Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jason vs. Freddy

smerten

Öne çıkan mesajlar

Valla bildigimiz Jason filmde adi gecen
hokey maskeli aha boole buyuk guzel bi bicakli klasik katil, cok severim, filmlerini izlemedim ama bi karikatur de boole bi katilin hayatini anlatiyodu cok guzeldi :P Bi bolumde sey diyodu
kurbanina Iron Maiden da iskence ederken (demir bakirede) Judas Priest dinlemesi guzel bi ironi saglamisti.
ne gunlerdi be[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 27 August 2003 00:13 tarihinde demiş ki:
Hey Tanrım...
Jason değil..
jack the ripper yani nam-i diyar...
Karın deşen jack...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†

harbiden mi??? oyleyse ozman tmm..[hline]Duxus
---------
blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki:
allaha yakın bana uzak ol
Sosyal ağlarda paylaş

jack the ripper ne alaka? jason 13. cuma serisindeki karakter işte..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

jason ozurlu bir cocuktur.

kucukken baska cocuklar tarafindan gole atilmistir. yuzme bilmedigi icin bogulmustur, ancak aradan 20 yil sonra geri gelir, bir sekilde oldugu golun etrafindaki ormanda yasamina devam etmistir hayvan gibi.

hic konusmaz, onun yerine hoburdar. surati hirkat garibesi gibidir. gucludur. michael myers i cok pis dover karsi karsiya gelseler.[hline]Can't rain all the time.
Sosyal ağlarda paylaş

baal ben de onu kazaa dan fake yememle izlemiştim kopuştu valla

nası ya myers jason dan eski diil mi ?
biri birinden çalmış ama acaba hangisi[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri.
::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::

I really tried,I did my time!
Sosyal ağlarda paylaş

fredy döver jason u

heh fredy bir numaralı adamım

jason güçlü ama fredy daha bi psikopat[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 28 August 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
bu arada,bi şov yaptılar,çıktı ikiside,boksçuların ringe çağrılması gibi çağrıldılar ortama,harekletler pozlar,tartıldılar,sonra kavga çıkardılar,ayrıldılar fln[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

heh çok komikti o, polisler ayırdı bunları filan.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

hangisi önce geldi şimdi hatırlayamadım ama ilk gelen öyle popüler oldu ki sonra maske takma olayının .okunu çıkardılar.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...