turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sen benim palalarımı görmeden konuşma bence...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 *Emektar Katanasını Çıkarır Ve Şöyle Bir Etrafa Bakar...*
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaa cıldırtmayın adamı *Baltasını biler* [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 13:29 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir]
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 *palalarını çeker, kendini iyice drizzt sanmıştır...*
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ortamı sakinleştirmek için ortaya atlar asdasd nese şimdi zaman belirliyelim =) . Bu arada redall ı parçalara ayırma fikri ve buluşma bitene kadar parçalayamazsın olayına öldüm ppuhahah =P
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 neysem palalarımı indirem bari :D sen sööle saati sen düznliorsun madem...
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 arkadaşlar cumartesi pazar arası kapalı olucak pati. yani buradan haberleşemiycez o yüzden =) birbirimizden bir şekilde haberdar olalım ben netimi kapattırdığım için pek giremem. ama saat diyorsanız 2 de ortaköyde buluşrsak iyidir. Nerede buluşalım hmmz :) bak işte o sorun olabilir kumpircilerin orda eski mc donalds ın önünde buluşureuz. Bişi olursa diye telimi bırakıyorum 0538 696 13 56 ararsınız =)
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dövmeyinde ben odamda yaşadığım için hiç frp oynamadım..öretin şunu artık be...leventinden başının etini yedim bayadır :'( bide kaçta???? [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 22:48 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir]
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Lo O diilde Ben Oraları Bilmem Etmem....Len Gris..Beraber Giderik He Mi ?
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende bilmiyorum onun icin burdan toplu gecelim
Villians Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yep, göndereyim maili adresini.gelmemesi ilginç
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kadıköy tarafından kim geliyo buluşalım iskelede birde hangi isklele :=) saat kacta
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Geliorum. Kadıköy'de olsun taksim'de olsun gelirim. Ama haftasonu olsun. Mümkünse pazar olsun. Öpüşüp koklaşmaya geliorum.
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 pazar günü zaten ama sorun şu karşıya geccez ama ben karıyı bilmiyorum ve kacta bulusup geccez nerde suunn icin bir organize olalım
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bwahaha-ha ...Len Bull..Hangi Karıyı Bilmiosun....
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla abi ben karşıya da bilmiyorum karıyıda nerden cıktı simdi karı boswer karıyı :D biz seninle beraber gecelim karsıya :) kkaybolursam muhhabbet etcek adam lazım :D
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yer : Ortaköy Buluşma Günü : Haftaya Pazar (Bu pazar deil diğer pazar) Saat : 14.00 Ortaköy eski Mc donalds önü kumpircilerin orası. Yapılacaklar : Ortaköyde kumpir yenilir, boğazda oturulur nargile içilir, tavla oynanır, frp yapılır ... Gelenler : BeIlow BeIlow'un sevgilisi :P Malkavian x BullDoG turambarturin hellspe KenshinHimura (belki adam dövebilir =P) batuhan (müsait olursa gelicek) RedallHoor (vapuru onun çekmiyceğini ikna edersek geliyor =P) Gilean (havasına göre) Griswold (büyük ihtimal) arenda_duwcal (Griswold gelirse geliyor =P) mix (griswold ikna ederse) Activision Bellow ' un arkı Neyse böle sanırım şimdilik pati kapancaktı bgn. :P Şİmdi birde bilmiyenler varsa beşiktaştan direk gelebilirler veya ben beşiktaştan onları alabilirim bakarız işte =) telefonum orada ulaşırsını =P
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Falla Ben Soliyim FRP olmas..!...Çok Fazlayız...Konuşuruz Dövüşürüz ...Bunlar Olur...
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bakın saat 12.30 -13.00 gibi kadıkoy tayfasıyla bulusup karsıya gecelim ben eski ms nin yerini ve ortakoyu bilmiyorum aratmyın kendinizi en azında kaybolcaksamda muhhabbet etcek admaolsun :d
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 spidee dersleri ayarlamaya çalışıcam gelicem dedi, becerebilirse gelicek. ekleyebilirsiniz yani =)
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Neyse Benım Tel işe Yarıyan Herkeste Var...Arayın Beni =)
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hop kordineli olun biraz. Msn verin, yeri iyi belirtin. Devlet nerdesin BeIlow uyan.
Öne çıkan mesajlar