Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikilere niye düşmansınız

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

Tiki bir hayat biçimidir.Mesela derler ya senin tikin var mi ? diye.İşte onun gibi bir olay aslında.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 06 Ocak 2006 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden?
Çünkü onlar

Eti Browniye : Ede bravneee

Okul kantininde satılan sıcak ikolatadan almak isterken kantinciye : Hat çaklıt alabilirmiim...

Montunu isterken : Şu benim waikikiyi , Harleyi , bulu jinsi vermiseen?

Ayakkabılarından bahsederken :Ben tambırlent aldım cımbırlent verdim

gibi konuşmalar yaparlar...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
d3n1z, 06 Ocak 2006 08:40 tarihinde demiş ki:
düşmanlık değilde öyle bi erkeğin yaya yaya konuşması evya kızların fazla havalı olması bi insanda hiçde hoş durmuyo..

gerçekten...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına girerlerde ondan :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Platon, 05 Ocak 2006 00:28 tarihinde demiş ki:
bu kişilikler,kendi çabaları sonucu elde etmediklerini para ile başkalarına hava atarlar. Ve bundan da büyük haz alırlar. İşte bu yüzden tikileri sevmiyorum.

+1 ancak sunu da belirtim.. kesinlikle her marka giyinen tikidir diye bişi yok bence.. ilk gördünüzde kıyafetlerden dolayı tiki diyebileceginiz tanıdım iyi insanlar mütevazı olan .. sahsen ben ön yargıyla yaklaşmamaya calışıyorum ama platon ada kesinlikle hak weriorum :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R

-----------------------------------------
Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seviyorum onları. Arada sırada sapıtınca okşuyorum, sakinleşiyorlar. Mırlıyorlar. Sonra insanı güldürürler, eğlendirirler. Neden düşman oliyim ki hahayt.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Sosyal ağlarda paylaş

Her insan çevresindekileri rahatsız etmedıkten sonra herşeyı yapmakta ozgurdu arkadaslar bende sahsen severim ole tıplerı o tıplerı sevıpte arabeskcılerı sevmeyenler cıkıomu hede hodo lan bu arabescıler nedır bole dıe cıkmıo herkes bırbırıne saygı duymak zorundadır arkadaslar bence bazıları bole tıplerı cekemıo gibime geldı[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...