smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 (bu topic acılmıstı bılıyorum bı sey sorucam) (umarım freddy'ı dogru yazdım) fraddy kruger'ı tanıoyrum da.. bu jason kım? tıp tanıdık aslında maske fln ama cıkartamadım?[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Hey Tanrım... Jason değil.. jack the ripper yani nam-i diyar... Karın deşen jack...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Valla bildigimiz Jason filmde adi gecen hokey maskeli aha boole buyuk guzel bi bicakli klasik katil, cok severim, filmlerini izlemedim ama bi karikatur de boole bi katilin hayatini anlatiyodu cok guzeldi :P Bi bolumde sey diyodu kurbanina Iron Maiden da iskence ederken (demir bakirede) Judas Priest dinlemesi guzel bi ironi saglamisti. ne gunlerdi be[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Soulbringer, 27 August 2003 00:13 tarihinde demiş ki: Hey Tanrım... Jason değil.. jack the ripper yani nam-i diyar... Karın deşen jack...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† harbiden mi??? oyleyse ozman tmm..[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 jack the ripper ne alaka? jason 13. cuma serisindeki karakter işte..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 valla jack the ripper nerden çıktı şimdi ? friday the 13th serisinin efsanesidir jason voorhees abimiz ( böleydi soyad dimi ?) =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 27 August 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 jason ozurlu bir cocuktur. kucukken baska cocuklar tarafindan gole atilmistir. yuzme bilmedigi icin bogulmustur, ancak aradan 20 yil sonra geri gelir, bir sekilde oldugu golun etrafindaki ormanda yasamina devam etmistir hayvan gibi. hic konusmaz, onun yerine hoburdar. surati hirkat garibesi gibidir. gucludur. michael myers i cok pis dover karsi karsiya gelseler.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 saolun... bende jack olmadığını tahmin etmiştim.. baya karızmatık duruyo amca sevdım 13. cumayı seretmemız lazım demek..[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Jason X , die bir filmini izlemiştim gayet iğrençti son filmiydi sanırım herkezi gebertti film bitti falan[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 baal ben de onu kazaa dan fake yememle izlemiştim kopuştu valla nası ya myers jason dan eski diil mi ? biri birinden çalmış ama acaba hangisi[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 fredy döver jason u heh fredy bir numaralı adamım jason güçlü ama fredy daha bi psikopat[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bu arada,bi şov yaptılar,çıktı ikiside,boksçuların ringe çağrılması gibi çağrıldılar ortama,harekletler pozlar,tartıldılar,sonra kavga çıkardılar,ayrıldılar fln[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: DoGMeaT, 28 August 2003 23:02 tarihinde demiş ki: bu arada,bi şov yaptılar,çıktı ikiside,boksçuların ringe çağrılması gibi çağrıldılar ortama,harekletler pozlar,tartıldılar,sonra kavga çıkardılar,ayrıldılar fln[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani heh çok komikti o, polisler ayırdı bunları filan.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bu jason haloween filmindeki yarma diil mi? bu arada bu film türkiyeye gelcek mi sitesinde bayaa az yer yazıodu gösterilicei yerler bölümünde[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 haa karıştırdım ama benziyo sanki bu jasona[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hangisi önce geldi şimdi hatırlayamadım ama ilk gelen öyle popüler oldu ki sonra maske takma olayının .okunu çıkardılar.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben izledim hiç begenmedim walla filmi, özellikle sonunda iyice rezil etmişler, cok kanlı sahneler.. kim yenecek sölemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Nerden izledin yahu[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 walla arkla kacak dvdsini aldık da, pek dvd ye de benzemiodu :) kalitesi tam dvd kalitesi degildi yani. yalnız hakkaten izlenecek bi tarafı yok, cok kötü bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar