Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TELAFİ EDİLECEK....

Brad

Öne çıkan mesajlar

Öte yandan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, kötü hava şartları nedeniyle kesintiye uğrayan eğitim-öğretimin telafisi için çalışma başlattıklarını söyledi. Balıbey, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalar, ikili eğitim yapan okullarımızda 10'ar dakikalık ders ilavesi, tekli eğitim yapılan okullarda ise eğitim öğretim bittikten sonra, yani okullar dağıldıktan sonra ders takviyesi şeklinde yapılacak. Bu telafi eğitimi okullarımızın daha rantabl çalışabildiği, hava koşullarının daha uygun olduğu nisan ayı içinde başlayacak. İstanbul'daki veli ve öğrenciler müsterih olsunlar. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen eğitimdeki eksiklikler telafi edilecektir. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmalar yapılmaktadır."
Sosyal ağlarda paylaş

hehe
40 dk mı lan o dersler?
veheey
bizim IB leri hocalar bi 10 dk geç bırkatığı için 45 dakka diyoz 8şimdi 50 dk eder diye biri atlamasn, hocaya aylvar yakar 5 dk da çıkıp koşuyoz, hocayı bıraksak akşama kadar ordayız[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 Şubat 2003 19:20 tarihinde demiş ki:
45 DAKKA DERS NE DEMEKTİR HULEEEEEEEYN!!!!!!

Cevap: Avusturya Lisesi'ndeki normal ders suresi...

Neeeexxxxt[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

öyle olduğunu biliyorum ama 45 dakka ders demek 9 dersin 5 dakka uzaması demek yani 5 kere 9 40 demek yok pardon 45 dakka fazla demek e 45 dakka geç dönmek demek saat ben kaçta dönüyorum? HI? ııı 4.45 de falan e 45 ekle 4.90 yok olmadı 5.30 demek bu ne demek? YUH! demek... güzel[hline]....
Sosyal ağlarda paylaş

HAy koyiim ya 4 gün tatil oldu diye adamların yaptına bak zaten hep 2 hafta erken biten knoular salak salak pinekleriz ne odun herif bunlar ya[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

zaten oyle birsey yokmus oyle forumlara yazarken ntv acikti demin erkan mumcu yok oyle birsey biraz daha tatil olursa olur turunde soyluyordu birseyler,ama kesin diyemem heveslendirmim sizleri :p

[Bu mesaj -Apex- tarafından 26 Şubat 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 26 Şubat 2003 01:14 tarihinde demiş ki:
lol olsada bize islemez bizim okul 9 ders [ben 8. de cikiyom] ayrica takmayin bu kadar gecen senede koyulcakti goya. ama artik savasa girdigimiz resmilestigi icin bu sene buyuk bir ihtimal butun ogrenciler kosulsuz gecirilecek...[hline]Oh My God They Killed Kenny !
You Bastards!
[/b][/i]

Nasil geçiriliyor öğrenciler koşulsuz anlamadım ?[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
isilduru cevirir saplar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...