unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yav herkes kendini derslere vermiş:D kendimi kötü hissettim... ya acaba pati banada seneye bi kıyak geçip bir iki hattaaa 3 ay kapanabilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hergün paciciğe girdim belki açılmıştır ama sonunda açıldı.. sora dier sitelerde dolaştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 çok özledim ben patiyi:)bidaha olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben bi ay palantise takıldım öss çalıştım patiyi bekledim bu sfr umudum kalmamıştı gerçi pati de bi garip döndü ama nese artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ben büyüdüm o arada. Bi de kuzenim bizde kaldı bütün ara boyunca; kendimden geçmek üzereyken gitti de rahatladım. Ha bi de düzenli takip edilcek bi forum olmadıı için gerçekten sıkıldım. Geçti sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 terapi gördüm, tam kurtuldum derken bi daha açıldı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 galiba 1 cm uzadım(şaka değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Hayatımı yaşadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya ben sanki hala yokmus gibi hissediyorum alişamadım mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 deli gibi deli dana gibi ders çalıştım ortalamam 3.00 ün üstüne çıktı erasmusla gidebilicem yarım dönem weooo =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Uçtummmmm =) http://img.photobucket.com/albums/v721/bellow/uankaan.jpg [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:56 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ehuehheh e yuhh.harbi uçmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 BeIlow onlar conversemi çocuum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yuh adamın dikkat ettiği şeye bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 converse benziyor o resimde de o kadar şey deilim :P karda converselerimle çıkmam bot normal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ne biliyim yaw benim botlarda converse :p (havamıda şettiririm hemen-özenti genç :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 papağan buldum penceremin önünde bide pc ye format attım:) yeni sistemi beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 benmkisi sıkılmayıda geçti.başka bi boyuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kızlarla takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 istanbul'a gittim. düğün vardı, bir süre orada kar nedeni ile mahsur kaldım. geldikten kısa bir süre sonrada açıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar