bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 oluyor öyle arada ya bende bazen tuvaletimi yaparken kalın ince bağırsak mide ciğer ne varsa çıkartıyorum.Sifonu çekince farkediyorum.Neyseki bizimkiler kanalizasyona gitmeden toplanıyor ordan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 One be?!? Nasıl birşey bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 zaten dusuk yapmis kadin. 9 aylikkken cikarsaydi bide kanalizyasyona gitseydi 3 gudne yasardi bebek bide bulurlardi ustune hayati mahvolurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 pikachu sen ne diyon ya he öle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eh oeh ohannestehburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Anan seni doğurmamış zıçmıç zıçmış muhabbetine benzemiş muahauhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Olay aynen şöle olmuş kadın tuvalete gitmiş birden sancısı tutmuş ve çocuk pırt die dışarı çıkmış kadında birden korkmuş mu öle bişi olmuş sifonu çekmiş valla haber böle didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 cok boktan bir muhabbet donuyoru burda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 O_O neler oluyo yaw.. yuh nedim yarıldım burda.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 olum çocuk tuvaletin içine nsl girsin o küçücük delikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya şimdi birşey dicemde s.çtığı yer ile doğurduğu yer farklı olduğu için hesupanallah ne konuşuyoruz ya muhabbete bak. 10nurcugum sallama o haber. bi kadın neresinden ne çıkıyor anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 asparagas bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar