bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Fistan yeni sistem dahilinde banlanması gereken bir yaratık bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Dikkat otomatik kapı çarpar! 6 kere 8 ? -48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kaptan kemal bildiriyor kaptan kemal bildiriyor... -beni bu kaptan çıkarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 MUAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bu espriler düper düper :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 öğretmen-öğrenci muabbeti beni buz etti ama çok güzel tşkler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çocuğun öğretmene sorduğu soruda koptum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 abi öff içim gitti eczaneci olayını duyunca. birde sizi gibi ibneler siziii olayında offline oldum o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Alah alah Fistan a bak ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 keller her götü eller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Viyana kuşatması neden bitmiştir -atıcak kuş kalmadığından 4.Murat en çok neye üzülmüştür. İlk üçe giremediğine 4.Murat tahta çıktığında ilk ne yapmıştır -Tahta oturmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kaptan buyuksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! bölücü örgüt. iiiiiiiiiiiiiii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 MUSTAFA ABİ Bir gün köy ahalisi köy kahvesinde bir yandan haberleri izliyorlar mış bir yandanda pişpirik çeviriyorarmış. İçlerinden biri (Mustafa Abi) televizyonda Ecevit'i görmüş ve demiş: -Ulan, başbakan oldu yüzümüze bakmıyo. Eskiden böylemiydi bea! Etrafımda dolanırdı! Hey bee, zaman ne çabuk geçiyor... Tabii kahvedekiler merakla sormuşlar: -Mustafa Abi?? Sen nereden tanıyosun Başbakanı yahu? Mustafa Abi istifini bozmadan cevap vermiş: "-Ulan üniversite yıllarında abilik ettim ona! Az ekmeğimi yemedi!! Gel gör ki şimdi bizi unutmuş baksana!" Kahvedeki ahali inanmamışlar tabii ki. Mustafa Abi'de inandırmak için demiş ki: -Gelin ulan! Meclisin önüne gidiyoruz. Çıkışta yakalayacağız Ecevit'i. O zaman anlarsınız yalan mı değil mi?? Hepbirlikte T.B.M.M.'nin önüne giderler ve çıkışta Ecevit'i yakalarlar. Ecevit hemen Mustafa Abi'nin elini öpmeye kalkışır ve der ki: -Abim, Mustafa abim; kusura bakma başbakanlık bir dakika boş bırakılmıyor ki! Kusuruma bakma abi. Mustafa abi kahve ahalisine şöyl e bir bakar ve ahalinin acayip şekilde etkilendiğini görür. Başka bi gün gene kahvede ahali ile TV seyreden Mustafa Abi TV' de Süley man Demirel'i görür ve der: -Bu da öyle.Cumhurbaşkanı olunca kendini birşey zannetti. Hay ırs ız çıktı bu da!! Ahali: -Hadi canım.Ecevit'i belki şans eseri tanıyosun ama buna inanmıyor uz!!, der. Mustafa Abi hemen ahaliyi toplar ve Çankaya'ya gider. Mustafa Abi'yi gören Demi rel hemen Ecevit gibi Mustafa Abi'nin ellerine sarılır ve öpmeye kalkışır.Mustafa Abi buna izin vermez tabi. Demirel ekler: -Abi Vallahi billahi kusura bakma. Uzun yıllardır göremi yodum seni. Tamda seni ziyarete gelecektim der. Mustafa Abi tekrar ahaliye dönerek bir bak ış atar ki artık ahalinin gözünde peygamber kadar yükselmiştir. Tekrar bi gün kahvede tv iz lerken bu sefer tv ye Clinton çıkar. Mustafa Abi söze başlar ve der ki : -Ulan ne çabuk unu ttun o sefalet dolu günleri? Tabi zengin oldun , Amarika'nında başına g eçince unuttun bizi.. Hayırsız herif!! Ahali bu kadarınında fazla olduğunu söyler ve diğerlerinin belki bir şans eseri ola bileceğine ama Clinton'u tanımasının imkansız olduğuna imece usülü karar verirler. Mustafa Abi'nin tabii ki kafası atar ve bazı köylüleri alarak Beyaz Saray'a giderler . Kapıdakı görevliye Clinton ile görüşmek istediklerini söylerler.. Görevlide sadece bir kişinin girebileceğini söyler. Köylüler düşünürler ve sadece Mustafa Abi'nin Clinton'u tan ıdığını söyleyerek Mustafa Abi'nin gitmesini isterler. Güvenlik Mustafa Abi'yi iyice ara yarak içeri sokar. Saatler geçer ama kapıdan kimse çıkmaz .Köylüler sıkılır. Pencere dende bakma olanakları olamadığı için ordan geçen uzun boylu birine sorma kararı alırlar . Şans eseri orada o anda Michael JORDAN geçmektedir. İngilizce bilen bir köylü Mic hael Jordan'a döner ve der ki: -Ya Jordan Abi. Senin boyun uzun. Camdan içeri bakıp neler oluyo, kaç kişi var bi baksana.. Jordan camdan bakar ve cevap verir: -Vallahi ne ol duğunu bilmiyorum. İçerde 6 kişi var.Biri Mustafa Abi, diğerlerini tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar