2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tikii ne kardeşim gel onu tilki yapalım sende bundan sonra tilki cemal ol . namın duyulsun[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 adam döktürmüş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 TİKİ NE DEMEK YAV???[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaa tiki ne demek cvp versenize alooooo[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 harbiden haa şu tiki olayını bi aşabilsek topicten bişe annıcam ama........Nerdeeeeeeee................. ya bende annama kıtlığı war ya da bu topikte bi kaç eksik.Mesela tiki neeeeeeeee?[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ya tamam bilmemek ayıp diiil ööörenmemek ayıp. sölesenize tiki ne demek?[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 söleyen kmse yokmu.. bende bu topikten giderim. çok uzak topiklere............................................tiki ney?[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ney bu tiki?[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Tiki bir hayat biçimidir.Mesela derler ya senin tikin var mi ? diye.İşte onun gibi bir olay aslında.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık [Bu mesaj DarKRideR tarafından 06 Ocak 2006 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ne lan bu tiiiikiiiii???[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Tiki oldukları için....[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tikky sux. allahtan yaşadığım yerde çok nadirler. katil ederler adamı.[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ya abi adam acmıs topici kacmıs :D boswerin uzmeytinn birbirinizi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Neden? Çünkü onlar Eti Browniye : Ede bravneee Okul kantininde satılan sıcak ikolatadan almak isterken kantinciye : Hat çaklıt alabilirmiim... Montunu isterken : Şu benim waikikiyi , Harleyi , bulu jinsi vermiseen? Ayakkabılarından bahsederken :Ben tambırlent aldım cımbırlent verdim gibi konuşmalar yaparlar...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 düşmanlık değilde öyle bi erkeğin yaya yaya konuşması evya kızların fazla havalı olması bi insanda hiçde hoş durmuyo..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iyi de o tiki denilen kısmın %10 u öyle konuşuyo o da şımarıklığından. onlar farkında değil mi sanıyor bu gençlik?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: d3n1z, 06 Ocak 2006 08:40 tarihinde demiş ki: düşmanlık değilde öyle bi erkeğin yaya yaya konuşması evya kızların fazla havalı olması bi insanda hiçde hoş durmuyo.. gerçekten...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına girerlerde ondan :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Platon, 05 Ocak 2006 00:28 tarihinde demiş ki: bu kişilikler,kendi çabaları sonucu elde etmediklerini para ile başkalarına hava atarlar. Ve bundan da büyük haz alırlar. İşte bu yüzden tikileri sevmiyorum. +1 ancak sunu da belirtim.. kesinlikle her marka giyinen tikidir diye bişi yok bence.. ilk gördünüzde kıyafetlerden dolayı tiki diyebileceginiz tanıdım iyi insanlar mütevazı olan .. sahsen ben ön yargıyla yaklaşmamaya calışıyorum ama platon ada kesinlikle hak weriorum :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yoo ben düşman değilim[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben seviyorum onları. Arada sırada sapıtınca okşuyorum, sakinleşiyorlar. Mırlıyorlar. Sonra insanı güldürürler, eğlendirirler. Neden düşman oliyim ki hahayt.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Her insan çevresindekileri rahatsız etmedıkten sonra herşeyı yapmakta ozgurdu arkadaslar bende sahsen severim ole tıplerı o tıplerı sevıpte arabeskcılerı sevmeyenler cıkıomu hede hodo lan bu arabescıler nedır bole dıe cıkmıo herkes bırbırıne saygı duymak zorundadır arkadaslar bence bazıları bole tıplerı cekemıo gibime geldı[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben tikkycemalin tiki olmadığını düşünüorm..bilemicem.[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: SeaGle, 06 Ocak 2006 07:53 tarihinde demiş ki: Tiki oldukları için.... ehe aynen ole[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sadece süse önem veren,oturdun mu alış-verişten ve modadan başka konuşucak şey bulamadığın boş bir insanı neden seviyim ki!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar