Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bildiğiniz gibi bugün karne günüydü. saat 11 civari okula doğru gittim kapının önünde 2 serseri bağrarak konuşmaları daha sonra 2 serseriden birisi arkadaşının cebidne bulunan silahi cekip rasgele ateş etmesi sonucu daha yeni okula başlayan bir kızın kafasına rasgelmesiyle sonuçlandı . O anı anlatamam hala şoktayım.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 off ne diyecegimi bilemedim geçmis olsun kızın yakınlarının da başı ssagolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bu ülkede bu tür insanlar oldugu sürece,bu tür insanlara bu davranışlar özendirildigi sürece,bunların önüne geçmek için gereken çabaların 10 da 1 alındıgı sürece bu böyle devam edicektir... Çok üzüldüm kızın yakınlarının başısağolsun![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Geçmiş olsun. Millet hiç çekinmeden korkmadan nasıl böle şeyler yapıyo hayret.[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende sölicek bişey bulamıyorum bunu yapanların insan olduğundan şüpeleniyorum küçücük bir hayatı sonlandırmışlar yazık allah rahmet eğlesin[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 allah hepsinin belasını versin yok olsunlar[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 neler war ya insanın cidden aklı almıyo...nası bu kadar cahil olabiliyolar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 inanılmaz bir olay.kızın ailesine buyuk gecmıs olsun.cok uzuldum ya.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Başsağlığı dileyecektin dilin sürtçtü sanırım ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Çok kötü çok...Diyecek laf bulamıyor insan.Yazık birde katiller 18 yaş altı diyerekten cezadan bile yırtabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 güme gitmek diye buna denir.yani insanın nerde ne zman başına birsey geleceği belli değil.belkide yarın biz böyle güme gitcez...hayat garipi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şerefsiz kopekler allah belanısı wersin geberin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hay ya liseli bebelerin bile cebinde silah var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gelde sinirlenip küfür etme bu ne yafffff yazık olmuş kıza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 üzücü ya insan okula gidiyorum derken mezarına gidebiliyorsa eğer .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Allah belalarını versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 duydukça insann tüyleri diken diken oluo pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Valla benzeri bir olay bursada da gerçekleşti.Yaşları 12-14 olan beş "çocuk" birbirine bıçak ve sopalarla saldırdı.Ve bunun sebebi haraçmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kurtlar vadisi gibi gel sdende reis ol propogandali diziler oldukca dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Adam suç işledi diye dizi mi suçlu oldu? Gerçek suçlu dizi mi yani? Beğenmediimiz bi şeye çamur atmaya bayılıyoruz; bunu yaparken de mantık çerçevesinden çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ne dicemi unuttum ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 o an bişey hissedemezsin ki çok kötü bisey =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 arkadas dizi güzel de onu izleyen herkez aklı başında değilki böyle şeyler o gerzeklerin zekalarının alamicağı kadar büyük yapmayı bildikleri tek şey olan serseriliği bi bok sanmalarına sebep oluyo bu yüzden bazı filmlerde yaş sınırı ve bazıların da da özel durumları olna lar alınmıyo tabi canım ülkemde hiç bi kurala uyulmuyo o ayrı. bu arada kızın ailesine allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar