b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 arkadaşlar bugün uo oynuyodum clientim durup duruken göçmeye ve bi ekran çıkmaya başladı hani dont send flm war ya. hep göçüodu ama ben inatla oynuodum neyse en sonunda bıktım ve uninstall ettim patch yaptım.connecter ı da indirdim flm yane kısaca her şeyi bi daha yaptım ama client açılırken gri ekranda takılıo bu sorunu çözmeliyim[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 UO nun patchleri tam olmamis. Bastan kur tekrar patchle.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 baştan mı kuriim offf kafayı yiecem tekrar patch yapsam olur mu sadece patch[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 olurda kaldıgı yerden devam etmeyebilir ederse yap[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar