cenx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 File Planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 paylaşım adresi vermek yasak değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 dostum bu tamamen official. bi mahsuru yok yani. burayı takip edersen sende görürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ok tamam pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 beta keyi alıp codemastersın sayfasından account yarattım şimdi fileplanet de sıra bekliyorum. limiti nedir bu beta keyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 İyiymiş, paylaşım için teşekkürler. Oyunun boyutu yaklaşık 1.5 GB yanılmıyorsam. Beta ne kadar sürecek bilmiyorum. Aylık ücreti de belli değil, ss ler güzel gibi, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 betada aylık ücret ödemiyorsunuz. zaten oyunun cıkmasına 1 aydan az bi süre olduğu için süreside o kadar bişi olucak haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 beklediğimize deydi sanırım. beta testin keyfini sürüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben hala indirmekle uğraşıyorum. Muhtemelen 24:00 civarlarıdna bitecek :D Umarım bu kadar kasmamıza değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 resmi açıklama yapılmış bu ayın 10 unda bitiyomuş beta. sonra pre order yapanlar 10 gün daha devam edecekmiş. bitsede başlasak hemen. benimkide 24:00 gibi bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hocam nereden ındırıyoruz bu oyunun kendisini ona bi link atıverin... edit: download yerini buldum ok de burada europe falan yok onu bi açıklarsanız sevinirim. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:47 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Buradan indireceksin. ama en alttaki free serverlardan birini seç.gelen ekrandaki linke tıkla, sonraki ekrandada wait in line gibi bişey yazıyo ona tıkla sıran gelince başlar download. ama dikkatli indir benimki gibi bozuk indirmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya beyler oyunu cektim kayıtta oldum ama active edilmedi diyor.. bu olay hakkında bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Fileplanete üye olanlar Europedan indirebiliyor sanırım. En azından ben indirebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 "paylaşım" bu kelimeyi sansürlemek gerekiyor patide bence :D iyice terazime tıklayın pilix olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Kimler oynuyor simdi? Ben L ile başlayan bi serverdayım (çok açıklayıcı olmadı biliyorum ama login serverları çöktü galiba server seçim ekranına gelemedim bilmiyorum ismini ezbere). Level 2 rogue, isim Dev Parseus. Zevkli geldi oynuyorum vakit buldukça. Listeye alın varsa oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben de o serverdayım, lyndar dı galiba adı... level 2 fighter ım var... ismi Eberk Rumnheim... oyunu acayip sevdim ama hoşuma gitmeyen tek bir şey var oyunda, her ırkın her class olabilmesi (misal elven barbarian :))... dnd de yok böyle bir şey... onun dışında oyun cidden müthiş, özellikle atmosfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Evet o çok saçma olmuş, belki değiştirirler ilerde. Wow beta'da da dwarf mage falan açabiliyodunuz sonra kaldırdılar. Deneme amaçlıdır muhtemelen. Ben arabirime ve savaşa pek alışamadım. Ama atmosfer süper. Bi de questler zor geldi, daha oyunda 3. queste mi öldüm yani o derece eheh. Ama yeni oyun olmasından dolayı olsa gerek çok sardı. Level atlamak da son derece yavaş. 20 level olduğunu düşününce bu da sınırsız quest demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 O her ırkın her class olabilmesi muhtemelen beta dan dolayıdır lakin zannetmiyorum wizards ın böyle birşeye prim vereceğini. Oynayanlar benide ekleyebilir listelerine sıkıldım yabancılarla gurup yapmaktan, isim Daketh Zhagrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çoğu kişi laf söylüyordu ama :) bi giremedim salak bilgisayarımı özledim yaa bu bilgisayar çok eski oynayamıyorum hiç bişi ühüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Oyun bir yerden sonra sıkıcı olabilir çünkü sadece quest yapmaktan ibaret, araya bir craft, bir pvp şart. Bu arada serverlar yok mu, ben giremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Login sırasında hata veriyor ben de giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bişi sorayım bu oyunda pvp olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Yokmuş pvp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Merakla beklediğim oyunlardanbir tanesidi açıkçası hiç beğenmedim, düzeltilmesi ve eklenmesi gereken tonlarca şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar