DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bunları Biliyormusunuz? -Suudi Arabistan'da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir. -Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir. -Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayanabilir. -i harfinin üzerindeki noktaya Ingilizler "Dedikodu" derler. -Bir bardak taze şampanyanın içine bir kuru üzüm atarsanız üzüm asansör gibi bardağın altından üstüne üstünden altına sürekli dolaşır. -Eğer ağzımıza attığımız bir şeye tükürüğümüz değmezse onun tadını anlayamayız. -Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler. -Her insanın dilinin izi de parmak izi gibi farklıdır. -Einstein 9 yaşına kadar düzgün konuşamamıştır. Ailesi onun özürlü olduğunu düşünmüştür. -Kağıt para sanıldığı gibi kağıttan değil pamuktan yapılır. -Birçok ruj çeşidi balık pulu içerir. -Donald Duck çizgi filmleri Finlandiya'da yasaklanmıştır. Nedeni kahramanların don giymemesidir -kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? -ordegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? -dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? -yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek yiyecegini?( Mmmmh!! -idrarin zifiri karanlikta parladigini? -eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini? hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? -hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? -domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? -dunya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? -farelerin ve atlarin kusamadiklarini? -1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini? -cakmagin kibritten once bulundugunu? -bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 biliyoruz. en azından ben biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 dirseğimi yaladım o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ördek sesinin yankı yapmaması olayı kolpa.Diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 İdrar gerçekten de zifiri karanlıkta parlıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 forumların sıfırlanması umarım tüm bu konuların sıfırdan açılmasına yol açmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yok öle bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gelişen forumuz biz, kendimizi mi tekrar edicez nowai1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Aksamın ilerleyen vakitlerinde bir olay vuku olmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 %90 ı kolpa bunnarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bin kere açıldı benzerleri ve herseferinde sonunda muhakkak bunların bilmem kaçı dirseklerini yalamaya hedesi oldu...ben bu sefer çalısmadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 -idrarin zifiri karanlikta parladigini? bu yalan ben denedm :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 -farelerin ve atlarin kusamadiklarini? ne yani şimdi ben atın gırtlağindan elimi soksam kurcalasam(veya farenin) kusmuyor mu? ilginçmiş:) domuzların gökyüzünü gorememesine de üzüldüm:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 daha önce açılmıştı benzeri. ordan biliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben bunu biliodum sınıfta okudum ama o en sonda yazan dirsek işini sölememiştim gerçektende herkes dirseğini yalıcam diye uğraşmaya başladı ve sonra yazıyı gösterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 debuff yıktın konu dışını. bu ne böyle kapalı bulundugumuz süre boyunca forward mailleri mi stockladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bilmiodum öğrenmiş oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bilgisayarın adının eskiden bilkent(emin diilim ankarada bi üniversiteydi :)) tarafından bilgisayar siparişinde "bilgidüzer" olarak kullanıldığını fakat ilgili birimin sekreterinin ya eşinin adı bilgi olan biri tarafından sipariş alınırsa diyerek değiştirttiğini biliyor muydunuz? Kaynak : Bill Gates konferansında MS Türkiye müdürü sunumunda yer vermişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nil nehri güneyden kuzeye doğru akar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 dirseğini yalayan bi kızın resmi vardı bi kaç açıdan ekilmiş.. yanı anatomik olarak mümkünse dirsek yalanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? imkansız olmadıgını soyleyebilirim cunku benim arkdasım gozumun onunde yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bende yalıyorumdirseğimi ama dirseğini yalarken fotoraf cekmek zor biraz birini bulucna cektiririm kendimi koyarım buraya. Yalan yanı yalanamıyacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar