Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin damage verebilecekmi?


ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ; geçen gün Paladin açacağım PvP yapacağım dediğim için bir dövülmediğim kaldı forumda. Şimdi yeni talentler göz önünde bulundurulursa:Paladin damage verebilecekmi? Verirse bu PvP'de iş yapar demek mi? Paladinler imba mı oldu? Bir saat inceledim talent treeyi karar veremedim fikirlerinizi merak ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni talentleri bilmem ama bence hangi classla oynamaktan zevk alacaksan onunla oynamalısın. Ben Rogue ile başlamıştım lvl40ta shamana döndüm. Shaman PvP'de daha iyi gibi ama ben roguela daha zevk alarak oynuyordum. PvP kaliteinden önce bence kendi zevkine bak. Yoksa her pachte karakter değiştirirsin.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paladin çok ilginç bir class oynamak lazım anlamak için

herşeyden önce oynaması lvl alması çok kolay ama inanılmaz item bağımlısı kendi lvl ına göre iyi itemların varsa çek üstüne kendi lvl lından 1-2 lvl yüksek 3 mob sonra git içeride çay kahve yap geldiğinde hala sapa sağlam :D

pvp konusunda iyi yönleride var kötü yönleride (son patchde bakmadım düzeltmiş olabilirlerde)

bir kere ölmüyorsun 1 paladin combatta min 4 full hp barı ile oynuyor yani paladini 4 kere öldürürsen ölüyor (istisnai aptala çevirici dmgler dikkate alınmamıştır :D )

dmg gene item a bağlı iyi bir silahla fena olmayan bir dmg vurabiliyorsun seal of command proclarsa vurmaz süründürür ama şans düzeltip kontrollü dps e döndürecez diyorlardı yaptılarmı bilmiyorum

paladin pvp sinin en büyük sorunu arandaki mesafe bir adamla 10 yarddan fazla açılmışsa öldürme şansın yok çünkü elinde yüksek mesafeli bir stun veya snare yok ben öyle bir druidle tam 45 dakika kapıştım adamı defalarca 10 hp ye indirdim her seferinde ot böcek olup kaçtı[signature][hline]Legions of Ebonlore

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 06 Ocak 2006 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya geçen bi topic açılmıştı paladinlerin cinsel tercihleriyle ilgili bir makale falan da link verilmişti. Sanırım neden paladinlerin bu kadar duygusal ve sulugöz olduklarını açıklıodu o makale. l2p ur class dio yabancılar, türkcesi paladin de güzeldir, sen sevdiin classı oyna dışardaki yorumlar hep olur, blizz in sayfasına gir her class forumunda aynı zırlamalar, aman şuyumuz yok aman buyumuz yok aman critlerimiz 10k dmg veremio falan. Buna ingilizce "feedback" diolar, türkcesi "oynamayı bilmeyen gelin" oluo. Blizz yeni patch de yeni bi şeyler versin aman gücümüz düşmesin die gözyaşlarını salıverio herkes. Ama paladinler daha duygusal, onların durumları ayrı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Paladin ile teke tek pvp yi unutun bence çünkü WoW da 1v1 pvp duellerden başka adam gibi bi yerde yapmak zaten mümkün degil ayrıca paladin yanındaki adamların çok işine yaradıgından onları çok daha güçlü kılıyor..
Mesela mage sin karşında paladin+warrior geliyor frosttun nova atıyorsun ikiside nova yemiyor bu senin bittigin an oluyor mesela :) paladin bu tür yerlerde çok işe yarıyor..
Dedigim gibi 1v1 pvp yi geçin bence yalan o olay wow da
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Mighty_THoR said:
.....
Bir kere ölmüyorsun 1 paladin combatta min 4 full hp barı ile oynuyor yani paladini 4 kere öldürürsen ölüyor (istisnai aptala çevirici dmgler dikkate alınmamıştır :D )
......


Bogrune silence yada spell lock yemis paladin ne LoH basabilir ne Shield acabilir aklinda bulunsun...

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 04:03 tarihinde, nihlathak tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...