Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Martılar 7 - 13 Kurbağalar Eh baya çekişmeli bi maç oldu (yalan) biz martıların orta sahası olmadığından dolayı (3 defans 3 beleşçi 1 kaleci) yenilgiye mahkum olduk. geçen maçın gol kralı, yıldızı olan phalanx oldukça formsuzdu. fizban yine beleşçiliğini gösterdi gollerin çoğunu o attı. İşte bu ve bunun gibi şeyler :) Gelen herkese çok teşekkürler iyi maçtı.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 abi biz kurbagalarda 5 forvet oynadik ama siz gol atamadiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya bizim forvetler yalan çıktı. dela bile daha iyiydi yani bizimkilerden o derece bi olay :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 attığım golleri sayamadım :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 biz de yediğimiz golleri :p ya anlamadım en başta kaleci vuruşu oluo, sonra top birkaç sn içerisinde yine bizim kaleye geliyor harbi kıl bir durum sabo senin çalımlar deliydi eheh :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 silth maça giderken önce bu anlamaz futboldan dedi sonra sordu anlar mısın diye. ben cevabımı sahada veririm :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 güzel maçtı iyi eğlendik dönüşüm acaip oldu 6 milyonmuş taksi dolmuş ama adam şahin e konan motorun dibine kadar vuruyo 150 le falan geldik gelirken süphaneke bide fatiha falan okudum yaşıyorum :) duşumuda aldım şişem kaval kemigime buz da koydum birazdan bişilerde y,icem oh be evim evim güzel evim:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ohaaaaa taxim yapıp taksimden bakırköy yapaydın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 salla ayagım ii deil okadar yürüyemesdim fazla basamıyom gelirkende zonkladı zaten bi ara kaldırıma oturup az durammı die falan düşündüm bilegin hemen üstünde kaval kemigi çürümüş şişti falan :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben yine klasik listemi hazırlayayım: maçın yıldızı: maçın en hıyarı: maçın en güzel golü: maçın en güzel asisti: maçın en tembeli: maçın en çalışkanı: maçın en centilmeni: maçın en çirkefi: maçın en güzel anı: eklemek istediğiniz varsa ekleyin...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 31 August 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben direk sattım defans ı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Delanoresse, 31 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: macin en artistik top calimi:[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!? adam çalımları kategorilere ayırdı ya :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 31 August 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 neyse yeniden düzenleyelim: maçın yıldızı: maçın en hıyarı: maçın en güzel golü: maçın en güzel asisti: maçın en tembeli: maçın en çalışkanı: maçın en centilmeni: maçın en çirkefi: maçın en güzel anı: maçın en artistik çalımı:[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bende fotoları yavas yvas koyıyım dralnu ve mrbomb [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ahah dralnu ya bak adam yemiyo yutuyo resmen ehhe simdi benim resimler gelcek buharayla rezil olcam susuyiim bari:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 kenderleme ve gimli [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 xechelon ve coldwind[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 cold'un bakislar tam "THE END İS NEAR"[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 vee babacum dan mac sonrası sexi poz :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 fotolar kalıtesız he tam cektıgınde elım kaydı bohuu oldum hepsı kayık kayık ama ossun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 topluca sayılır bı sılth le sabo yok sanırım bıde ben tabi :p karanlıktı hertaraf anca bole oldu [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Maçın en tembeliyim, bi ünüm bi sıfatım var. Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 gimli diildi be maçın tembeli şimdi yazarım size bütün kategorileri [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 31 August 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 en sexi ve en cin kendimi gösteriyorum dela orada kasten ayağımı soktum oraya basıp düş diye :)[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 maçın yıldızı: kendimi yazmam ayıp olur, dela veya dyna diyelim maçın en hıyarı: gimli olabilir belki maçın en güzel golü: dela kafa golü bi de benim uzaktan attığım bi şut maçın en güzel asisti: dela'ya kafa golü asisti maçın en tembeli: fizban (kesinlikle gimli değil fizban) maçın en çalışkanı: dyna maçın en centilmeni: bilmem ki maçın en çirkefi: bunu da bilmem ki maçın en güzel anı: benim gol sevincinden sonra takla atmam maçın en artistik çalımı: yine kendimi sölersem ayıp olur da hatırlamıom başka şööyle güzel kral bi çalım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar