Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karne heyecanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet karne günü yaklaşıo napıcaz arkadaşlar benm felsefe 1.
kurbanda gelio evdekiler beni kurban nietine bismillah diyip artık kurban etcekler
sizlerde durum nasıl millet
buarada blackdevil ve seytanhane onlarda felsefede beni yalnıs bırakmadılar[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Mesaj tarihi:
kişisele alcaz seni[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41
Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
walla bende ingilizce, geo kesin gibi mat da belki.. digerleride ztn 2 veya 3.. bi kaç tane de 5 geliyo işte..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
Alcadras, 04 Ocak 2006 15:32 tarihinde demiş ki:
benim zayıf yok ama notlar iyi değil.
çok 3 var.
ilk sınav notları iyiydi ama sonradan mahvettik.

bende de 4 tane mi 3 var iki tane 4 falan bunlar emin olduklarım diğerlerinden emin değilim :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
lise mezunu olmanın dayanılmaz hafifliği ve küçük bir burukluk,en sonunda benden sora gelen nesiller okula giderken ben gitmiyorum,oh be :)[signature][hline]bencede.
Mesaj tarihi:
ne heyecan,ne heyecan:D,nottan sayılmayacak kimya ve kimya uygulama dışında gayet iyi[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...

[Bu mesaj only_devil tarafından 04 Ocak 2006 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
almanca ve fizik zayıf,diğerleri idare eder.napcaklar bizimkiler acaba o karneyi görünce=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
bunlar galiba 3 gelicek.

Kimya
Fizik
Geometri

bunlarda 5 gelenler

ingilizce
edebiyat
din
beden

matematik
biyoloji
biyoloji uygulama
felsefe
ve aklıma gelmeyenler de 4 geliyor.
bu dönem amacım 3 getirmemekti ama geliyor malesef.
Mesaj tarihi:
hep 4 olurdu bu sene 6 tane 1 falan olcak sanırım. neyse 2. dönem düzeltiyorum allahtan.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
  • Yeni Oluştur...