AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ares de Yeni moda akımı olmuş insanlarda..Zorla Tank yaptığımız bi tankla bi kaç gün güzel TB yaptık..Sonra bizi gören Ob nin arkasında beklemeye başlıyo...Ve verilen emeklere yazık oluyo biz Ob girerken %5 kaybetmeyi göze alıyoruz bazı densizlerde bize Ks yapıyor...Umarım yakında bu moda biterr de bizde işimizi yaparız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Tower bug die bir moda da başladı 45+ bir noobu tam ortada yatırıorlar al sana bug cypherda humanlar çok yapıor ok e basmaktan korkuyosun =) Geçen beramusta orclar yapmıştı asasinim bende tek başıma girdim ve 500 np alıp çıktım Çok zevkliydi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Biz bug yapmıyoruz ...O yüzden tehlikesi war....Kaç kere %5 gitti benden ve saz arkadaşlarımdan.. O yüzden Ks biraz koyuyyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 tankları doru healleyın hiç bişi olmas bız karus uz bizde town bombaladık ama sorun cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bug yapıorsunuz demedim zaten yeni moda dedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bu Xigenon'da da var. Biz de çok girdik Human towna. 2 kere kuleye yattım gerçi. Ama humanlar da yapıyor bunu bize. O zaman da onları içerde karşılıyoruz. en az 2-3 kişiyi alıyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 owned_by townu bombalamasını ızledım adamda shell var chitin shelt almıs 8000 hp adama hayatta yatmaz ama dıerlerı oylemı adam fl hp verıo +8 15 hp plate giyip gidio tabı yatar tank yatınca kulede sızı yatırır ee adamların da sıze dalması dogal adam np ye ks yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 shell, plate ve yatmanın ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 olr mu adamda ne bıcım defans oluo shell giyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathANGEL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aynen arkadaşım bizede çok ks oluyo ama genelde ben tank oluyorum bu ara tower lar çok az demage vuruyo bana 250-350 arsı vuruyo bana paper mageyim ben 3757 hp var 62 lvl :) statımı hiç hp ye vermedim temiz hp ... itemlerimi göremk isteyen olursa foto eklerim .. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ahahah evilmaster. tower def.e vurmaz. frye vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aynen arkadaşım bizede çok ks oluyo ama genelde ben tank oluyorum bu ara tower lar çok az demage vuruyo bana 250-350 arsı vuruyo bana paper mageyim ben 3757 hp var 62 lvl :) statımı hiç hp ye vermedim temiz hp ... itemlerimi göremk isteyen olursa foto eklerim .. saygılar... Ben kesinlikle gormek isterim ... Mage kasmayı duşunuyorum hp n super hedefim senin itemlerin olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 birinız sıtenın np lere bakıldıgı bolume link olarak atabilirmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya town bomb modsıdır gidiyor karuslarda humanlarda birbirlerine town bomb yapıor biz spot basıp kıçımızı yırtalım 200 np 300 np kasacas die buf biter towna buf almaya gideris bombb lord mozart bomb hurricane nedir bu ya :((( suyunu kaçırdılar artk azaltın şı town bombları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar