bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 2.dönem bu krediye başvuru yapabiliyormuyuz ? yada daha sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Başvuru yazın oluyo gibi hatılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 evet yazın oluyor.. sanırım temmuzun son haftasında baslıyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 allah o kredinin belasını versin, başka bişi demiorum... herifler bildiğin bizim paraların üstüne yattı. oysa ki ne hayallerim vardı... off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hakkaten 540 vericek dediler sevindim 130 aldık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 verirler arkadaslar merak etmeyin.. basbakanlık toplu olarak yattı sizinki de yatar(insallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben mal gibi işletme yazdım.. iktisat yazsaydım hesabımda bir milyar türk lirası olacakdı... offf of mal gibi işletme yazdım.... burdan tübitağa seslenmek istiyorum... OOLUM NE FARKI VAR İŞLETMENİN İKTİSATLA BİZE NİYE VERMİONUZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar