kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Evet hep siz mi tatile cikacaksiniz :) bakiyorum herkes gidiyor tutmus yolunu bir bodrum bir antalya falan filan bende yazacaktim da daha simdi firsat buldum .. yaklasik bir haftadir yokum ortaliklarda antalyaya gittik ilk basta tekirova da amcamin yazliklari vardi orada baya bir sure kaldik iste orasida sozde koy mus nasil koyse artik ben hayatimda ole bir koy gormedim sanki rusya'dayiz her taraf rus insanlarla dolu :) daha sonra iste bir kac aksam abimle beraber kemer simalarina takildik disko ya falan gittik ki cok guzel bayanlar var bu kesin ama yaninda gezen turk erkeklerine bakiyorum hepsi keko tam anlamiyla keko yani .. bir gun aqua park ta basima gelen olaya cok kopmustum adam mayonunun altina slip don giymis beyaz gozukuyor o halde gidip sarisin bir rus bayana sarkmaya calisiyordu euheuh yuh dedim artik ya :) neyse sonra babamin 30 yillik arkadasi varmis onu gormeye gittik kalkana orasida ingiliz kayniyor.. daha sonra yaylaya ciktik allahin unuttugu bir koy bezirgan die .. hayatimin en boktan gecesini gecirdim diyebilirim ortalikta bok kokusu falan tabi sehir hayatindan sonra cok kotu gelebiliyor ordada 1 gun kaldiktan sonra ku$ adasina dogru yola ciktik iste su an buradayim babamin arkadasinin bilgisayarini kullaniyorum kendiside yabanci zaten klavyede turkce harfler yok farkettiyseniz :) neyse hepizini optum kismet olursa 4 eylul te bandirmaya donecegim anlaticak cok komik anilarim oldu mumkunse resim bile yayinlarim ha buradayken bir efes i gormek istiyorum daha once gorenleriniz varsa tavsiye edermisiniz etmezmisiniz yazarsaniz sevinirim.. ho$cakalin paticikda$larim :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Efes guzel de yerler cok kayio be :)[hline]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ulan 11 inden sonra ben de oradayım heuhe :) o zamana kadar bekle beni :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hocam makinada icq yok .. icq2go yapacam ama java mava bisiler soledi solemese gelecem icq ya :) ozlemisim sizi eheh kalmak isterdim ildo ancak elimde olmayan bazi sebeplerle kalamicam :) onun yerine sen erken gelsen eheh mesela simdi :p[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sanada selamlar...[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 şirince köyüne git, meyve şaraplarını dene. selçuk'un içinden gidilior.biraz virajlı ama kısa bi yolu var. gidip şarapları içtiğinde gittiğine değdiğini anlayacaksın. kavun,yaban mersini,elma ve kayısı benim favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ra_d onu bilmiyorumda selcukta yandim cavus diye bir yer var super cop sis yapiyor :D[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Yine Selçuk'ta "Kaplanın yeri" var öneririm yemekler şahaneydi[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 seni mi kiracaz :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yoncaköy e beklerim haftasonu.Yoncaköy neresi dersen. Kuşadasına eğer Ahmetbeyli üzerinden gidiyosan. Ahmetbeyli ile Selçuk arasındaki yolda sağ taraftaki beyaz süper site. beklerim.[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bende 10 da otobüse binip gidiyorum kuşadasına harbi ararım seni kingbin haha bir görsem o tatilci halini 582 yıl yeter bana hahau 26 falan geri dönücem falan 16 gün yeter inşallah ilk üniversite deneyimim için :P kuşadasında böyle kro barlar var onların arasında karakolun orda big bang rock bar var güzeldi geçen sene ben orda olucam gece mesaimi orda tamamlicam tabii hatunlar rahat verirse :)[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 :) iyi tatiller o zmn[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar