Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karne heyecanı

darkness87

Öne çıkan mesajlar

said:
rap_antikor, 06 Ocak 2006 02:58 tarihinde demiş ki:
vayyyyyyyy darkrider takdir mi alıyoz.vay be şekil yaa. bende hep full takdir aldım ama bu sfer hiçbişey alamıcam. çünkü bio 1
Benimde bio1(aynı sırada oturuos(aynı sınıf))

Sorun hocada ßæ
sınıfta 1 kişinin bio5 gelio.O kızında anası aynı okulda örtmen.Dier herkesin bio. 1 düşüo pffffff.Ne biçim işş bu yaaa.1 vermeyen örtmen istiorus

yinede:tebrikz:[signature][hline]NedeN Ki?

[Bu mesaj FromTheHell tarafından 06 Ocak 2006 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim psikoloji öğretmeni manyağın teki.

Kitaptan full ezbere geçirdim cevaplar doğru kısaca 90lık kağıt.ama manyak kadın cevapları beğenmedi diye 40 verdi ya.Ya insan nasıl doğru cevaba benim istediğim gibi değil diyip puan kırar ?

Kadın zaten benim cinlerim var konuşuyorum diyiyor.O derece manyak.Tek sevmediğim ve okulda sevilmeyen 2-3 öğretmenden en iğrenileni.

Neyse ki müdürün zoruyla ikinci yazılıyı test yaptı 70 aldım kapak ettim.Gene en yüksek notlardan testte bile arızalık yapıyor.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkinde ders annatma bile yok.ilk ders bi önceki hafta verdiği soruları çözüo.İkinci ders bi dahaki hafta için soru verio.Ders bu.Sözlüler ise soruların çözülüp çözülmemesi.Yane ödevlerden de sözlü verio.Ama hatun maynak güsel haa:D:D:D

ama yinede :tebrikz:[signature][hline]NedeN Ki?

[Bu mesaj FromTheHell tarafından 06 Ocak 2006 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yav bende çok ders çalışıyorum ama öss'ye yönelik çalışıyorum soru çözüyorum falan bu okul derslerine çalışmadım mesela ama sınavdan sonra şunu farkediyorum 1 saat çalışsam sınavdan önce en az 50 alıcam calışmıyorum 30 alıyorum .. Ama benim dersane notlarım yükseldikçe okul düşüyo :p[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 06 Ocak 2006 03:04 tarihinde demiş ki:
bizim psikoloji öğretmeni manyağın teki.

Kitaptan full ezbere geçirdim cevaplar doğru kısaca 90lık kağıt.ama manyak kadın cevapları beğenmedi diye 40 verdi ya.Ya insan nasıl doğru cevaba benim istediğim gibi değil diyip puan kırar ?

Kadın zaten benim cinlerim var konuşuyorum diyiyor.O derece manyak.Tek sevmediğim ve okulda sevilmeyen 2-3 öğretmenden en iğrenileni.

Neyse ki müdürün zoruyla ikinci yazılıyı test yaptı 70 aldım kapak ettim.Gene en yüksek notlardan testte bile arızalık yapıyor.

aynı şekilde benim geometri hocam öyle sene başında ciddi bi tartışma yaşadık sonra barışmış olsakta ben dersle hiç ilgilenmedim.Sınav'ın birinde 10 soru var her soru 10 puan arkamdaki adam 8 soru yaptı 85 aldı ben onun 7 sorusunu yaptım hepsi aynı cevaplar falan 49 aldım :P sonrada kopya cekmışsınız dedi . E kopya çektiysem yakalaman lazım sınavda kardeşim ya yakalamadıysan ver notumu[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 06 Ocak 2006 13:18 tarihinde demiş ki:
said:
SbNN, 04 Ocak 2006 16:49 tarihinde demiş ki:
Gir Buraya Karne Derdin Yok Olsun

Not : Tabii programı kullanmanıza şiddetle karşı çıktığımı ve zararlı olduğunu belirtirim

O_o oha

konu dışnda wardı;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Sosyal ağlarda paylaş

4.83 geldi ortalama[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
MartinLGore, 02 Ocak 2006 17:53 tarihinde demiş ki:
hacker'ım diye geçinmiyorum o yüzden okumadım.. Ama çok merak ediyorum.. Arkadaşımda merak etmiş.. İzin verilirse bizde okucaz.. Arkadaşım son ütücü bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk defa bu kadar kötü
türkçe 4
matematik 2
fen bilgisi 2
vatandaşlık 5
ink tarihi and atatürkçülük 4
ingilizce 3
din 4
resim 4
müzik 2
beden 5
iş eğitimi 3
trafik 5
bilgisayar 4
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:([signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...