Hardening Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Arkadaslar bundan once bir serverde calısmıstım server kapanınca kendim planlar kurmaya basladım hani bir server acsak ne kadar tutar diye. Ben bbir kac sey soracagım siz nekadar tutar ne kadar tutmaz soylerseniz ona gore hareket etmeyi planlıyorum. 1 ) Harita / Turkiye haritasi / 2 ) Skinler / Eski Osmanli Skinleri / Vb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Oynarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oynamam (cunku uo yu birakdim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bunları yapman 1 yılını alır hatta daha fazla.Vazgeç bu sevdadan :) 1 yıl sonra server açsan neye yarar? Iş işten geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yeni server açma hevesinizi anlayışla karşılıyorum. lakin bir serverın tutulması yahut iyi olması için tek gereken şey iki üç .mul dosyasının değişmesi değil. teknik anlamda ne kadar yeterli olabilcek, kullanıcı hizmetleri ne kadar iyi olacak, devamlılık vs. vs.. gibi daha ön planda tutulması gereken bir çok faktörü unutmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yatar o iş boş hayaller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 server için şekli şemali değil tekniği onde tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 En başından alt yapı meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 3-4 haftada hazırlanan serverların hemen hemen hepsi çökmüş yada çökecek durumda. Ki söyledikleri gibi sadece mullarla ve scriptle olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar