DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bunları Biliyormusunuz? -Suudi Arabistan'da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir. -Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir. -Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayanabilir. -i harfinin üzerindeki noktaya Ingilizler "Dedikodu" derler. -Bir bardak taze şampanyanın içine bir kuru üzüm atarsanız üzüm asansör gibi bardağın altından üstüne üstünden altına sürekli dolaşır. -Eğer ağzımıza attığımız bir şeye tükürüğümüz değmezse onun tadını anlayamayız. -Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler. -Her insanın dilinin izi de parmak izi gibi farklıdır. -Einstein 9 yaşına kadar düzgün konuşamamıştır. Ailesi onun özürlü olduğunu düşünmüştür. -Kağıt para sanıldığı gibi kağıttan değil pamuktan yapılır. -Birçok ruj çeşidi balık pulu içerir. -Donald Duck çizgi filmleri Finlandiya'da yasaklanmıştır. Nedeni kahramanların don giymemesidir -kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? -ordegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? -dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? -yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek yiyecegini?( Mmmmh!! -idrarin zifiri karanlikta parladigini? -eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini? hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? -hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? -domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? -dunya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? -farelerin ve atlarin kusamadiklarini? -1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini? -cakmagin kibritten once bulundugunu? -bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini:)
zamo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ördek sesinin yankı yapmaması olayı kolpa.Diğerlerini bilmiyorum.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 İdrar gerçekten de zifiri karanlıkta parlıyo mu?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 forumların sıfırlanması umarım tüm bu konuların sıfırdan açılmasına yol açmaz.
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gelişen forumuz biz, kendimizi mi tekrar edicez nowai1
Zephyros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Aksamın ilerleyen vakitlerinde bir olay vuku olmasa bari
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bin kere açıldı benzerleri ve herseferinde sonunda muhakkak bunların bilmem kaçı dirseklerini yalamaya hedesi oldu...ben bu sefer çalısmadım:D
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 -idrarin zifiri karanlikta parladigini? bu yalan ben denedm :lol:
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 -farelerin ve atlarin kusamadiklarini? ne yani şimdi ben atın gırtlağindan elimi soksam kurcalasam(veya farenin) kusmuyor mu? ilginçmiş:) domuzların gökyüzünü gorememesine de üzüldüm:/
shimana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 daha önce açılmıştı benzeri. ordan biliyorum:D
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben bunu biliodum sınıfta okudum ama o en sonda yazan dirsek işini sölememiştim gerçektende herkes dirseğini yalıcam diye uğraşmaya başladı ve sonra yazıyı gösterdim...
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 debuff yıktın konu dışını. bu ne böyle kapalı bulundugumuz süre boyunca forward mailleri mi stockladın?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bilgisayarın adının eskiden bilkent(emin diilim ankarada bi üniversiteydi :)) tarafından bilgisayar siparişinde "bilgidüzer" olarak kullanıldığını fakat ilgili birimin sekreterinin ya eşinin adı bilgi olan biri tarafından sipariş alınırsa diyerek değiştirttiğini biliyor muydunuz? Kaynak : Bill Gates konferansında MS Türkiye müdürü sunumunda yer vermişti...
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nil nehri güneyden kuzeye doğru akar...
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 dirseğini yalayan bi kızın resmi vardı bi kaç açıdan ekilmiş.. yanı anatomik olarak mümkünse dirsek yalanabilir..
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? imkansız olmadıgını soyleyebilirim cunku benim arkdasım gozumun onunde yaptı...
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bende yalıyorumdirseğimi ama dirseğini yalarken fotoraf cekmek zor biraz birini bulucna cektiririm kendimi koyarım buraya. Yalan yanı yalanamıyacağı
Öne çıkan mesajlar