turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sen benim palalarımı görmeden konuşma bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 *Emektar Katanasını Çıkarır Ve Şöyle Bir Etrafa Bakar...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaa cıldırtmayın adamı *Baltasını biler* [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 13:29 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 *palalarını çeker, kendini iyice drizzt sanmıştır...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ortamı sakinleştirmek için ortaya atlar asdasd nese şimdi zaman belirliyelim =) . Bu arada redall ı parçalara ayırma fikri ve buluşma bitene kadar parçalayamazsın olayına öldüm ppuhahah =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 neysem palalarımı indirem bari :D sen sööle saati sen düznliorsun madem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 arkadaşlar cumartesi pazar arası kapalı olucak pati. yani buradan haberleşemiycez o yüzden =) birbirimizden bir şekilde haberdar olalım ben netimi kapattırdığım için pek giremem. ama saat diyorsanız 2 de ortaköyde buluşrsak iyidir. Nerede buluşalım hmmz :) bak işte o sorun olabilir kumpircilerin orda eski mc donalds ın önünde buluşureuz. Bişi olursa diye telimi bırakıyorum 0538 696 13 56 ararsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 IM IN! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 dövmeyinde ben odamda yaşadığım için hiç frp oynamadım..öretin şunu artık be...leventinden başının etini yedim bayadır :'( bide kaçta???? [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 22:48 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Lo O diilde Ben Oraları Bilmem Etmem....Len Gris..Beraber Giderik He Mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende bilmiyorum onun icin burdan toplu gecelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yep, göndereyim maili adresini.gelmemesi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kadıköy tarafından kim geliyo buluşalım iskelede birde hangi isklele :=) saat kacta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Geliorum. Kadıköy'de olsun taksim'de olsun gelirim. Ama haftasonu olsun. Mümkünse pazar olsun. Öpüşüp koklaşmaya geliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 pazar günü zaten ama sorun şu karşıya geccez ama ben karıyı bilmiyorum ve kacta bulusup geccez nerde suunn icin bir organize olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bwahaha-ha ...Len Bull..Hangi Karıyı Bilmiosun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla abi ben karşıya da bilmiyorum karıyıda nerden cıktı simdi karı boswer karıyı :D biz seninle beraber gecelim karsıya :) kkaybolursam muhhabbet etcek adam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yer : Ortaköy Buluşma Günü : Haftaya Pazar (Bu pazar deil diğer pazar) Saat : 14.00 Ortaköy eski Mc donalds önü kumpircilerin orası. Yapılacaklar : Ortaköyde kumpir yenilir, boğazda oturulur nargile içilir, tavla oynanır, frp yapılır ... Gelenler : BeIlow BeIlow'un sevgilisi :P Malkavian x BullDoG turambarturin hellspe KenshinHimura (belki adam dövebilir =P) batuhan (müsait olursa gelicek) RedallHoor (vapuru onun çekmiyceğini ikna edersek geliyor =P) Gilean (havasına göre) Griswold (büyük ihtimal) arenda_duwcal (Griswold gelirse geliyor =P) mix (griswold ikna ederse) Activision Bellow ' un arkı Neyse böle sanırım şimdilik pati kapancaktı bgn. :P Şİmdi birde bilmiyenler varsa beşiktaştan direk gelebilirler veya ben beşiktaştan onları alabilirim bakarız işte =) telefonum orada ulaşırsını =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Frp+Nargilee AYEE!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Falla Ben Soliyim FRP olmas..!...Çok Fazlayız...Konuşuruz Dövüşürüz ...Bunlar Olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bakın saat 12.30 -13.00 gibi kadıkoy tayfasıyla bulusup karsıya gecelim ben eski ms nin yerini ve ortakoyu bilmiyorum aratmyın kendinizi en azında kaybolcaksamda muhhabbet etcek admaolsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 spidee dersleri ayarlamaya çalışıcam gelicem dedi, becerebilirse gelicek. ekleyebilirsiniz yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Neyse Benım Tel işe Yarıyan Herkeste Var...Arayın Beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ulan bana VIP Opeth bileti satın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hop kordineli olun biraz. Msn verin, yeri iyi belirtin. Devlet nerdesin BeIlow uyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar