Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözümün Önünde Cinayet

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz gibi bugün karne günüydü. saat 11 civari okula doğru gittim kapının önünde 2 serseri bağrarak konuşmaları daha sonra 2 serseriden birisi arkadaşının cebidne bulunan silahi cekip rasgele ateş etmesi sonucu daha yeni okula başlayan bir kızın kafasına rasgelmesiyle sonuçlandı . O anı anlatamam hala şoktayım.[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkede bu tür insanlar oldugu sürece,bu tür insanlara bu davranışlar özendirildigi sürece,bunların önüne geçmek için gereken çabaların 10 da 1 alındıgı sürece bu böyle devam edicektir... Çok üzüldüm kızın yakınlarının başısağolsun![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sölicek bişey bulamıyorum bunu yapanların insan olduğundan şüpeleniyorum küçücük bir hayatı sonlandırmışlar yazık allah rahmet eğlesin[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır....
Sosyal ağlarda paylaş

allah hepsinin belasını versin yok olsunlar[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Başsağlığı dileyecektin dilin sürtçtü sanırım ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
arkadas dizi güzel de onu izleyen herkez aklı başında değilki böyle şeyler o gerzeklerin zekalarının alamicağı kadar büyük yapmayı bildikleri tek şey olan serseriliği bi bok sanmalarına sebep oluyo bu yüzden bazı filmlerde yaş sınırı ve bazıların da da özel durumları olna lar alınmıyo tabi canım ülkemde hiç bi kurala uyulmuyo o ayrı.

bu arada kızın ailesine allah sabır versin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...