GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 turuncu gelsin ama msg yazilan kisim gri guzelmis.gri kalsin msgi attigimiz kisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 mesaj atma kutusunun koseleri yuvarlak olmasin, mesaj atasim kaciyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Özlemişiz yahu =) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 08:21 tarihinde, AutolycuS tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Budur yaa :) Final sınavı niyetine okula gelmiştim sabah sabah yüzüm güldü vallahi :) Bu arada 2 3 aydır bakmıyordum patiye apache fistan vs dışında eski isim göremedim neredeyse baya bir yeni arkadaşlar gelmiş sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hoşgeldin pati nerelerdeydin gözümüz yollarda kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 strenchler eskilerden pek kimse kalmadı. bu arada sabah sabah finale gitmeden önce paticik açılmış gördük iyi olduk, kendimize geldik. turuncu temayıda isteriz en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 deneme bir 2 3 gercekde cok güzel olmus aman allahım bu sadelik bu sıklıkda nedır boyle :P heuahuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 insallah testten cıkarda eskısı gibi oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hoşbuldk canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 pende burdayım :p durun bi viktoruda açğırıp gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çok özlemişim patiyi yaf...ama böle gri pek bi nahoş olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 SEVİYORUM ULAN PATİYİİİİİİİİİİİİİİ EVET YİNE BEN YİNE DELİ SEA İŞTE KARŞINIZDAYIM İNANIR MISISINIZ AÇILDIĞINI GÖRÜNCE AĞLADIM ŞEREFSİZİM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Aman sakin su falan iç biraz istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bende özledim patiyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya alıntı , şikayet , pm iconları falan olmayınca çok karışık gözüküyor... baktığımda bir yazı karmaşası görüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 +1 :( birazdaha kullanışlı olsa ?! ama olsun pati her türlü patidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Biraz düzenleme lazım sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Düzelir düzelir kapalı kalmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Eskisi daha iyidi valla ne yalan sölim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bö! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nihayet açıldı paticik. düzenlemeler yapılır. güveniyorum. tebriksss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 arkadaşlar bişe diim mi ben hiç bbenmedim patinin yeni halini eskisi daha sıcak bi ortamdı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohho anca farkettim 4 gün olmuş açılalı eheh, fekat benim harflerde gri çıkıo göremiyorum pek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bu Test aşamasıydı diye biliyorum .. portakal rengi olmadan o pati olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Turuncu istiyoruz. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:19 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar