Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hemde çantası, lensi, 512kartı ile 790 dolara. Yanında kazı kazandan da 3 tane deri cüzdan 2 tane pasaportluk çıktı hemide:b. Resim çekersem koyarım da pek başarılı değilim:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Saol senin kameraya rakip mi bilmiyorum ama:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aferin ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayırlı olsun. :) darısı başıma. aaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bende onu almayı dusunuyorumm amaa nasıl bu kadar ucuza aldınnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 GErcekten ucuza almışsın Ya da ucuzladı da benim mi haberim yok. Gule gule kullan. İyi fiyat iyi secim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 forza f3. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @ghaldszar yok valla ucuzlamadı 1000 dolar diye biliyorum ben normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 amerikada body fiyatları 500 dooların altında rahat rahat bulunabiliyor artık. çok güzel fiyat ama nedense burada deli danalar gibi fiyat istiyorlar. bu arada kemik, d50 aldığına göre bana cevap verebilirsin. -bu ara dslr alıcam gerçi d70s düşünüyorum ama- bu d50' nin pozometresi spot ölçüm yapabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 d2x alcam bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben de istirem deikiiks' den bir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya nikon çok kazık babam zamanında 450 euro 2003 mü 2002 yılında mı ne almış coolpix 2500 ü 2 mp yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ghaldszar eğer d70 alacak paran varsa direk onu al.. ayrıca nikon kazık değil.biraz araştırırsan neden pahalı olduğunu anlarsın. kazık olan sony dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 usta ash aslında bir konuda haklı her ne kadar amerikayı baz aldığımızda nikon fiyatları normal olsa da türkiyede gerçekten çok pahalı. adamlar nasıl geçireceklerini bilemiyorlar. öyle ki dikkat ediyorum akıllı millet de amerkadan makina alıp kullanıp kullanıp ondan sonra amerikadakı sıfır fiyatından pahalı fiyata burda satıp gidip o fiyata bir üst modelini alıyorlar amerikadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 D-50 ye ek zoom takilabiliyor mu ? [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 11:16 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 slr makineye sence takılıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 fistan banada al bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar