nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Demek istediğim zaman bir etki değildir. Hepimiz zaman üzerinde bir yerlerdeyiz ve sürükleniyoruz. Ama manyetizma bir etkidir. Bir etkiye göre konumumuz olması saçma geliyor. O hesapta benim rüzgara olan konumum da 6. boyut olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 7. boyut benim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 valla nerden duydunuz manyetizmanın 5. boyut olduğunu bilmiyorum ama bi kaynak görmek isterim (kaynakta oluğunu sanmıyorum).Manyetizma fiziksel bir olay,hatta elektrik alanla aynı şey,ikiside birbirine bağlı.Örneğin hızla giden elektrona dışardan bak elektrik+manyetik alan görürsün ama elektronun üstüne oturup gittiğini düşünürsen elektron sana hareketli gelmeyecek dolayısıyla manyetik alan göremiyeceksin sadece elektrik alan olacak, ee nereye gitti bizim boyut ? 4. boyut dahada önce söylendiği gibi zaman.Özel,Genel Relativite teorilerinde 3+1 (3 spatial,1 time) diye geçiyor yani zamanda x,y,z boyutlarına bağlı onlardan ayrı akmıyor. Birde şu 8-10 boyutlu uzay kavramları var onlar sicim teorisi (string theory) gibi yüksek seviyede matematik içeren fizikçilerin pek sıcak bakmadığı teorilerde geçiyor.O teorilerin zaten en büyük eksisi çok fazla boyut içermeleri.Şimdi elimizde olan bazı teorilerle ispatlayamadığımız şeyleri ispatlıyorlar ama adamlarda 11 boyut var.Bu boyutlarda yavaş yavaş azalıyo aslında :D.İlk çıkan string teorilerinde 15-18 boyut varken şimdi 7-8 e düştüler heralde :).Neyse şimdilik elimizde deneylerle uyuşan 4 boyut var onu bilin yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: Gerçi bize bi şey olmaz. İcabında kafalarımıza ayna koyar gezeriz. said: akıl okuma başlarsa Türkiye'de siyaset ölür. said: Foton kuşağında bütün dürümler çift sarım! bunlar kopardı beni:D [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 03:47 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yok artık lebron james... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 maelstrom ve fly bu 3-4-5 olayını soyle solüyolar biz dunya olarak 4. boyutu yasarken büyük dogal afetler falan filan gibi şeylerle 3. boyuta tekrar donmusuz o yuzden aslında 4 ü yasdık ve direk 5 e geciş yapıcakmısız...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bunu yazan ınsan olamaz! Dehşet film senaryosu çıkar yanlız bu yazıdan eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 foton değil fiton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 -Hanım şu perdeleri açta az foton girsin eve -Gene Rusyaya uççan dimi,hayvannn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 şimdi foton kuşağında olan bi yer olsada bi gitsem gelsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar