Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Öte yandan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, kötü hava şartları nedeniyle kesintiye uğrayan eğitim-öğretimin telafisi için çalışma başlattıklarını söyledi. Balıbey, şunları kaydetti: "Bu çalışmalar, ikili eğitim yapan okullarımızda 10'ar dakikalık ders ilavesi, tekli eğitim yapılan okullarda ise eğitim öğretim bittikten sonra, yani okullar dağıldıktan sonra ders takviyesi şeklinde yapılacak. Bu telafi eğitimi okullarımızın daha rantabl çalışabildiği, hava koşullarının daha uygun olduğu nisan ayı içinde başlayacak. İstanbul'daki veli ve öğrenciler müsterih olsunlar. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen eğitimdeki eksiklikler telafi edilecektir. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmalar yapılmaktadır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben dedim o kadar tatil diye sevinmeyin diye... Tatil olmasın dedim ama illa tatil olsun diye dua ettiniz kar duasına çıktınız naha görün işte neler oluyo... 45 DAKKA DERS NE DEMEKTİR HULEEEEEEEYN!!!!!![hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bizim normal ders süremiz...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bizim dersler 40 dk zaten hatta bloklar 80 dk hiçte rantbl değil bence ilk bahar tam çiçekler böcekler yokyok olmaz =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hehe 40 dk mı lan o dersler? veheey bizim IB leri hocalar bi 10 dk geç bırkatığı için 45 dakka diyoz 8şimdi 50 dk eder diye biri atlamasn, hocaya aylvar yakar 5 dk da çıkıp koşuyoz, hocayı bıraksak akşama kadar ordayız[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bizim de 45 dk zaten daha napicaklar ki eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: karpuz, 25 Şubat 2003 19:20 tarihinde demiş ki: 45 DAKKA DERS NE DEMEKTİR HULEEEEEEEYN!!!!!! Cevap: Avusturya Lisesi'ndeki normal ders suresi... Neeeexxxxt[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 öyle olduğunu biliyorum ama 45 dakka ders demek 9 dersin 5 dakka uzaması demek yani 5 kere 9 40 demek yok pardon 45 dakka fazla demek e 45 dakka geç dönmek demek saat ben kaçta dönüyorum? HI? ııı 4.45 de falan e 45 ekle 4.90 yok olmadı 5.30 demek bu ne demek? YUH! demek... güzel[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bre kafir avusturyla lisesinde saçma sapan 40 dakkalık bir öğle tenefüsü varmı? tenefüsler 5 er dakka bi de 15 dakka böyüh tenefüs keşke bizdede öyle olsa eve erken erken gitsek...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 abi bizimki 9 ders alalaaaa[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 HAy koyiim ya 4 gün tatil oldu diye adamların yaptına bak zaten hep 2 hafta erken biten knoular salak salak pinekleriz ne odun herif bunlar ya[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Volfied, 25 Şubat 2003 19:22 tarihinde demiş ki: bizim normal ders süremiz...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu bisim te.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Her sene böle manipülasyonlar çıkar :) (manipülasyon ne lan :) )[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yedi sene 80 dakika bir sene 90 dakika ders yaptık iyidir iyidir çalışın[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bu oolay bize koymaz biz defterimiziçalar erkenden çıkarız... we rule[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 millet auhauhauhuah2 için pardon....dumur oldum da topic i açmadım zannettim...o yüsden bi daha yolladım....özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Brad bunlar ne diyo ya :) Bizim 45 dakikadan 3 ders blok 10 dakka tenefüs 45 ten iki blok 50 dk oglen tenefüsü 45 ten 2 blok 7 dk tenefus 45dk ders bi günümüz.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: fizban, 25 Şubat 2003 20:04 tarihinde demiş ki: az önce bi kız söledi, zatne bizim okulda bloklar hariç dersler 45 dkikaymış ehaue[hline]fighting for peace is like screwing for virginity hacked by fizban® fizboz biz zaten nisanda okula gitmiycez ki (8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 geçen sene ekleme falan old mu ?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Evet :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zaten oyle birsey yokmus oyle forumlara yazarken ntv acikti demin erkan mumcu yok oyle birsey biraz daha tatil olursa olur turunde soyluyordu birseyler,ama kesin diyemem heveslendirmim sizleri :p [Bu mesaj -Apex- tarafından 26 Şubat 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Disappear, 26 Şubat 2003 01:14 tarihinde demiş ki: lol olsada bize islemez bizim okul 9 ders [ben 8. de cikiyom] ayrica takmayin bu kadar gecen senede koyulcakti goya. ama artik savasa girdigimiz resmilestigi icin bu sene buyuk bir ihtimal butun ogrenciler kosulsuz gecirilecek...[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] Nasil geçiriliyor öğrenciler koşulsuz anlamadım ?[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yoksa savasdan dolayı tedirgindim o yuzden nnotlarım kotu diyebiliyomuyuz?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 allah kahretsin yarin blok bio var 80dk boylece 100dk oldu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar