Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hemen hemen hepsi aynı zaten. Turk lirasi ile 20-23 milyon arası tüm mmolar hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 biraz ss uploadladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şimdi yeniden başlamayı planlıyorum da. Bi oluşum var mı? Hangi server? Nüfus yoğun mu? Emin olmadan açmak istemiyorum hesabımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 nagafen(us) frf guildi orda rip nerde bilmiyorum ama keske onlarlada aynı guild icinde olsak acayip sevinirdim frf nin sınaw haftası oldugu icin pek online kisi yok benimle sowhard sun 24 saat online denilebilcek durumda ama guzel ortam felan gel bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 nagafen(us)(evil) frf guildi orda rip nerde bilmiyorum ama keske onlarlada aynı guild icinde olsak acayip sevinirdim frf nin sınaw haftası oldugu icin pek online kisi yok benimle sowhard sun 24 saat online denilebilcek durumda ama guzel ortam felan gel bekleriz [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:27 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şimdi kaç patch var? Ve ap ve expler yüzünden ekstra download yapmak zorunda kalıcak mıyım? Bir de exp ve aplerin fiyatı ne? En son 9. patch var bende.. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:42 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bir sürü dl var bir günün gider expları almazsan dl etmek zorunda degilsin alırsan 700mb+ dl ediceksin exp lar ikisi 60$ ve şimdiye kadar yapılmış en iyi exp lar alıp dolaşmanı şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 İzmirden oynayan var mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 1i bana crafter skillernini nasıl kasıldıgnı anlatırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 başlangıç adasından çıkarken inventory e bir not eklenir onu okursan başlangıçta craft için gidebileceğin yerleri yazar her kasabada 3-4 tane craft yeri bulunur bunlar belirli lvl aralıkları içindir ve mensup oldukları aralıkların temel kitap ve malzemelerini satarlar kasabada dolaşırken mahsen kapakları göreceksin başlarında bir adam durur gidip konusursan kendilerine katılmayı isteyip istemediğini sorar istersen kapılı clicklenebilir hale gelir içeri girdiğinde wholesaler haricinde bir npc göreceksin buradan know your tradeskill gibi bir adı olan bir quest alacaksın bu sana bütün craft masalarını dolaştırtıp hepsinin temelini öğretecek craft yapma işlemine gelince üretmek istediğin ürünün masasına gidip çift tıklarsan o lvlda ve bilgide üretebileceğin malzemenin listesi açılır oradan seçtiğin ürünün bir sonraki ekranı çıkar ne malzemeler istediği malzemelerin tamsa craft dersin craft a başlar "K" ya basarsan abilityler arasında tradeskill seçeneğini görürsün buradakiler tradeskill sırasında oluşabilecek hataları düzeltmeye yarıyan abilitylerdir kullanmak istediğin masaya ilişkin abiltyleri hotbar a ekranda çıktıkça bas ileride iş çok daha komplike bir hal alıyor abilityler her tierde bir ana mantık üzerine geliyor mesela bir tier in abilityleri duration kaznadırırken diğerininki yapım hızını arttırıyor bunları kullanmayı zamanla öğreniceksin her craftırın kendi tarzı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 millet sesiniz çıkmıyor türk guildlerine baktım efsanevi olanlarıda olmayanlarıda çökmüş hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 free to play oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Sony de F2P e geçtiyse MMO piyasasının gidiş hattı pek hayra alamet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Kanuni said: free to play oluyor f2p li yeni server lar aciliyor, eski sistem devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Evet, açıklamaya göre her iki satış sisteminde devam edilecekmiş, isteyen F2P isteyen P2P olarak oyunu oynayacakmış. Türkçe içerik için haberi siteye girdim, isteyen bakabilir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sony daha bu f2p furyası çıkmadan önce birkaç sene içinde kendini bu yönde yapılandıracağını açıklamıştı.Zaten geçen sene gelirlerinin sadece 55% i subslardan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hem free hem paralısı olacak, arasında da farklar mı olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Fark olmaycak, sadece parayı her ay yatıran normal oyuna devam ederken F2P olarak oynayan oyunun bazı bölümlerine girebilmek için para ödeyecek, bazı özel görevleri almak için ücretini verecek, yoksa yapamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 berserker kasmıştım eskiden ne güzel pc falan deli kasardı zamanının en iyisi olmasına rağmen ilk çıktıgında oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Arkadaşlar cata gelene kadar eq 2 oynamak istiyorum eq 2 classic aldım hangi serverı önerirsiniz birde level kasmak zor diye duydum ne derece doğrudur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XustinuS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 level atlamak zor değil bu deli saçmasını en baştan kim attıysa ortaya kutluyorum... Hatta tam tersine ilk 50 leveli tam tadını alamadan atlıyorsunuz eğer experience i kitlemezseniz. Oyunu bil bilme çok kısa sürede level atlarsın. Server olarakta sana bizim türk arkadaşların oynadığı Runnyeye PvE serverini öneririm. Yardımlaşmanın genel olarak iyi olduğu bir serverdır. Ben Nagafen'de oynuyorum PvP serveri, hem sürekli ölme riski, quest yapamama, piyasasında fiyatlarında biraz yüksek olması sebebiyle tavsiye etmem. ((Bu yazdıklarım yeniler için tavsiye etmeme sebebi.)) Eğer ulaşmak istersen (Nagafende- Poisoniousevy, Amuderya, Hastabakici)... Runnyeye serverinda sürekli karakter kastıklarından tutturman zor olabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar