tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ??????????[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bılemıyorum dusunce aldı sımdı[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tikky ne cemal?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tikky oldukları için, ayrıca burjuvalara da öle.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kim düşman ben severim şahsen[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları fistanfmhttp://fistan.hamsite.com:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Senin bu soruna Kal fealan oldm yeanee .Ohaee felan oldum yaneee[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sözüm meclisten dışarı ama kıl olurum o tiplere...[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 düşman oldugumuzu kim söledi sadece hoşlanmıyorum..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya of intaarlardayım ya.. cemal ayrınçsan.[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? [Bu mesaj dory tarafından 05 Ocak 2006 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: dory, 05 Ocak 2006 00:24 tarihinde demiş ki: ya of intaarlardayım ya.. cemal ayrınçsan. :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bide taksim tayfası var =). ben onları sevmıom hehe[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ankara'da da arjantin ve tunalı tayfası meşhurdur. bilkent'de de var sanırım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaw tiki nedemek ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ????????????? şeklinde mesaj yazanların yörünge dışına bilet kazandıklarını çok gördüm. OSN foruma git takıl sen geldiğin yere :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 öle cadı gibi bişi. Arkadan konuşmayı cok seven bı mılletız =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu kişilikler,kendi çabaları sonucu elde etmediklerini para ile başkalarına hava atarlar. Ve bundan da büyük haz alırlar. İşte bu yüzden tikileri sevmiyorum.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben severim[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yoo ben severim bağzılarını :) tiki olupta sevdiim bi sürü arkadaşım var.mühim olan insanlık :p[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 para varsa niye fakirlik olsun yiyecen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben neden gıcık olduuumu söliim...baba parası yemelerine rağmen sanki kendileri gbi havalı havalı dolaşmalarına parayı çarçur etmelerinden dolayı...bnde baba parası yiormda =)) gdipde bi monta bi sweate 800 kaıt vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 garip yaratiklar =)[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben pek hoşlanmam ama etrafım doludur burunları kalkık olur ve güzelim türkçemizi mahvetmekle beraber salak salak yeni ingilizceyle karışık kelimeler bulurlar ör: Aşkitom ( nedir abi bu ,bu kadar rezil bi şey varmı yaaaa) tanıdım bi kız var okulda modada oturuyo tam anlamıyla tiki diyebiliriz modada oturuyo daha minibüs' ne bilmiyo ve bu şaka deil kadıköy yakası için :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sevilen yaratiklardir. bakinca seversin hos bisidir.[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Loli-pop, 05 Ocak 2006 00:24 tarihinde demiş ki: düşman oldugumuzu kim söledi sadece hoşlanmıyorum.. +1923 Hoşlanmıyoruz arkadaşım. Daha doğrusu bizi pek alakadar etmiyorlar. İlgilenmiyoruz, uzak duruyoruz.[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kendini beğenen,kendini diğerlerinden üstün görenlerden hoşlanmam.Eğer bu yazdıklarım bir tiki için geçerliyse o zaman tikilerden de hoşlanmam.[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. 4 ocak-Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar