskill gibi bir adı olan bir quest alacaksın bu sana bütün craft masalarını dolaştırtıp hepsinin temelini öğretecek

craft yapma işlemine gelince üretmek istediğin ürünün masasına gidip çift tıklarsan o lvlda ve bilgide üretebileceğin malzemenin listesi açılır oradan seçtiğin ürünün bir sonraki ekranı çıkar ne malzemeler istediği malzemelerin tamsa craft dersin craft a başlar

"K" ya basarsan abilityler arasında tradeskill seçeneğini görürsün buradakiler tradeskill sırasında oluşabilecek hataları düzeltmeye yarıyan abilitylerdir kullanmak istediğin masaya ilişkin abiltyleri hotbar a ekranda çıktıkça bas ileride iş çok daha komplike bir hal alıyor abilityler her tierde bir ana mantık üzerine geliyor mesela bir tier in abilityleri duration kaznadırırken diğerininki yapım hızını arttırıyor bunları kullanmayı zamanla öğreniceksin her craftırın kendi tarzı var
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
level atlamak zor değil bu deli saçmasını en baştan kim attıysa ortaya kutluyorum...
Hatta tam tersine ilk 50 leveli tam tadını alamadan atlıyorsunuz eğer experience i kitlemezseniz. Oyunu bil bilme çok kısa sürede level atlarsın.

Server olarakta sana bizim türk arkadaşların oynadığı Runnyeye PvE serverini öneririm. Yardımlaşmanın genel olarak iyi olduğu bir serverdır. Ben Nagafen'de oynuyorum PvP serveri, hem sürekli ölme riski, quest yapamama, piyasasında fiyatlarında biraz yüksek olması sebebiyle tavsiye etmem. ((Bu yazdıklarım yeniler için tavsiye etmeme sebebi.)) Eğer ulaşmak istersen (Nagafende- Poisoniousevy, Amuderya, Hastabakici)... Runnyeye serverinda sürekli karakter kastıklarından tutturman zor olabilir. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...